NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Indiska

  Mote har etter hvert blitt veldig viktig for mange og det har ikke minst blitt mainstream. Tidligere var mote noe de med litt penger hadde råd til, men i dag er det så mange ulike butikker og merker at alle har råd til å skaffe seg sin egen stil. Og det er jo alltids interessant å se på og følge med på hva som skjer, fordi mote forandrer seg hele tiden. Men visse butikker kjører på en stil, og som rettet mot mennesker som liker akkurat det. Indiska er jo et godt eksempel på det, hvor de kanskje ikke har en moderne stil, men det er definitivt noe som er veldig ettertraktet. Det kommer jo an på hva du er ute etter, men det er jo verdt å ta en titt? Du har jo kanskje hørt om butikken før, så litt mer informasjon er vel ikke å forakte?

  Ting du kanskje ikke visste om Indiska

  Som navnet tilsier så er dette en butikk som er inspirert av India. Det ligger jo litt i navnet, og da er det kanskje ikke så overraskende å finne ut av at den er ganske gammel. Eldre enn det du sannsynligvis tror, da den startet helt tilbake i 1901, en tid hvor India var noe eksotisk og ukjent for mange. Det er ikke lenger tilfellet, men det du kan kjøpe hos Indiska har fortsatt mye av den samme stilen, og det er fortsatt noe som fascinerer mange. Først og fremst er det fargerike klær de har, som også er komfortable å ha på seg. De er såpass seriøse med India at de til og med har et produksjonskontor i landet, noe som sier ganske mye. Og bestiller du varer for over 399 kroner så er frakten gratis. Så da er det vel greit å ta seg en rask titt!

  Kurs i 24Nettbutikk: starte nettbutikk

  Hva du kan kjøpe hos Indiska

  Dette er en klesbutikk for kvinner, bare så du vet det med en gang. Og det er slik at de fleste typer av kvinner kan handle der også da størrelsene deres går opp til XL og med et utvalg som går fra vanlige klær til tilbehør. Du kan fylle garderoben din med produkter fra Indiska, noe mange sannsynligvis liker. Det er jo også noe med klærne de selger og hvor komfortabel du føler deg i dem. Vi ser jo en moderne stil hvor trange bukser er veldig populært, men stilen som Indiska selger er en stil som aldri går ut av moten.

  I tillegg til klær så har de også en egen innredningskategori, hvor du kan kjøpe ting til hjemmet. Det inkluderer varer for badet, kjøkkenet, soverom og andre rom i hjemmet. Så om stilen til Indiska er noe du liker veldig mye så er det faktisk noe du kan innrede hjemmet med. Det er i hvert fall noe forskjellig i fra hvordan mange norske hjem ellers ser ut!

  Om du har handlet hos Indiska før hadde det vært fint om du fortalte oss litt om det!


  Stil fra Indiska

  Indiska
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Indiska

  Din rangering

  FAQ

  Er Indiska et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Indiska. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Indiska?

  Indiska opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Hjemmeartikler.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Indiska . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!