Slik bommer du aldri når du skal velge og kjøpe en kjole på nett

Slik bommer du aldri når du skal velge og kjøpe en kjole på nett
Nettbutikker

Er du interessert i klær? Selvfølgelig, det må du være siden du er her. Netthandel er ganske morsomt, det er så mange alternativer og du kan finne stort sett alt du kan forestille deg. Har du en favoritt klesbutikk som du liker å besøke nå og da og sjekke ut de nye varene? Det gjør vi også! Men synes du noen ganger det er vanskelig å kjøpe klær på nett? Det kan være vanskelig fra tid til annen, spesielt når det kommer til butikker du ikke er kjent med.

Hva er dine største bekymringer når du handler på nettet? Er du bekymret for hvordan størrelsen er i akkurat denne butikken du fant? Kanskje du er bekymret for kvaliteten på stoffene? Tilbyr butikken bærekraftige klær, eller er det en annen av disse "fast fashion"-butikkene? Vi på NorskeAnmeldelser vil ta en titt på alle disse bekymringene og mange flere i dag når det kommer til det mest magiske klesplagget av alle - en kjole.

Ulike typer kjoler

Kanskje ikke alle av oss bruker kjoler, men de som gjør det må virkelig sette pris på følelsen du har mens du har på oss en. Det er så mange typer også, du har hverdagskjoler, sommerkjoler, brudekjoler, festkjoler, bare for å nevne noen, hvilke er din favoritt? Hvilken kjole passer best til hvilken anledning? Når kan en kjole være upassende? Hvilken kjole skal du ha på når du er en brud og hvilken er best dersom du er en bryllupsgjest? Og viktigst av alt, hvor kan du kjøpe de? La oss utforske kjolenes verden sammen!

Hverdagskjole er et must i garderoben

Hva er egentlig en hverdagskjole? Svaret finner du nok i selve ordet, det kan være enhver kjole du velger å ha på deg så og si når som helst. Enten du er ute i sola, skal på butikken eller kanskje i enkelte tilfeller kan ha på når du skal på jobb. Vi er nysgjerrige på hva du tenker på når du forestiller en hverdagskjole? Kanskje du har en spesielt bilde i tankene, kanskje det er en midikjole i en nøytral farge eller kanskje den har et blomstermønster på seg? Egentlig finnes det utallige typer kjoler som kan telle som hverdagskjole. De kan komme med alle slags stoffer, lengder, former og fasonger. Regelen er ganske enkel: hverdagskjole i seg selv skal ikke være altfor overpyntet.

Hva mener vi med pynt? Jo, bare tenk: ville denne kjolen være mer passende for en fest eller et arrangement? Har den komplisert design, kanskje rhinestones eller paljetter? Viktigst av alt, spør deg selv, kan du bruke dette hver dag uten å føle at du nettopp har rømte fra en ball, som Askepott. Hverdagskjoler skal være noe nøytrale, pålitelige og viktigst av alt behagelige å ha på. Hvis du besøker Bonprix kan du se ganske mange interessante valg og kanskje finne noe du liker. En annen butikk du kan prøve ut heter Grandado, her kan du også finne mye morsomt av kjoler. Men husk at det egentlig ikke er noen regler i mote (vel, mesteparten av tiden), og du kan ha på deg hva du vil og når du vil så lenge det gjør deg komfortabel og glad.

Finn den perfekte brudekjolen

Mange av oss er begeistret for bryllup, vi mener hvordan kan man ikke være det? Spesielt hvis du er bruden. Ja å planlegge et bryllup kan være tøft og stressende til tider, men for en magisk tid det virkelig er. Kanskje du er en brud og leter for øyeblikket etter drømmenes brudekjole. Har du allerede en i tankene? Kanskje ikke, men du har sikkert noen ideer om hvordan den skal se ut. Går du for en prinsesselook med et digert puffet skjørt? Kanskje du heller velger bohemstil, tettsittende kjole med tyll og blonder? Kanskje du vil ha noe elegant, med silke og lange ermer perfekt til det magiske vinterbryllupet? Sist men ikke minst, kanskje du ser etter en enklere kjole, som kanskje er kort og rett og slett annerledes? Gjettet vi riktig?

