NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Know Fashion Style

  Klær er ett av de viktigste produktene vi kjøper i dag. Klær handler ikke bare om det å være kledd, men er viktig til en rekke forskjellige anledninger. Om du trenger et nytt antrekk til fest, en date, familiesammenkomst, shopping, skole eller universitet, jobb eller slik at du kan mestre ditt neste jobbintervju - er klær av stor nødvendighet! Et dårlig antrekk kan gjøre at du ikke får jobben du hadde jobbet så hardt for. Klær gjør en stor forskjell når de gjelder å møte andre og bygge nye relasjoner eller venner for livet. Know Fasion Style er et av mange klesforhandlere som tilbyr et stort utvalg av klær som er rimelige å kjøpe. Finn ut mer om selskapet her og les andre kunders tilbakemeldinger.

  Om Know Fashion Style

  Forhandleren ble opprettet i 2005 og har hovedkvarter i London. De spesialiserer seg på å tilby stilig og rimelig lingerine som blant annet korsett, sexy kostymer, valentins undertøy og lingerine til forskjellige sesonger som halloween og jul. De påstår at de har ett av de største utvalgene av etterlengtede klær.

  Produkter og Tjenester hos Know Fashion Style

  Selskapet tilbyr et stort utvalg av trendi klær til nesten alle anledninger inkludert stilig undertøy, vakre klær, badetøy, i tillegg til at de har plus-size. De leverer til hele verden og tilbyr rabatt til studenter. Leveringstid er fra sju til 30 dager og kommer an på hvor du bestiller varene til. Leveringskostnader kommer an på vekt og destinasjon. De påstår at de har veldig lave leveringskostnader slik at kunder kan spare penger, og har en kalkulator slik at kunder enkelt kan finne dette ut. Kunder kan avbestille innen 24 timer og få en full tilbakebetaling. Etter 24 timer, og når bestillingen ikke enda har blitt sendt, tilbyr de delvis tilbakebetaling etter en 30% kanselleringsavgift. De tilbyr bytting av varer som er av feil størrelse, stil eller farge, om klesplagget er ubrukt og har alle merkelapper. Om kunder ikke er fornøyd med varene kan de få alt utenom leveringsavgifter tilbakebetalt til samme konto. Kundesenter er åpent fra mandag til lørdag fra klokken 9 til 18. Aksepterte betalingsmetoder inkluderer Visa, Mastercard, American Express, Visa Debit, Mastercard Debit, Visa electron osv. De har en grei og brukervennlig netttside, og informasjon er tydelig framstilt.

  Komplimenter, Klager og Tips til Know Fashion Style

  Klær er en så viktig del av hverdagen, og viktige anledninger i livet, at det skulle bare mangle at vi har råd og utvalg som passer til det vi trenger. Know Fashion Style påstår at de har et stort utvalg av nydelige og trendi klær. Om du har erfaring med selskapet kan du gjøre andre en stor tjeneste ved å gi en kort tilbakemelding. Din kundeanmeldelse kan hjelpe andre å finne det de trenger, uten at de går på en smell og sløser pengene sine. Har du bestilt varer fra Know Fasion Style? Hvordan var utvalget? Var klærne av god kvalitet? Hadde de et stor utvalg av størrelser, og var passformen god? Gi oss en kort tilbakemelding her, og hjelp andre kunder å finne den rette klesforhandleren for dem.

  Know Fashion Style
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Know Fashion Style

  Din rangering

  FAQ

  Er Know Fashion Style et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Know Fashion Style. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Know Fashion Style?

  Know Fashion Style opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Know Fashion Style . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!