NorskeAnmeldelser

    Anmeldelser Floryday

    Klær er noe som får oss til å føle oss bedre, og penere, i tillegg til at man faktisk behøver klær. Kanskje ikke så mye til å fylle et helt garderobeskap, men man vil jo gjerne ha et godt utvalg i klesskapet. Så derfor eksisterer det så mange butikker å kjøpe fra, da det er en milliardindustri. Butikker som Floryday finnes det mange av egentlig, så det kan være vanskelig å stå ut i mengden av slike butikker. Det skal vi se litt nærmere på, fordi man kan se på prisen og utvalget, da det forteller mye om hva en kan forvente. Vi har sett på mange motebutikker her på NorskeAnmeldelser, så vi vet hva som er viktig og hva som ikke er, så la oss se litt nærmere på Floryday.

    Informasjon om Floryday

    Floryday er basert i Hong Kong, noe som kanskje forteller deg mye om hva du kan forvente, ikke minst når det er snakk om pris på produktene. Ikke at det er noe negativt med det altså, fordi klær er klær, og om man kan få det litt billigere så bør jo ikke det være noe problem. Noe som er godt å vite er at de har utenlandske lager, så når du bestiller så kommer ikke varen helt fra Hong Kong. Ikke at det ville vært farlig på noen måte, bare at det ville tatt lenger tid for leveransen å komme frem helt til Norge. Faktum er også at de har kunder i over hundre land verden over, noe som er bra gjort med tanke på at dette er en motebutikk kun for kvinner. Det er ikke akkurat en mangelvare av dem, så Floryday gjør noe riktig kan man si.

    I Spent $200 On Floryday | IS IT A SCAM?!

    Hva du kan kjøpe hos Floryday

    Da dette er en motebutikk bare for kvinner betyr det også at de virkelig kan kjøpe inn varer som spesialiserer i kvinners behov. Det betyr at man har plus size, sexy undertøy, kjoler og spesielle badeklær. I tillegg selger de tilbehær som smykker, vesker og annet. Alt dette i tillegg til at de har det vanlige sortimentet av klær, som jeans, t-skjorter, jakker og gensere. Det er en fin opplevelse å handle hos dem, noe som er veldig viktig for hva slags inntrykk man får. Det er dog litt rotete når du går inn på siden, da de føler et stort behov for å reklamere alt mulig de har å tilby. Fordelen ved det er at du får sett klart og tydelig tilbudene deres og salgene. Og da prisene allerede er ganske lave, så blir de enda mer tiltrekkende når man legger til salgsrabatten på der igjen.

    Erfaringer med Floryday

    Har du handlet hos Floryday så vil vi gjerne ha dine innspill om hvordan du ville beskrevet din opplevelse og om du ville handlet der igjen. Uansett om det er positivt eller negativt vil vi høre om det, da det hjelper våre andre lesere bestemme seg om de bør kjøpe der. Så hjelp andre med noen få setninger, det er vel ikke for mye å kreve?


    Anmeldelse av Floryday

    Floryday
    Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (18)

    3.8
    17% Ville handlet her igjen!
    Bestilling
    rating
    4.6
    Service
    rating
    2.8
    Prisnivå
    rating
    5.4
    Levering
    rating
    2.8

    Alle anmeldelser

    Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

    Useriøst firma, på grensen til svindel

    Varene er ikke i samsvar med bildene i annonsene. Str stemmer ikke med str guiden. Stoffet og designet stemmer heller ikke. Umulig å reklamere da skjemaet de vil en skal fylle ut er umulig å komme inn på. Styr unna dette firmaet!!

    Av: Mette Thørud 09-08-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    4
    rating

    Bikini

    Kjempefornøyd

    Av: Else Berit Solevågseide16-07-2020
    Bjørg amundsen20-07-2020

    Har prøvd og få returnert varer ser ikke ut til at det går . Det har tatt flere uker og få pakkene. Når jeg ber om retur får jeg ingen svar. Varene tilsvarer ikke hverken kvalitet eller størrelse. Kommer ikke til og handle her igjen.

    Siv Eli Bång Knutsen04-08-2020

    Prøver å finne tlf nr ang retur av 2 varer, enige med ovvenevnte kunde, bare 2 av 6 plagg stemte med størrelsen, men send tlf Deres please!!!!

    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    8
    rating

    Lurendreieri

    Så flotte kjoler og sko på bildene. Det man KANSKJE får i pakken sin er noe billig skvip av en etterligning, typ polyesterblanding på alt. Hengende tråder og dårlig søm på billig stoff.
    Skoene ser ut som skinn og med ordentlige sømmer på bildet, det kommer noe tynt vablete som ligner på plast.
    Farger stemmer langt ifra med bilder på hverken kjoler eller sko.
    Leveranstiden kan man aldri være sikker på, tror man får være gla om man får noe som helst.
    Gidder ikke prøve å returnere men bare ta dette på egen kappe som straff for egen dumhet.

    Av: Susanne Hedlund Østhagen29-07-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    3.5
    rating

    Venter og undres

    Bestilte 2 kjoler 29.6 i 2 omganger. Dvs ar da har jeg 2 bestillingsnummer. På min side hos Floryday står det at de har mottatt ordrene, og betaling via kredittkort. Bak begge bestillingene står det alikevel at de er kansellert. og at ordrene er under prosessering. Etter mye frem og tilbake har jeg fått ett sporingsnummer og kan se at ei pakke forlot origin country den 2.7. og er på vei.... Så spenningen er stor. Kommer det pakke og er begge bestillingene i den forsendelsen?? -og i dag er det 28.7, så... Dette gidder jeg ikke en gang til.