Hva ville artikkelen vår vært hvis vi ikke ga deg noen tips om hvor du kan begynne å lete etter den drømmekjolen din. Vi forventer at du sannsynligvis allerede er kjent med de fleste av dine lokale bryllupsbutikker, men vi vil foreslå noe litt annerledes. På Light in the Box og ikke minst på Bubbleroom kan du faktisk finne noen interessante, men også rimelige brudekjoler. Uventet, ikke sant? Men vi tror at brudekjolen ikke alltid trenger å koste en formue for å være den rette.

Vi ønsker deg lykke til, og ærlig talt er vi litt misunnelige, å finne den rette kjolen kan være en lang reise og resultatet er jo bare så verdt det. Uansett hva du velger, sørg for at du føler deg så vakker som du aldri har følt deg før. Dagen er din!

Beste kjoler for brudepiker og gjester

Er du invitert til bryllupet? Kanskje du er en brudepike eller til og med forlover? Det må være så spennende! Vet du allerede hva du skal ha på deg til bryllupet? La oss først snakke om viktigheten av forlover- og brudepikekjolen. Vanligvis er det bruden som har mye å si om dem. Det er hun som skal sørge for at de passer til temaet for bryllupet, kanskje hun har en spesiell farge i tankene? Mange bruder velger å ha minst en viss likhet i kjolene til brudepikene. Det kan for eksempel være nøyaktig samme kjole for alle, det kan også være at de alle trenger å dele samme farge, men være litt forskjellige. Hvis du er en brud, tror vi du har mye å tenke på og vurdere. Hvis du er en forlover, mener vi absolutt at du bør snakke med bruden før du tar et valg.

Er du bryllupsgjest? Vel, i så fall har du garantert mye mer frihet når det kommer til valg av antrekk. Selv om det generelt anbefales å ha på seg en form for formell antrekk, avhenger alt av bryllupstemaet og brudeparets ønsker. Nummer én regel ingen bør glemme, ikke ha hvitt til et bryllup! Med mindre du har spesifikk tillatelse fra bruden selv, bør du aldri bruke en hvit kjole, eller til og med en lys beige eller lys rosa. Pass på at du aldri stjeler oppmerksomhet fra bruden på hennes viktige dag.

For å oppsummere, enten du er brud eller bryllupsgjest, har vi noen gode tips til deg når det kommer til kjoler. For både brudepiker og bryllupsgjester fant vi en interessant nettbutikk som selger brudepikekjoler, festkjoler eller generelt kjoler til spesielle anledninger. Ta en titt på Asos og se hva du kan finne der, men før du gjør det, ikke glem å se hva andre kunder hadde å si om denne butikken.

Bli festens dronning med en festkjole

Nå og da bør du definitivt sette av litt tid til en god fest. Enten du skal ut med venner til nattklubb din eller feire en bursdag med stil, kan det være lurt å finne en perfekt festkjole for anledningen.

Valgene er virkelig ubegrensede, hva er det du foretrekker å ha på deg? Ville du gått for en glitrende paljettkjole? Kanskje du er til en trangtsittende kjole med trendy cut outs og fargerike stoffer? Kanskje du vil at kjolen din skal pyntes med fjær, rhinestones eller til og med frynser? Naturligvis avhenger det virkelig av anledningen, humøret ditt og spesielt stilen din, men festkjoler kan være så gøy! Tenk på det som en form for selvuttrykk.

Med så mange valg er det vanskelig å nevne alt. Det vi virkelig kan anbefale er at du finner en kjole som først og fremst vil passe til festen og arrangementet du skal på. Den skal sitte godt og sitte komfortabelt på kroppen, hvis du er ukomfortabel fordi kjolen sitter for trangt og gnager i deg vil du bli distrahert og ikke kunne nyte festlighetene. Tenk på været eller temperaturen på stedet der du skal være, disse kjolene vil sjelden gi varme, og du vil ikke at festen skal ende med forkjølelse.

På våre sider kan du finne så mange ulike nettbutikker som selger festkjoler at du blir nok overveldet. Å velge en kjole kan fort bli litt av en oppgave, men det er jo en ganske morsom oppgave når du tenker på det. Vi kan gjerne peke deg i riktig retning om hvor du kan starte søket, les anmeldelser om ChicMe og se om det er butikken for deg.

Før vi går videre, et lite tips til deg. Skal du kanskje på ferie snart og er i gang med å pakke kofferten? Har du tenkt på hva du skal ha med deg av klær? Kanskje du skal til syden og planlegger å få med deg en fest eller to der borte? Du kan gjerne ta en titt på vår artikkel om ferie og overnatting her.

