NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Kjell & Co

  Selskapet Kjell & Co er nok mer kjent i Sverige enn i Norge, men det faktum at en slik butikk har spredt seg helt til våre grenser viser hva slags potensiale det ligger i butikken. Det er alltid behov for slike butikker da folk trenger saker til hjemmet, enten det er en mistet mobillader de må erstatte eller andre ting. Sånn sett så har Kjell & Co kommet seg inn på et marked som hele tiden vokser, spesielt med tanke på at vi blir mer og mer avhengige av teknologi i livene våre.

  Generelt om Kjell & Co

  Som de aller fleste butikker av denne typen så er historien til Kjell & Co ganske sjarmerende, da de startet som en familiebedrift bestående av tre brødre som startet et samarbeid sammen med faren deres. Det var den eldste sønnen som tok styringen da far hadde sin ekspertise i salg. Dette er helt tilbake i 1988, så noen av dere blir nok overrasket av at Kjell & Co har eksistert så lenge. Og det er faktisk enda den samme familien som eier Kjell & Co, men det tok helt til 2015 før denne butikken kom til Norge. I alt er det 17 butikker her til lands, mens det er 105 butikker i Sverige. Med nesten 10 000 produkter og lager i Malmø så er dette en skandinavisk butikk, noe som kanskje mange liker.

  Hva du kan kjøpe på Kjell & Co

  Du kan kjøpe veldig masse ulikt på Kjell & Co, innen Data og Nettverk, Hjem, Kontor og Fritid og Mobilt. I tillegg til en rekke andre kategorier som gjør Kjell & Co et sted du bør besøke om du er ute etter noe til hjemmet. De selger i flere ulike kategorier enn du skulle tro, og det er alltid greit å finne den iPhone-laderen du har vært ute etter enkelt og greit. De har også en tilbehørskategori som på mange måter kompletterer produktsortimentent. Så om du er ute etter en PC så vil du kanskje ha en skriver også, noe du kan få på Kjell & Co. De selger dog ikke smarttelefoner som iPhone eller Samsung, men de har alle mulige tilbehør til slike telefoner. Og med de generelt lavere prisene du finner der så er det fristende å bli medlem hos de også, og slutte deg til de andre 2 millionene som har gjort det før deg.

  Kundeservice fra Kjell & Co

  Dette er et viktig aspekt av enhver butikks eksistens. Fordi selv om Kjell & Co liker å presentere seg som en familiebutikk så hjelper ikke det så mye om de gjør masse feil i sine relasjoner med kundene deres og med produktene. Så derfor oppfordrer vi de av dere som har kjøpt av de, vi vet det er mange, å skrive inn til oss og fortelle om deres opplevelser. Var alt positivt eller er det noe du vil gi de ris for.

  Alle opplevelse, positive og negative, vil vi høre fra dere, slik at også andre får vite mer om Kjell & Co.


  Mesh fra Kjell & Co

  Kjell & Co
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (1)

  6
  0% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  6
  Levering
  rating
  6

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  umulige på kunderservice ved retur av vare

  kjøpte luftrenser pga ddårlig inne klima for alergikere(støv/pollen/midd/svevestøv fra veien/flass fra dyr og fugler osv, maskinen viste perfekt inne luft hele tiden og jeg ønsket og retunere varen dangen etter motak da jeg vet att mitt inneklima er dårligt,men alle som jobbet der som hadde samme produkt var veldig fornøyde alle sammen !!!!!! det var ingen returlapp i esken,jeg fikk beskjed om att jeg kunne printe ut en selv ,men jeg har ikke printer,ingen hjelp og få og fikk beskjed om att jeg selv måtte betale returportoen,da det var ikke dems ansvar.dette blir så dyrt att det ikke er noe vits og retunere varen, og sur var kundbehandlerer,selv mora hans hadde printer da!!! hm det hjelper ikke meg,Nesten alle nettforhandlere sender med en returlapp i forsendelsen så det skal være enkelt og være kunde, Det er kundene di lever av

  Dør: eva melsom12-01-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  6
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Kjell & Co

  Din rangering

  FAQ

  Er Kjell & Co et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Kjell & Co. I gjennomsnitt har de fått en rating på 6/10, hvorav 0% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Kjell & Co?

  Kjell & Co opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Hjemmeartikler, Elektronikk.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Kjell & Co . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!