NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Kjell & Co

  Selskapet Kjell & Co er nok mer kjent i Sverige enn i Norge, men det faktum at en slik butikk har spredt seg helt til våre grenser viser hva slags potensiale det ligger i butikken. Det er alltid behov for slike butikker da folk trenger saker til hjemmet, enten det er en mistet mobillader de må erstatte eller andre ting. Sånn sett så har Kjell & Co kommet seg inn på et marked som hele tiden vokser, spesielt med tanke på at vi blir mer og mer avhengige av teknologi i livene våre.

  Generelt om Kjell & Co

  Som de aller fleste butikker av denne typen så er historien til Kjell & Co ganske sjarmerende, da de startet som en familiebedrift bestående av tre brødre som startet et samarbeid sammen med faren deres. Det var den eldste sønnen som tok styringen da far hadde sin ekspertise i salg. Dette er helt tilbake i 1988, så noen av dere blir nok overrasket av at Kjell & Co har eksistert så lenge. Og det er faktisk enda den samme familien som eier Kjell & Co, men det tok helt til 2015 før denne butikken kom til Norge. I alt er det 17 butikker her til lands, mens det er 105 butikker i Sverige. Med nesten 10 000 produkter og lager i Malmø så er dette en skandinavisk butikk, noe som kanskje mange liker.

  Hva du kan kjøpe på Kjell & Co

  Du kan kjøpe veldig masse ulikt på Kjell & Co, innen Data og Nettverk, Hjem, Kontor og Fritid og Mobilt. I tillegg til en rekke andre kategorier som gjør Kjell & Co et sted du bør besøke om du er ute etter noe til hjemmet. De selger i flere ulike kategorier enn du skulle tro, og det er alltid greit å finne den iPhone-laderen du har vært ute etter enkelt og greit. De har også en tilbehørskategori som på mange måter kompletterer produktsortimentent. Så om du er ute etter en PC så vil du kanskje ha en skriver også, noe du kan få på Kjell & Co. De selger dog ikke smarttelefoner som iPhone eller Samsung, men de har alle mulige tilbehør til slike telefoner. Og med de generelt lavere prisene du finner der så er det fristende å bli medlem hos de også, og slutte deg til de andre 2 millionene som har gjort det før deg.

  Kundeservice fra Kjell & Co

  Dette er et viktig aspekt av enhver butikks eksistens. Fordi selv om Kjell & Co liker å presentere seg som en familiebutikk så hjelper ikke det så mye om de gjør masse feil i sine relasjoner med kundene deres og med produktene. Så derfor oppfordrer vi de av dere som har kjøpt av de, vi vet det er mange, å skrive inn til oss og fortelle om deres opplevelser. Var alt positivt eller er det noe du vil gi de ris for.

  Alle opplevelse, positive og negative, vil vi høre fra dere, slik at også andre får vite mer om Kjell & Co.


  Mesh fra Kjell & Co

  Kjell & Co
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

  Skriv din egen anmeldelse om Kjell & Co

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Kjell & Co et pålitelig selskap?

  Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av Kjell & Co. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvor 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Kjell & Co?

  Kjell & Co opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Hjemmeartikler, Elektronikk.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen Kjell & Co nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!