Lag din egen drømmekjole

Har du noen gang vurdert å lage dine egne klær? Nei, ikke om å bli en seriøs designer og ha sin egen fabrikk, men mer som å kunne skreddersy en kjole eller faktisk lage den selv for en gangs skyld?

Å lage dine egne klær eller ha noe som er unikt har faktisk en del fordeler. Tenk på bærekraft for eksempel. Hvor mange plagg har du kjøpt i løpet av de siste par årene, og hvor mange bruker du fortsatt frem til i dag? Kanskje noen av dem gikk av moten eller bare gikk i stykker på grunn av dårlig kvalitet? Tenk nå på hvor mange av disse klærne som havnet i søppelbøtta? Ganske mange, ikke sant?

Visste du at bærekraft er den nye retningen innen mote, ikke bare for kjoler, men stort sett alt. Det er bedre å investere i en vare som vil vare lenge på grunn av sin gode kvalitet, i stedet for å kjøpe noe laget av billige materialer og kaste det etter en måned eller to.

Vurder å lage noe selv, for eksempel en strikkekjole. Kanskje du allerede liker å strikke, og det er en av favoritt hobbyene dine? Eller kanskje du aldri holdt strikkepinner før? Det er aldri for sent å lære. Blant selskapene på siden vår fant vi noe som kan være interessant for deg. Strikkia er en butikk som selger garn og mønstre til stort sett alle plagg du kan tenke deg, til og med kjoler. Les anmeldelsene om butikken og finn ut om det er noe for deg å prøve.

Men du trenger ikke alltid å vite hvordan du strikker eller hekler eller sager for å lage noe unikt. Hva med å kunne tilpasse klær, enten det er t-skjorter, hettegensere eller kjoler og bruke ditt eget design på dem? Det kan være ditt favorittsitat, kanskje et bilde som har mye betydning for deg, eller det kan til og med lages for et spesifikt arrangement du planlegger eller skal delta på, for eksempel utdrikningslag? Sjekk ut Spreadshirt og hva de tilbyr og skap noe unikt.

Kundeanmeldelser og kleshandel på nett

Vi tror at samtalen om kjoler kan være ganske uendelig og vi tror du kan være enig med oss i det. Alt kommer til hva du vil ha i en kjole, hvilket formål du vil at den skal oppfylle eller bare hvordan du vil at den skal få deg til å føle deg. Vakker, sofistikert, gudinneaktig?

Å finne den rette kjolen og det rette stedet å kjøpe den er selvfølgelig hovedoppgaven. Hvordan kan du gjøre det? Vårt forslag er at du dykker dypere ned i kundeanmeldelser siden de er gull verdt for deg. Det er så mange butikker der ute, men hvilken er best for dine behov? Tenk deg at tidligere kunder stilte seg selv de samme spørsmålene, men du har en fordel ettersom du har tilgang til deres erfaringer.

Hvis du er bekymret for om brudekjolen eller festkjolen din vil bli levert i tide, til tross for at du allerede vet leveringstiden selskapet oppgir. Ja, det kan være problemer der selv om butikken forteller deg at alt skal gå bra. En av våre ansatte slet en gang med en kjole til en formel begivenhet, og da datoen nærmet seg raskt var kjolen ingen steder å finne. Som et resultat måtte personen bestille den samme kjolen tre ganger med tre forskjellige leveringssystemer, kun ett kom i tide, og gjett hva, det var den siste de valgte. Denne typen problemer og mange andre kan unngås hvis du leser erfaringer fra tidligere kunder.

Dette gjelder alle nettbutikker, selskaper og bedrifter du kan finne på våre sider, uansett om du er ute etter klær eller tilbehør. Ja, til og med om du vurderer å kjøpe deg en ny klokke og besøker Urverket, vil du kunne finne mer om denne butikken før du bestemmer deg.

Så, kjære kjoleentusiast, sørg for at du leser alle kundeanmeldelser, opplevelser og meninger du kan finne på sidene våre om en butikk du vurderer å kjøpe fra. Og når du foretar et kjøp, håper vi at det blir kjolen du drømmer om, og at du senere vil fortelle oss alt om hvordan handleopplevelsen gikk for deg.

Mer Nettbutikker