NorskeAnmeldelser

    Anmeldelser Floryday

    Klær er noe som får oss til å føle oss bedre, og penere, i tillegg til at man faktisk behøver klær. Kanskje ikke så mye til å fylle et helt garderobeskap, men man vil jo gjerne ha et godt utvalg i klesskapet. Så derfor eksisterer det så mange butikker å kjøpe fra, da det er en milliardindustri. Butikker som Floryday finnes det mange av egentlig, så det kan være vanskelig å stå ut i mengden av slike butikker. Det skal vi se litt nærmere på, fordi man kan se på prisen og utvalget, da det forteller mye om hva en kan forvente. Vi har sett på mange motebutikker her på NorskeAnmeldelser, så vi vet hva som er viktig og hva som ikke er, så la oss se litt nærmere på Floryday.

    Informasjon om Floryday

    Floryday er basert i Hong Kong, noe som kanskje forteller deg mye om hva du kan forvente, ikke minst når det er snakk om pris på produktene. Ikke at det er noe negativt med det altså, fordi klær er klær, og om man kan få det litt billigere så bør jo ikke det være noe problem. Noe som er godt å vite er at de har utenlandske lager, så når du bestiller så kommer ikke varen helt fra Hong Kong. Ikke at det ville vært farlig på noen måte, bare at det ville tatt lenger tid for leveransen å komme frem helt til Norge. Faktum er også at de har kunder i over hundre land verden over, noe som er bra gjort med tanke på at dette er en motebutikk kun for kvinner. Det er ikke akkurat en mangelvare av dem, så Floryday gjør noe riktig kan man si.

    I Spent $200 On Floryday | IS IT A SCAM?!

    Hva du kan kjøpe hos Floryday

    Da dette er en motebutikk bare for kvinner betyr det også at de virkelig kan kjøpe inn varer som spesialiserer i kvinners behov. Det betyr at man har plus size, sexy undertøy, kjoler og spesielle badeklær. I tillegg selger de tilbehær som smykker, vesker og annet. Alt dette i tillegg til at de har det vanlige sortimentet av klær, som jeans, t-skjorter, jakker og gensere. Det er en fin opplevelse å handle hos dem, noe som er veldig viktig for hva slags inntrykk man får. Det er dog litt rotete når du går inn på siden, da de føler et stort behov for å reklamere alt mulig de har å tilby. Fordelen ved det er at du får sett klart og tydelig tilbudene deres og salgene. Og da prisene allerede er ganske lave, så blir de enda mer tiltrekkende når man legger til salgsrabatten på der igjen.

    Erfaringer med Floryday

    Har du handlet hos Floryday så vil vi gjerne ha dine innspill om hvordan du ville beskrevet din opplevelse og om du ville handlet der igjen. Uansett om det er positivt eller negativt vil vi høre om det, da det hjelper våre andre lesere bestemme seg om de bør kjøpe der. Så hjelp andre med noen få setninger, det er vel ikke for mye å kreve?


    Anmeldelse av Floryday

    Floryday
    Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (29)

    3.4
    21% Ville handlet her igjen!
    Bestilling
    rating
    3.8
    Service
    rating
    2.4
    Prisnivå
    rating
    4.6
    Levering
    rating
    2.6

    Alle anmeldelser

    Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

    Klage

    Ikke fornøyd med kjolen. Passet heller ikke. Må derfor returneres. Men hvor og hvordan???? Ingen opplysninger om det. Kan noen hjelpe meg. Første og siste gang jeg handler her.

    Av: Reidun Eikelia19-10-2020
    Reidun Eikelia19-10-2020

    Misfornøyd. Dårlig service

    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    4.5
    rating

    Bikini

    Kjempefornøyd

    Av: Else Berit Solevågseide16-07-2020
    Bjørg amundsen20-07-2020

    Har prøvd og få returnert varer ser ikke ut til at det går . Det har tatt flere uker og få pakkene. Når jeg ber om retur får jeg ingen svar. Varene tilsvarer ikke hverken kvalitet eller størrelse. Kommer ikke til og handle her igjen.

    Siv Eli Bång Knutsen04-08-2020

    Prøver å finne tlf nr ang retur av 2 varer, enige med ovvenevnte kunde, bare 2 av 6 plagg stemte med størrelsen, men send tlf Deres please!!!!

