INTERMIX

Alle kundeanmeldelser

INTERMIX

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving
Fitliving
1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

INTERMIX

For enkelte virker det som om mote og stil faller helt naturlig, de kler på seg noen plagg og alt bare stemmer. Andre trenger kanskje litt hjelp, vi er ikke alle like flinke til alt, heldigvis. Verden ville vært kjedelig om vi alle skulle vært like dyktige i alt. Når det kommer til mote, så kan stil være veldig personlig, det som ser toppers ut på venninnen din, behøver ikke nødvendigvis se like flott ut på deg. Det handler om farger og uttrykk. Og de aller fleste ønsker vel også å være litt unike? Er det ikke litt morsomt å høre noen si: jeg så en kjole i dag som var helt deg!? Det betyr at noen har bitt seg merke i stilen vår, eller kanskje hva vi vil se best ut i. Men mange igjen føler seg håpløse når det kommer til stil, og må ha hjelp fra noen som føler seg mer sikre på mote. Da er det fint at det finnes så mange nettbutikker som kan hjelpe deg når du står litt fast. For å finne hvilken som du vil trives med og finne din stil, kan du lese kundeanmeldelser her hos oss. 

 

Om Intermix
Hos Intermix har de en ide om at shopping og mote skal være morsomt, og det gjenspeiler hele nettbutikken. Dersom du ikke føler deg komfortabel med mote, så er tanken hos Intermix å gjøre deg begeistret over å style deg opp. Intermix skiller seg ut fra andre motebutikker på nett ved at innkjøperne deres reiser rundt over hele verden og besøker hundrevis av merkebutikker og slik velger sine egne favoritter når det kommer til designere, trender og klær. Dersom du behøver litt hjelp når du skal style deg opp, får du gratis stylingtjenester i butikken og online. Shopping gjort enkelt, morsomt og personlig. 

 

Produkter og tjenester hos Intermix
Det som gjør Intermix så unik er stylistene som står til tjeneste for kundene, til og med for de som handler i nettbutikken. Velg en stylist fra listen på nettbutikken, og snakk med stylisten via chatten på nettsiden. Dersom du vil ha litt ekstra personlig service, kan du maile og be om en avtale. Du blir da koblet sammen med den stylisten som Intermix vil passe deg perfekt. Stylistene hjelper kundene med alt fra spørsmål om størrelse til hva som er de nyeste trendene. Eller ønsker du å finne en kul topp til daten i helga? Spør i vei, og stylistene er der for å hjelpe deg. 

 

Kundeservice og vilkår
Intermix har en 30 dagers returrett på plagg som returners i samme forfatning som ved utsending. De eneste plaggene som er unntatt denne returretten er de som er merket med "Final Sale". 

Etter at du har bestilt varene dine, kan du spore bestillingen ved å logge deg inn på nettsiden. Du kan også spore pakken din ved å benytte sporingsnummer fra UPS. 

 

Erfaring og tilbakemelding
Har du handlet klær fra Intermix noen gang? Da ønsker vi gjerne at du legger igjen noen ord om din opplevelse på siden vår.