NorskeAnmeldelsetittel

    Anmeldelser Floryday

    Klær er noe som får oss til å føle oss bedre, og penere, i tillegg til at man faktisk behøver klær. Kanskje ikke så mye til å fylle et helt garderobeskap, men man vil jo gjerne ha et godt utvalg i klesskapet. Så derfor eksisterer det så mange butikker å kjøpe fra, da det er en milliardindustri. Butikker som Floryday finnes det mange av egentlig, så det kan være vanskelig å stå ut i mengden av slike butikker. Det skal vi se litt nærmere på, fordi man kan se på prisen og utvalget, da det forteller mye om hva en kan forvente. Vi har sett på mange motebutikker her på NorskeAnmeldelser, så vi vet hva som er viktig og hva som ikke er, så la oss se litt nærmere på Floryday.

    Informasjon om Floryday

    Floryday er basert i Hong Kong, noe som kanskje forteller deg mye om hva du kan forvente, ikke minst når det er snakk om pris på produktene. Ikke at det er noe negativt med det altså, fordi klær er klær, og om man kan få det litt billigere så bør jo ikke det være noe problem. Noe som er godt å vite er at de har utenlandske lager, så når du bestiller så kommer ikke varen helt fra Hong Kong. Ikke at det ville vært farlig på noen måte, bare at det ville tatt lenger tid for leveransen å komme frem helt til Norge. Faktum er også at de har kunder i over hundre land verden over, noe som er bra gjort med tanke på at dette er en motebutikk kun for kvinner. Det er ikke akkurat en mangelvare av dem, så Floryday gjør noe riktig kan man si.

    I Spent $200 On Floryday | IS IT A SCAM?!

    Hva du kan kjøpe hos Floryday

    Da dette er en motebutikk bare for kvinner betyr det også at de virkelig kan kjøpe inn varer som spesialiserer i kvinners behov. Det betyr at man har plus size, sexy undertøy, kjoler og spesielle badeklær. I tillegg selger de tilbehær som smykker, vesker og annet. Alt dette i tillegg til at de har det vanlige sortimentet av klær, som jeans, t-skjorter, jakker og gensere. Det er en fin opplevelse å handle hos dem, noe som er veldig viktig for hva slags inntrykk man får. Det er dog litt rotete når du går inn på siden, da de føler et stort behov for å reklamere alt mulig de har å tilby. Fordelen ved det er at du får sett klart og tydelig tilbudene deres og salgene. Og da prisene allerede er ganske lave, så blir de enda mer tiltrekkende når man legger til salgsrabatten på der igjen.

    Erfaringer med Floryday

    Har du handlet hos Floryday så vil vi gjerne ha dine innspill om hvordan du ville beskrevet din opplevelse og om du ville handlet der igjen. Uansett om det er positivt eller negativt vil vi høre om det, da det hjelper våre andre lesere bestemme seg om de bør kjøpe der. Så hjelp andre med noen få setninger, det er vel ikke for mye å kreve?


    Anmeldelse av Floryday

    Floryday
    Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (39)

    4
    21% Ville handlet her igjen!
    Å bestille
    rating
    4.4
    Service
    rating
    3
    Prisnivå
    rating
    5.2
    Levering
    rating
    3.4

    Alle kundeanmeldelser

    Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

    Styr unna

    Det eneste positive er at de sender varen ganske kjapt. Fikk en genser som ikke samsvarer med illustrasjonsbildet. Skulle sende tilbake varen...og... det er helt umulig.
    Saken sendes til tv2 hjelper deg.
    Dette er svindel

    Dør: Rita Hamlin 7048 Tr.heim05-02-2021
    Yamna Elhammani05-03-2021

    Hei, jeg har bestilt 2 par sko mer enn 2 månader siden men har ikke fått de enda, jeg lurer på når kan jeg få de. Håper at jeg få svar. Mvh Yamna Elhammani

    Gunn annie22-03-2021

    Jeg bestillte varer 14 januar og har enda ikke fått dem, eller hørt noe fra dem, pr 20 mars.

    Laila Nordli25-03-2021

    Jeg er blitt svindlet. Jeg la inn bestilling på en genser og betalte samtidig med visakort. Først fikk Jeg en mail med at ordren var mottatt og betalte. med ordrenr. Like etterpå kom en mail om at kjøpet var kansellert pga manglende betaling. Jeg har kvittering i nettbanken på at betalingen gikk I gjennom. Og dessuten er det umulig å komme frem til seriøs kundeservice.