    Linn-mariell furuseth13-08-2020

    Jeg har sendt i retur pakken for over en mnd siden men klarna sender meg regning på pakken.Dette er ett svindel firma jeg kommer aldri til og handle mere fra dette firmaet.Måtte kave lenge for og få noe retur adresse og de har ikke gitt beskjed til klarna at de har fått pakken i retur🤬🤬🤬

    Anne Mari Sneve Grøtting26-08-2020

    Jeg er lite fornøyd med Floryday😡😡de mangler telefonnr,og er vanskelig å nå😡😡har noen enkle spørsmål ang retur,men det eneste som kommer opp er ny bestilling😡😡😡😡😡

    Har kjøpt og betalt varer, men når di kom i posten fikk jeg også en regning på 400 kr for toll og andre avgifter. Lureri🤬🤬🤬🤬🤬ikke kjøp noe derfra 04-09-2020

    Svindel

    Monica19-09-2020

    Elendig! Skygg unna! Fikk feile varer, og helt Skygg unna! Elendig! Fikk feile varer og feile størrelser. Umulig å få kontakt for retur!!!! 😡😡😡

    Beate06-10-2020

    Helt på trynet 😡😡Har sendt varer i retur og får null respons . Bare en link det ikke går an å åpne . Verste jeg har opplevd 😤😤😤😤

    Sissel Hofseth07-10-2020

    Er en så dårlig nett butikk..har gått flere uker å ikke fått varen..prøver å få kontakt men bare hode bry..ikke bet.på forhånd ..en vet ikke om en for varen..denne butikken bør legges ned..styr unna dette..👿👿

    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    8
    rating

    SKYGG UNNA

    Første og siste gang jeg bestiller noe fra floryday. Umulig å få tak i telefonnummer. Får rett og slett ikke kontakt. Diffuse kranglete tilbakemeldinger ved kontakt på email. Synd du må legge inn stjerne i det hele tatt.Lureri

    Av: Nina Fjellstad17-09-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    2
    rating

    Fikk et annet produkt enn på bildet

    Jeg bestilte en fin, pusete jakke, som så hjemmestrikket ut. Det jeg fikk var en helt annen polyesterjakke, bare med samme farger.

    Av: Monica Martinsen16-09-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2.5
    rating

    Billig polyester

    Kjøpte en bluse som som så fantastisk flott ut på bildene. Gikk gjennom str.guide. Da den ankom så den skikkelig billig ut, slik som billig karnevalstøy. Og str. er ca 2 nr. for stor. Å få sendt blusen i retur, kan koste meg mye mer enn det jeg ga for plagget. Dette er min første erfaring med dette firmaet. Blir også den siste.

    Av: Betina Vera 16-09-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    3
    rating

    Klage

    Mottar en vare med en farge og størrelse som er helt ulik reklamen, pris på vare 325. Må betale 185 for å få returnert, og får i tillegg beskjed fra Klarna om at jeg etter retur må betale 82 nye kroner.
    Sitter altså med 0 varer og betaling på 592 kroner🤬
    Og hvordan får jeg kontakt med firmaet????
    Det går heller ikke an å sende denne meldingen uten å måtte gi dem stjerner, selv om jeg mener de ikke burde ha det😤

    Av: Janne Gran Ølberg16-09-2020
    Kari Sønstebø03-10-2020

    Hei dere, De to fine genserne passet dessverre ikke og måtte returneres. Da startet jobben med å finne den riktige siden. Jeg opplyste bestillingsnummere mm. og fortalte om hvorfor jeg måtte returnere. Men jeg venter fremdeles på returseddel. Jeg må ha gjort en feil? Vær så snill og hjelp meg og la meg bli ferdig med problemet!

    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2.5
    rating

    Grusomt

    Dette er den verste kvalitet jeg noen gang har sett. Ufattelig dårlig kundeservice. Merkelig at Klarna bistår de. Hold unna

    Av: Nrit08-09-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    2
    rating

    Never buy Floryday clothes

    Impossible to return, bad quality, no place to get adequate help! Will warn my friends: Never buy anything from Floriday!

