NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Hyttefeber

  Vi er glade i hyttene våre, og hvorfor ikke? Det er en fantastisk greie å ha i våre liv, og om du er heldig nok til å eie en hytte vet du sannsynligvis verdien av en også. Det er mye vi nordmenn liker, men fjellet, ski og hytte virker å være de tingene vi er mest stolte av. Bare se på reaksjonene når regjeringen stoppet oss fra å gå på hytta under pandemien. Det var ikke akkurat kjempepopulært. Hyttefeber er en butikk som er tilpasset det markedet, men til tross for et navn som virker ganske spesifikt rettet mot hytta har de massevis av produkter du kommer til å nyte også i hjemmet. Det høres vel interessant ut? Om det gjør så bør du lese videre for mer informasjon og kanskje du blir inspirert til å kjøpe noe også?

  Ting som er greit å vite om Hyttefeber

  Hyttefeber.no er eid av et selskap som heter Preben & Preben. Årsaken til det gøyale navnet er at begge grunnleggerne har Preben som fornavn. De startet i 2015 med Hyttefeber, og det er imponerende å se hva de har fått til på så kort tid. De har et utbredt sortiment og kontrakter med store merker som gjør at du finner ting der av skikkelig kvalitet. Som du sikkert også forstår er dette en helnorsk side, hvor du kan forvente at produktene du bestiller blir levert raskt og at du har svært fordelaktige rettigheter om noe skulle gå galt med bestillingen. Du har blant annet åpent kjøp i 90 dager, og fri frakt på kjøp over 600 kroner. Som grense er den ganske lav, og når du ser hva du kan kjøpe kommer du nok til komme over den ganske fort. Som sagt, mange fordeler og bortimot ingen ulemper, hvor du i tillegg støtter norsk bedrift!

  Produktdata sin rolle i kjedenes nettbutikker - NOBB-konferansen 2019

  Hva du kan kjøpe

  Som forventet er det et svært stort utvalg, og når du ser de forskjellige kategoriene du kan kjøpe i så kommer du til å bli interessert i hva de har. De har kategorier med navn som Norgesglass, Marius, Mummi, interiør, friluftsliv og mye annet. Så har man underkategorier der igjen hvor det utvider seg enda mer. De har til og med en egen kategori med navnet "Kategori", noe som sier oss at produktutvalget er større enn man skulle tro. Med produkter fra Porsgrund Porselænsfabrik, Mariusmønsteret og Hadeland Glasverk er kvaliteten sikret også. Og som sagt, produktene du kan kjøpe er naturlig nok passende for hjemmet også, uansett hva slags hjem du har. Men de er svært fine å innrede hytten med også. Har du noen spørsmål får du også en god service hvor du kan chatte, ringe eller besøke dem. Det er mye å like med Hyttefeber, så vi vil anbefale at du tar en titt!

  Om du allerede har gjort det så vil vi vite mer om det, da vi er interesserte i å vite hva deres kunder mener. Så skriv til oss og fortell hva du synes, det hjelper!


  Historie om Porsgrund Porselen

  Hyttefeber
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (1)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Kjempe service!

  Kjempe service!

  Dør: Jakob12-04-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  10
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Hyttefeber

  Din rangering

  FAQ

  Er Hyttefeber et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Hyttefeber. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Hyttefeber?

  Hyttefeber opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Sport og Utendørs, Hjemmeartikler.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Hyttefeber . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!