    Sølvi bårdseng01-04-2021

    Har bestilt. Fikk det jeg bestilte etter lang ventetid. Passet ikke, må returnere. Problemer, er ikke med noen returlapp. Ikke en eneste lapp lå i pakken. Ikke klarer jeg å finne noe på kontakt oss, prøvde med Mail, kunne ikke levere. Fant en elektronisk retur. Fylte ut, fikk ikke sendt den videre. Hva gjør dere som har fått returnert. Ikke finner jeg tlf nr heller. Aldri mer floryday for meg

    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    7.5
    rating

    Svindel

    Dette er svindel fra ende til helv..... umulig å returnere, umulig å få kontakt å deres adresse i Oslo: Sandakerveien 121 er det ingen i denne drittbdriften. Hold dere unna så slipper du å blir svindlet

    Dør: Aina Granhaug 02-03-2021
    Inger Lind Jacobsen22-03-2021

    Håpløst å komme i kontakt med, fikk ikke ordrebekreftelse på Mail, men banken var belastet. Stoppet den, men håpløst firma.👎🏼

    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    10
    rating

    Elendig

    Hold dere borte fra Flotyday, dette er svindel. De har t.o.m oppgitt telefonnummer til et seriemsterskap firma. Skal du ringe FloryDay så kommer du feil. Humbug dette er en sak for TV 2 hjelper deg

    Dør: Aina Granhaug 04-03-2021
    b10-03-2021

    Ser at noen vil skrike til TV.2 hjelper deg.Jeg for min del tåler en større støyt!

    Lena Eide15-03-2021

    Takk for din kommentar. Jeg var på tur til å bestille, men ser her at det er mange som fraråder oss andre til å bestille.

    Bjørg sundseth25-03-2021

    Før jeg fikk hentet varene etter sporing ble opplysningen plutselig borte så hva gjør jeg da?!

    wenche Anita Christoffersen10-04-2021

    Reagerer på at jeg må skrive passordet på mailen min. Så ingen bestilling her. Mye negativ omtale også

    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    8.5
    rating

    Kvalitet til lavpris

    Lettvindt bestilling, fikk det jeg bestilte før oppgitt tid og varene var av god kvalitet og rett størrelse. Svært fornøyd. Og ingen toll!

    Dør: G.R.15-02-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    9.5
    rating

    Sjokkert over kundeservice!

    Jeg fikk en "error" når jeg skulle legge in ordren og kontaktet kundeservice. Jeg spurte om erroren og fikket svar, kanskje riktig svar også. Jeg hadde et oppfølgingsspørsmål og hun bare gjentok det samme svaret, og skrev "have a lovely day" også avsluttet hun samtalen. Tydelig irritert over at jeg ikke forstod helt hva hun mente.

    Dør: Linn17-03-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    3.5
    rating

    Styr unna!

    De som handler på floryday.com ber om problemer.

    Dør: Karina23-01-2021
    Elind Anita Schaug 25-01-2021

    Hei ønsker å returnere en være men har ikke retur seddel. Dårlig kontakt å null respons. Pakken ble levert i butikk noe som ikke var avtalt 🤬

    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Bikini

    Kjempefornøyd

    Dør: Else Berit Solevågseide16-07-2020
    Bjørg amundsen20-07-2020

    Har prøvd og få returnert varer ser ikke ut til at det går . Det har tatt flere uker og få pakkene. Når jeg ber om retur får jeg ingen svar. Varene tilsvarer ikke hverken kvalitet eller størrelse. Kommer ikke til og handle her igjen.

    Siv Eli Bång Knutsen04-08-2020

    Prøver å finne tlf nr ang retur av 2 varer, enige med ovvenevnte kunde, bare 2 av 6 plagg stemte med størrelsen, men send tlf Deres please!!!!

