Hikvision

Alle kundeanmeldelser

Hikvision

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Lampeguru

Lampeguru

1 Anmeldelser

Lamper er vel noe vi aldri kan få nok av. Det er noe som er både praktisk for våre hjem, men samtidig noe som gir personlighet og...

Logo Gearbest

Gearbest

1 Anmeldelser

Gearbest er en butikk hvor du kan kjøpe massevis av elektronisk utstyr og "dingser" til en rimelig pris. Det er en slags tvilling av AliExpr...

Logo GamesDeal

GamesDeal

1 Anmeldelser

Spill er alltid populært, og i dag kanskje mer enn noen gang er det et så stort krav til spill og butikker at det ikke er rart at sider...

Logo Adlibris

Adlibris

2 Anmeldelser

Dette er en av de nettbutikkene som er noe så sjeldent som at det har sitt hovedfokus på bøker, men på grunn av dens sukse...

Hikvision

Fysiske sikkerhetsteknologier brukes til å implementere grunnleggende sikkerhetskontroller. Disse kontrollene inkluderer begrensning av fysisk tilgang, miljøovervåking, autentisering av identitet, verifisering av tilgang, autorisasjon og vurdering av tilknytning. Disse kontrollene er sentrale i et omfattende risikostyringsprogram for informasjonssikkerhet. Ser du etter hvor du kan få tak i sikkerhetsinnretninger for hjemmet, kontoret eller miljøet med god kvalitet? Vurder Hikvision Alarm System. Hikvision Alarm System er et selskap som ønsker å fokusere på sikkerhet, og har som mål å jobbe med beskuttelse. Det er et selskap med video som kjernekompetanse, og er godt egnet til å overvåke. De hevder å utforske innovative måter å bedre oppfatte og forstå verden på, samtidig som de forbedrer sikkerhet og bærekraftig utvikling. Du bør imidlertid lese gjennom ærlige kundeanmeldelser her på Norskeanmeldelser.no før du kjøper produktene deres.

Om Hikvision
Hikvision er et forkortet navn for Hangzhou Hikvision Alarm System digital teknologiselskap, en kinesisk statseid produsent og leverandør av videoovervåkingsutstyr for sivile og militære formål. Selskapey har hovedkontor i Hangzhou, Zhejiang og ble grunnlagt av Gong Hongjia i 2001. Hikvision Alarm System er et selskap som er spesialisert på salg av alarmsystemer og sikkerhetsløsninger som garanterer de beste tjenestene og de mest konkurransedyktige prisene. De leverer til distribusjoner for gjør-det-selv, elektronisk detaljhandel, nettbutikkforhandlere, privatpersoner i hele Europa, bedrifter i hele Europa og installatører. Hikvision Alarm System ønsker også å svare på spørsmålene dine innen én dag da de gjør alt for å tilfredsstille kundene sine og gi optimal sikkerhet. De tar sikte på å fremme kjerneteknologiene for lyd- og videokoding, videobildebehandling og relatert datalagring, samt fremtidsrettede teknologier som kunstig intelligens, cloud computing og big data. De utvider også virksomheten til smarthusteknologi, industriell automasjon og bilelektronikk, alt basert på videointelligensteknologi – for å utforske kanaler for å opprettholde langsiktig utvikling.

Produkter fra Hikvision 
Hikvision Alarm System-produkter inkluderer alarmsystem, kraftstasjonssentral, drift, faredetektor, bevegelsesdetektor, sirener, Hikvision Alarm System DS-PT-M1 Tag, Hikvision Alarm System DS-PRI-WE trådløs signalforsterker og Hikvision Alarm System DS- PDB-IN-universell brakett. Du kan besøke deres hovedkvarter på No.555 Qianmo Road, Binjiang District, Hangzhou 310051, Kina. Du kan ringe 86 571 8807 5998 eller sende en e-post til deres kundestøtte. Du kan holde deg oppdatert med nyheter og kampanjer ved å registrere deg for deres nyhetsbrev. Du kan få kontakt med dem på Facebook, Twitter, LinkedIn, youtube. For å returnere noen av varene deres må du først be om returnummeret ditt ved å fylle ut returskjemaet. Etter å ha sendt inn returskjemaet vil du motta et returnummer via e-post gjennom deres automatiske RMA-system. Etter å ha mottatt RMA-nummeret kan du returnere produktet, oppgi RMA-nummeret og en tydelig beskrivelse av klagene dine. Produkter kan returneres innen 14 dager etter bestillingsdato ved å oppgi returnummeret. Hvis du ønsker refusjon vil du bli kreditert via ING-kontoen innen 14 dager etter mottak av produktet.

Erfaringer med Hikvision 
Hvis du har kjøpt et produkt fra Hikvision tidligere, vil vi gjerne høre om din erfaring. Del din Hikvision Alarm System kundeanmeldelse. Din erfaring og tilbakemelding om selskapet vil være til stor hjelp for potensielle kunder. Hvordan vil du vurdere kvaliteten på produktet deres? Er produktene deres holdbare? Hvor god er kundeservicen deres? Vil du anbefale dem til andre? Kundeanmeldelsen din vil veilede andre potensielle kunder når de skal bestemme seg for om dette er et selskap de burde stole på. Takk for din tid!