Justfashionnow

Alle kundeanmeldelser

Justfashionnow

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving
Fitliving
1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

Justfashionnow

Mote er en dames bestevenn! I mange generasjoner har eksklusiv mote bare vært tilgjengelige for de kongelige, men dette har forandret seg raskt det siste hundre året. For folk flest var det ikke vanlig å ha mange klesplagg, kanskje hadde man en bryllupskjole og en enkel kjole til hverdagen. I dag er det ikke uvanlig å ha mange klær, da de er blitt rimelige og tilgjengelig for alle. JustFashionNow produserer utallige forskjellige vakre klær, i mange forskjellige stiler, til en god pris. Her kan du finne ut mer om selskapet og lese tilbakemeldinger fra andre. Rask mote til rimelige priser. 

Om JustFasionNow
Selskapet var opprettet 2016 i England. JustFasionNow er en nettbasert moteforhandler, og har som motivasjon å tilby stilige og komfortable klær til en rimelig pris. De har tilsynelatende et stort utvalg av klær og stiler å velge mellom, til alle aldre. Deres design fremhever skjønnheten av naturen og kunst til stilige klær. De bruker mye elementer av blomster, planter, dyr, havet, himmelen og universet.

Produkter og Tjenester hos JustFasionNow
JustFasionNow tilbyr en rekke forskjellige klær til alle slags anledninger med mange inspirerende motiv å velge mellom. Selskapet har stort og variert utvalg, og veldig rimelige priser. Selskapet tar tre til fem dager å forberede bestillingen før den blir sendt. Selskapet tilbyr internasjonal levering som dekker over 10 land inkludert blandt annet USA, Storbritannia, Canada, Australia, UAE, og diverse land i Europa. Kunder kan finne detaljert liste over land på deres konto når de velger adresse. Leveringstid varierer fra land til land, men kan ta fra fire til 27 dager, og kostnader varierer fra $10 til $18 og kommer også an på vekt, og inkluderer andre potensielle avgifter som også varierer fra land til land. Bestillinger over $109 er gratis. JustFasionNow har kundeservice som er åpent 24/7, og varer kan returneres innen 30 dager. De tar ikke imot siste salgsvarer og badetøy, men badetøy kan returneres om de har feil, som kunder må dokumentere ved å ta bilde av feilen. Kunder kan i tillegg spore bestillinger, og tilbyr også rabatter til studenter. Selskapet tilbyr en rekke forskjellige aksepterte betalingsmetoder som blandt annet inkluderer Visa, Mastercard, American express, Pay Pal, Apple Pay og mye mer. Nettsiden kunne vært litt mer oversiktlig og enklere å navigere, men fungerer helt greit. 

Komplimenter, Klager og Tips til JustFasionNow
Klær gjør en så stor forskjell for hvordan vi føler oss - spesielt for oss kvinner! Gode klær må ha din størrelse, må passe til din kroppsform, og må helst gjøre at vi ser bra ut. Da hjelper det å høre fra andre som har kjøpt klær fra selskapet selv. Har du bestilt klær fra JustFasionNow? Hva var din erfaring med selskapet og levde de opp til dine forventninger? Har de nok utvalg til alle aldersgrupper? Hadde JustFasionNow konkuransedyktige priser? Har du opplevd problemer i henhold til returnering av varer? Er klærne komfortable, stilige og rimelige? Er klærne av god kvalitet? Skrive en kort kundeanmeldelse hos oss om din opplevelse med JustFasionNow, og hjelp andre å finne ut om dette er selskapet de trenger, med din tilbakemelding.