NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Hunter

  Det kan være veldig vanskelig å tenke på mote samtidig som man skal tenke på funksjonalitet. Om man trenger varme sko til vinteren kjøper man vintersko eller boots. Om man trenger sko til en våt fjelltur, kjøper man terrengsko eller støvler. Kanskje ser du bare etter sko som kan brukes i all slags vær? Uansett hvilken type støvel eller sko du ser etter kan det lønnes seg å sjekke ut Hunter. Hunter tilbyr mange forskjellige typer sko og sko-relaterte produkter. Om du trenger sko, boots eller støvler, men ikke er sikker på hvilket merke du vil kjøpe, eller hos hvilken forhandler du vil handle hos kan du lese anmeldelser av kunder som har kjøpt noe hos Hunter her hos oss i Norske Anmeldelser, for å finne ut om merket er for deg.

  Om Hunter
  Hunter ble grunnlagt i 1856. De er kjent for å ha sitt eget merke med forskjellige typer boots og støvler, og har blitt svært kjente for disse. I 2013 lanserte Hunter to originale merker, Hunter Original og Hunter Field. I produktlinjen Hunter Original har merket lansert nye typer sko og sko-lignende tøy, samt sko-relaterte produkter. Hunter Field derimot er en kolleksjon basert mer på tradisjonelt skotøy ment for hardt vær, både i terreng og i byen. Hunter Field er bygd på filosofi og intellekt, og prøver med denne produktlinjen å skape avansert skotøy som ser bra ut samtidig som at det er høyst funksjonelt. Bygd på flere viktige kjerneverdier tilbyr Hunter forskjellige typer boots som passer i flere situasjoner. Merket har butikker i flere land i Europa som Østerrike, Spania, Frankrike, Latvia, Nederland, Portugal og Tyskland med flere.

  Hunters produkter og tjenester
  Hunters produktlinje inneholder ting som de vanlige bootsene, samt andre typer skotøy som slippers og «vanlige» sko. Som kunde finner du varer fra Hunter på nettsidene deres samt i de fysiske butikkene deres rundt om i verden. Merket har forskjellige typer sko inspirert av forskjellige verdier. De tilbyr «vanlige» sko, slippers/tøfler, boots og støvler. På nettsiden deres kan man filtrere og sortere skotøy og støvler ut fra hvor godt de isolerer varme, hvor vanntette de er, og hvilken pris de ligger på. Man kan betale på nett og få varer tilsendt i posten til Norge eller andre destinasjoner. Leveranse til Norge koster er gratis, og kan ta fra 8 til 10 arbeidsdager. Varene man bestiller vil bli lastet av gårde og sendt neste dag, slik at man får varen sin så fort som mulig. På nettsidene deres finner man informasjon om hvordan man kan komme i kontakt med kundeservice, samt ofte stilte spørsmål, og svar på disse. Det er ikke mulig å kontakte bedriften via telefon.

  Komplimenter, Klager og Tips til Hunter
  Har du noen gang kjøpt et produkt i en av Hunters butikker? Har du noen gang kjøpt et produkt hos Hunter på nett? Har du prøvd et par boots hos Hunter, eller kanskje kjøpt støvler hos dem? Hvor overkommelig var prisen hos dette merket, i forhold til hvordan kvaliteten på produktet var? Hvordan var det egentlig å kontakte kundeservice om du fikk problemer underveis i bestillingen din? Om du har svar på disse spørsmålene vil vi gjerne høre fra deg. Skriv en anmeldelse av din opplevelse av Hunter for å hjelpe andre i å bestemme om Hunter er merket for dem.

  Galantis - Hunter (Official Audio)

  Hunter
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Hunter

  Din rangering

  FAQ

  Er Hunter et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Hunter. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Hunter?

  Hunter opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Sport og Utendørs.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Hunter . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!