    Av: Turid Lindstrøm 02-09-2020
    Anny Verstad02-09-2020

    Hei. Jeg bestilte en genser for en tid tilbake som jeg ikke fikk da de ikke hadde den. Hadde allerede betalt kr 455,-. Skulle få igjen pengene, men ble i stedet belastet beløpet. De skyldte meg altså kr 910,-. Har fått igjen kr 455,-. Men ikke resterende 455,-. Har scattet med de uten respons. Dårlig service til gangs!! Anny Verstad

    Inger Johanne Rønning02-09-2020

    Vil returnere en del varer,men finner ingen returadresse. Kan noen hjelpe meg?

    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Svindel

    Bestilte en kjole som så flott ut på bildet. Etter mange ukers venting fikk jeg en omsider varen. Det var en trist greie sydd i dårlig polyester. Har prøvd å returnere. Fikk raskt svar på første e-post med tilbud om å beholde varen og få verdikupong til å kjøpe noe nytt. Jeg sa jeg ville returnere kjolen ettersom jeg ikke kan bruke den. Jeg vil ha pengene tilbake. Venter og venter på info om hvordan jeg skal returnere varen. De har et komplisert system med retur. De satser nok på at folk ikke skal gidde å gå gjennom hele returprosessen for å få penger tilbake.


    Av: Inger19-08-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2.5
    rating

    Styr unna

    Har ikke fått alle varer som er bestilt. Svarer ikke på henvendelser. Sletter negative kommentarer under innleggene sine. Bruker minst 10 forskjellige navn som de reklamerer under .

    Av: Anita Larsen 15-08-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    3
    rating

    SVINDEL

    Dette firmaet må man holde seg unna!!! Ufattelig lang leveringstid, ekstremt dårlig kvalitet på klærne. Og nå svarer de ikke på returhenvendelser!

    Av: Kine Fusche Jenssen14-08-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    2
    rating

    Har sendt pakken tilbake

    Dette er svindel svindel jeg sendte pakke tilbake for over en mnd siden og dere har ikke gitt beskjed til klarna der regning lå🤬Nå har de sendt meg regning på nytt som jeg ikke skal betale DA PAKKEN ER SENDT TILBAKE.KOMMER ALDRI TIL OG HANDLE MERE ELENDIG KVALITET PÅ KLÆRENE SYDD I KINA FABRIKK PÅ 5 MINUTTER

    Av: Linn-mariell furuseth13-08-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Useriøst firma, på grensen til svindel

    Varene er ikke i samsvar med bildene i annonsene. Str stemmer ikke med str guiden. Stoffet og designet stemmer heller ikke. Umulig å reklamere da skjemaet de vil en skal fylle ut er umulig å komme inn på. Styr unna dette firmaet!!

    Av: Mette Thørud 09-08-2020
    Kerstin Elisabeth lindell 31-08-2020

    Første og siste gang jeg bestiller noe fra floryday. Umulig å få tak i telefonnummer. Diffuse kranglete tilbakemeldinger ved kontakt på email. Lureri

    Nina Fjellstad17-09-2020

    Første og siste gang jeg bestiller noe fra floryday. Umulig å få tak i telefonnummer. Diffuse kranglete tilbakemeldinger ved kontakt på email. Lureri. Endte opp meg varer som ikke kan brukes. Trekker betalingen fra klarna. De sendte meg med beskjed på ordrebekreftelsen om at varene er betalt, synd for dem!!!!!

    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    4
    rating

    Lurendreieri

    Så flotte kjoler og sko på bildene. Det man KANSKJE får i pakken sin er noe billig skvip av en etterligning, typ polyesterblanding på alt. Hengende tråder og dårlig søm på billig stoff.
    Skoene ser ut som skinn og med ordentlige sømmer på bildet, det kommer noe tynt vablete som ligner på plast.
    Farger stemmer langt ifra med bilder på hverken kjoler eller sko.
    Leveranstiden kan man aldri være sikker på, tror man får være gla om man får noe som helst.
    Gidder ikke prøve å returnere men bare ta dette på egen kappe som straff for egen dumhet.

    Av: Susanne Hedlund Østhagen29-07-2020
    Bente Moa14-10-2020

    Øredobber som passer fint på juletreet!

    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    3.5
    rating

    Skriv din egen anmeldelse om Floryday

    Din anmeldelse

    FAQ

    Er Floryday et pålitelig selskap?

    Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av Floryday. I gjennomsnitt har de fått en rating på 3.4/10, hvor 21% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

    Hvilke tjenester og produkter tilbyr Floryday?

    Floryday opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Barn og Baby, Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie.

    Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

    Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen Floryday nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!