    Linn-mariell furuseth13-08-2020

    Jeg har sendt i retur pakken for over en mnd siden men klarna sender meg regning på pakken.Dette er ett svindel firma jeg kommer aldri til og handle mere fra dette firmaet.Måtte kave lenge for og få noe retur adresse og de har ikke gitt beskjed til klarna at de har fått pakken i retur🤬🤬🤬

    Anne Mari Sneve Grøtting26-08-2020

    Jeg er lite fornøyd med Floryday😡😡de mangler telefonnr,og er vanskelig å nå😡😡har noen enkle spørsmål ang retur,men det eneste som kommer opp er ny bestilling😡😡😡😡😡

    Har kjøpt og betalt varer, men når di kom i posten fikk jeg også en regning på 400 kr for toll og andre avgifter. Lureri🤬🤬🤬🤬🤬ikke kjøp noe derfra 04-09-2020

    Svindel

    Monica19-09-2020

    Elendig! Skygg unna! Fikk feile varer, og helt Skygg unna! Elendig! Fikk feile varer og feile størrelser. Umulig å få kontakt for retur!!!! 😡😡😡

    Beate06-10-2020

    Helt på trynet 😡😡Har sendt varer i retur og får null respons . Bare en link det ikke går an å åpne . Verste jeg har opplevd 😤😤😤😤

    Sissel Hofseth07-10-2020

    Er en så dårlig nett butikk..har gått flere uker å ikke fått varen..prøver å få kontakt men bare hode bry..ikke bet.på forhånd ..en vet ikke om en for varen..denne butikken bør legges ned..styr unna dette..👿👿

    Brit25-10-2020

    Har nettopp lest anmeldelsene her og er forbauset. Min egen erfaring med Floryday er helt annerledes. Jeg har aldri handlet klær på nett før, men pandemirestriksjonene i sommer koplet med Floryday's fristende annonser gjorde at jeg bestilte hele 5 lekre kjoler. Etter en stund fikk jeg prisen for den ene refundert, da de ikke hadde den på lager. det tok sin tid innen pakken kom, men flere meldinger underveis i prosessen fikk meg til å stole på at den ville komme. Det gjorde den, og 3 av de 4 kjolene var minst like fine som på bildene. Den fjerde viste seg å ha et stoff som jeg mislikte kvaliteten på. MEN, det negative var at de ikke passet. Alle var i størrelse 'small', men to (inkludert den jeg ikke likte) var i største laget, mens de andre to var til min store skuffelse for trange. Jeg bestemte meg for å beholde den ene selv om den var litt stor, men å returnere de andre. Jeg leste instruksene for retur nøye og fulgte dem, og i dag mottok jeg en epost om at jeg ville bli refundert kr 844, - 10 kroner mindre enn prisen for de 3 jeg returnerte, men det kan være en slurvefeil. Når jeg underveis har sendt forespørsler til kundeservice, har jeg raskt fått positivt og hjelpsomt svar, så på tross av skuffelsen over at kjolene ikke passet, har jeg fått tillit til selskapet. Og skulle noen nå tro at jeg må vare betalt for å skrive denne anmeldelsen - som er i strid med de fleste andre her - forsikrer jeg at så ikke er tilfelle. Jeg er simpelthen en kunde som har hatt en annerledes erfaring med Floryday.

    Lisbeth Herring04-11-2020

    Elendige varer når de endelig kom..håpløst å få til retur selv om de skriver at det skal være enkelt!!Er ganske så fortvilt.Bestill aldri fra dette firmaet!!Bare billige kopier fra Kina som overhodet ikke stemmer med bildene!!!Hvordan i all verden kommer jeg til siden der de skriver at jeg kan ta kontakt og få tilsendt returskjema??Noen som kan hjelpe??Jeg vil ha igjen pengene mine!!!!

    Lisbeth.Herring04-11-2020

    Fant ut av captcha...men nå når jeg skal skrive den inn for å få tilsendt returskjema,står det plutselig at jeg IKKE har noen ordre hos dem,går jeg på ordrehistorikk,er alt borte!!Og igjen står det at jeg ikke har noen ordrehistorikk hos dem,går derfor ikke an å fylle inn ordrenummer heller !!Hva ER dette???Skygg unna folkens!!Jeg VIL ha igjen mine 746kr

    Rita Ingrid Hopsdal 06-11-2020

    Jeg prøver å få retunert plommerøde skoletter i str 39, de er små. Holder ikke str din. Ønsker å få bytte de i dtr 40 men finner ingen andre steder å skrive dette. Håper på svar!!!