    Av: Elin Falstad28-07-2020
    Aud Johannessen29-07-2020

    Jeg har returnert 3 varer til Floryday return center c/o City Self-storage, Storage 7159 Sandakerveien 12, 0473 Oslo, Norway den 27/6, men jeg får ingen respons på at regningen er redusert med beløpet. Har prøvd alt for å få kontakt med Floryday uten resultat. Klarna har satt resterende beløp på vent, men er jo selvsagt usikker på hvor lenge og om Florydays har mottatt returen. Dårlige klær, sømmene går opp etter vask. Dette er for dårlig.

    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    3.5
    rating

    Lureri.

    Returnerte varene dagen etter jeg mottok dem og betalte portoen selv. Fikk etter en tid krav på nærmere 250 kr. Har prøvd å sende mail for å vite hva summen står for, ingen respons. Dårlige varer som ikke tilsvarer bildene. Vanskelig å returnere varer da systemet deres tydeligvis er bygget opp for å gjøre det vanskeligst mulig for kundene slik at de skal gi opp. Skygge unna dette firmaet.

    Av: Hege Drange 27-07-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Reint lureri.

    Returnerte varene dagen etter jeg mottok dem og betalte portoen selv. Fikk etter en tid krav på nærmere 250 kr. Har prøvd å sende mail for å vite hva summen står for, ingen respons. Dårlige varer som ikke tilsvarer bildene. Vanskelig å returnere varer da systemet deres tydeligvis er bygget opp for å gjøre det vanskeligst mulig for kundene slik at de skal gi opp. Skygge unna dette firmaet.

    Av: Hege Drange27-07-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    5
    rating

    Kjole bestilt 2.juli 2020

    Bestilte en kjole fra floryday tidlig i juli, har ennå ikke mottatt vare. Ikke opplevd tidligere at det tar så lang tid å få tilsendt en vare. Skulle få vare hjem før jeg betaler, har fått regning for lenge siden, men ingen vare. Betaler ikke før jeg har fått varen hjem. Vil nok sannsynligvis ikke bestille noe fra denne siden igjen.

    Av: Anne Marie Bekken24-07-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    5
    rating

    Umulig å få returnert varene

    Kvalitet på klær og sko er svært dårlig. Umulig å få returnert. De krever at kunde betaler returen, samt at det ikke kan benyttes vanlig postgang.
    Får ikke svar fra på henvendelse. Kommer kun svar på kinesisk tilbake.
    Kommer aldri til å handle varer der igjen

    Av: Elisabeth Stallvik21-07-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    4.5
    rating

    Umulig å returnere dårlige varer

    Jeg bestilte fem kjoler og betalte for express levering. Det tok 4 uker før jeg mottok varene. Før varene ble sendt forsøkte jeg å kansellere ordren ved flere anledninger. Deres sider var nede slik at kansellering ikke var mulig. Jeg sendte da mail for å få kansellert ordren, men fikk ikke svar før fire dager senere, da var varene allerede sendt og jeg kunne ikke kansellere. Varene jeg mottok var ikke som på bildene, dårlig kvalitet, feil farger og rett og slett ikke de samme produktene jeg hadde betalt for. Jeg prøver nå å returnere ordren men dette viser seg å være vanskelig. Siden det jeg kan melde retur fungerer ikke, chat er ikke tilgjengelig, mailadressen på deres sider fungerer ikke og jeg har fått et autosvar på kinesisk. Her lukter det svindel

    Av: Hege Midtun Larsen14-07-2020
    Bjørg Marit Rasmussen23-07-2020

    Dårlig service sendte pakke i retur dagen etter jeg fikk den får nu innkasso 2 mnd.etter jeg sendte den i retur .betaler ikke innkasso når varen er returnert til butikk.skremmende dårlig service. går til tv2 hjelper deg om ikke de tar tilbake innkasso varselet.slett innkasso omgående for dere leser vel anmeldelser også. 👎👎👎👎

    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    3.5
    rating

    Aldri mer

    Jeg kommer aldri til å handle her igjen. Retur prosedyren er så utydelig, dyr og komplisert at man har lyst å gi opp å bytte eller levere tilbake, noe som antagelig er hensikten til leverandøren.

    Av: Maria Eikeland13-07-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    6
    rating

    Leveringstid

    Bestilte varer den 13.juni og fremdeles står det "prossesering". Har heller ikke mottatt en bekreftelsesordre selv om det står at varene er betalt.
    Dette er for dårlig.
    Skulle nok ha lest anmeldelsene av Floryday før jeg handlet...

    Av: Eliann Breivik04-07-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    3
    rating

    Håper på levering

    Bestillte for ca tre uker siden , har betalt men enda ikke mottatt. Kommer ikke til å handle på Floryday mer.

    Av: Gerd Eidsten03-07-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Upålitelig

    Venter på varer bestilt 22/5. Har prøvd å annullere ordren men får ingen respons. Forventningen til kvalitet er sterk svekket av tidligere kommentarer her. Kommer ikke til å handle her igjen og har skrevet advarsel til mine venner på FB.

    Av: IngerKristiansen01-07-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Altfor lang leveringstid!

    Hei
    Jeg bestilte varer 6.juni og har fremdeles ikke fått dem. Ser på tracking at de står på terminalen i Kina og det har de gjort siden 10.juni., og nå er vi kommet til 28.juni..

    Av: Tove Mathisen 28-06-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    4.5
    rating

    Skriv din egen anmeldelse om Floryday

    Din anmeldelse

    FAQ

    Er Floryday et pålitelig selskap?

    Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av Floryday. I gjennomsnitt har de fått en rating på 3.8/10, hvor 17% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

    Hvilke tjenester og produkter tilbyr Floryday?

    Floryday opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Barn og Baby, Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie.

    Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

    Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen Floryday nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!