    Monica Øksengård17-11-2020

    STYR UNNA, DETTE ER SVINDEL!! 😡😡 Har i månedsvis prøvd å returnere klær som var feil, hverken klærene eller størrelsene var som jeg har bestilt og betalt for!! Har sendt varene i retur, og betalt porto selv. Men firmaet svarer ikke på mail, og når de endelig gjør det så sender de en standardmail, som ikke svarer på NOE av det jeg spør om . De påstår de skal tilbakebetale i løpet av 14 dager, men det er 3 måneder siden!! De trenerer saken med vilje, og håper man går lei. Jeg har tipset både «TV2 hjelper deg» og politiet om dette svindelfirmaet, og oppfordrer dere andre til å gjøre det samme!! Ser at alle ratingene her går på de samme tingene.

    Monica Kjernli26-11-2020

    Skal ALDRI handle på Floryday mer :-( Har gjort det ett par ganger tidligere, men med dårlige erfaringer. Skulle gi de en sjanse igjen. Men nei, det sto ikke til forventningene nå heller. Når varene kommer er det en helt rar str. Enten for stort eller for lite. Ikke noe stemmer med det som er avbildet heller. Klærne ligner ikke på det som kommer i posten. Jeg har kastet de klærne jeg har handlet. Og aldri prøvd å sende retur da jeg egentlig har skjønt at dette er en useriøs forhandler. :-(

    Ann Helen Heiaas06-01-2021

    Det er vanskelig, umulig å returnere en vare ! Ingen vaskeanvisningen på plagget eller hva det er laget av! Virker som de satser på at vi bare betaler til slutt! Aldri mer!

    maria zander20-01-2021

    Som flera skriver, går inte att returnera varan. Hemsidan bara skickar runt en.. Önskar att jag läst recsensionerna här innan jag beställde. Klänningen var inte i bomull utan i någt hemskt syntetmaterial

    Kathrine 22-01-2021

    Grusomt skuffende når varene kommer, langt ifra sånn de ser ut på bildene🙄

    Jorid stuedal21-03-2021

    Fikk ikke det jeg hadde bestilt men betalt for. Fikk noe jeg ikke hadde bestilt til en lavere pris. Er også håpløs og få kontakt med. Følgeseddel må også være med. Så styr unna dette firmaet👎

    Eva irene karlsen13-04-2021

    Jeg bestilte 3 topper. Det gikk raskt få levering. Alle varene tilsvarte måletabellen. Middels kvalitet til bra priser.

    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    8
    rating

    Anmeldelse av Floryday

    Var veldig skeptisk til å bestille i det hele tatt etter skuffelsen jeg hadde med Wich. Men etter å ha sett på alle de flotte klærene som virkelig fristet tok jeg sjansen. Det ble en stor skuffelse. Klærene jeg fikk tilsendt var ikke i nærheten like de som jeg bestilte. Det som skulle være linstoff, var rett og slett noe simpelt tynt nylon lignende stoff. Floryday er ikke noe pålitelig selskap. Ligger på kanten av direkte svindel. Viser en ting, men sender noe jeg ikke hadde gått med for betaling engang. Skammelig

    Dør: Eva Ødven12-01-2021
    Karina23-01-2021

    Styr unna! De som handler på floryday.com ber om problemer.

    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Bluse retur

    Dette firma er utrolig upålitelig! Sendte bluse i retur, som var veldig vanskelig. Ikke fått ny bluse eller penger i retur. Fått Mail på engelsk, tysk og norsk. ALDRI mer bestille her. Dette er svindel!

    Dør: Anne Bjerke24-12-2020
    AnneBjerke24-12-2020

    Dette firma er utrolig upålitelig! Sendte bluse i retur, som var veldig vanskelig. Ikke fått ny bluse eller penger i retur. Fått Mail på engelsk, tysk og norsk. ALDRI mer bestille her. Dette er svindel! Dør: Anne Bjerke24-12-2020 0 0 Send inn din reaksjon Å bestille rating Service

    Oddveig Johanne Moldekleiv26-12-2020

    Hei. Jeg har lest disse anmeldelsene, men har ikke bestilt noe fra floryday. Greit å vite alt dette. Ser at noen av disse klærne er det samme som wich har til en billigere peng. Så dette er mye fra Kina ja. Tror ikke jeg kommer til å bestille her nei. Selv om bildene viser mye fint.

    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    4
    rating

    Retur av pakke

    Skulle gjerne returnere en kjole jeg bestilte som kom i går. Den ser så flott ut på bildet, men ligner i stoff og alt på et ullpledd.
    Ingen returlapp i pakken som er vanlig i alle postordrefirma.
    Forsøker å sende melding, men får ikke noe svar. Ba om faktura vi Klarna og har
    Stoppet betalingen, men herlighet hvordan får jeg sendt dritten tilbake.
    Et lavmål av et postordrefirma og anbefale ingen å handle der.

    Dør: Oddveig Solhøi 16-12-2020
    Rutta kedane gebreslase16-12-2020

    Hvordan kan jeg få retunere adress

    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    4
    rating

    service og kvalitet

    Bilde av klærne tilsvarer ikke klærne, det er dårlig kvalitet og utførelse.
    Burde kanskje forventet det når jeg ser på pris.
    Returordningen er elendig, sammenlignet med andre nettselskap.

    Dør: kitt kaasalia17-11-2020
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    5.5
    rating

    Klage

    Ikke fornøyd med kjolen. Passet heller ikke. Må derfor returneres. Men hvor og hvordan???? Ingen opplysninger om det. Kan noen hjelpe meg. Første og siste gang jeg handler her.

    Dør: Reidun Eikelia19-10-2020
    Reidun Eikelia19-10-2020

    Misfornøyd. Dårlig service

    Monica sandvik29-10-2020

    har handlet her,jeg var ikke fornøyd med varen,og da tok kontakt med dem via mail.Fikk svar til bake at jeg ikke trengte å sende varene i retur.Pengene for varen vikk jeg fort på konto.

    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    4.5
    rating

    SKYGG UNNA

    Første og siste gang jeg bestiller noe fra floryday. Umulig å få tak i telefonnummer. Får rett og slett ikke kontakt. Diffuse kranglete tilbakemeldinger ved kontakt på email. Synd du må legge inn stjerne i det hele tatt.Lureri

    Dør: Nina Fjellstad17-09-2020
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    2
    rating

    Fikk et annet produkt enn på bildet

    Jeg bestilte en fin, pusete jakke, som så hjemmestrikket ut. Det jeg fikk var en helt annen polyesterjakke, bare med samme farger.

    Dør: Monica Martinsen16-09-2020
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2.5
    rating

    Billig polyester

    Kjøpte en bluse som som så fantastisk flott ut på bildene. Gikk gjennom str.guide. Da den ankom så den skikkelig billig ut, slik som billig karnevalstøy. Og str. er ca 2 nr. for stor. Å få sendt blusen i retur, kan koste meg mye mer enn det jeg ga for plagget. Dette er min første erfaring med dette firmaet. Blir også den siste.

    Dør: Betina Vera 16-09-2020
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    3
    rating

    Klage

    Mottar en vare med en farge og størrelse som er helt ulik reklamen, pris på vare 325. Må betale 185 for å få returnert, og får i tillegg beskjed fra Klarna om at jeg etter retur må betale 82 nye kroner.
    Sitter altså med 0 varer og betaling på 592 kroner🤬
    Og hvordan får jeg kontakt med firmaet????
    Det går heller ikke an å sende denne meldingen uten å måtte gi dem stjerner, selv om jeg mener de ikke burde ha det😤

    Dør: Janne Gran Ølberg16-09-2020
    Kari Sønstebø03-10-2020

    Hei dere, De to fine genserne passet dessverre ikke og måtte returneres. Da startet jobben med å finne den riktige siden. Jeg opplyste bestillingsnummere mm. og fortalte om hvorfor jeg måtte returnere. Men jeg venter fremdeles på returseddel. Jeg må ha gjort en feil? Vær så snill og hjelp meg og la meg bli ferdig med problemet!

    Sølvi19-03-2021

    Har fått varer i dag. Et produkt var ok. Tre andre alt for store. Håpløs retur. Finner ikke ut av det. Ser på alle dere andre som anmelder. Har holdt meg unna Floryday lenge, men nå gikk jeg i fella. Så det ene plagget kostet meg 990.- kr.

    elisabeth alberts ndao31-03-2021

    ufff,skulle lest gjennom dette før jeg bestillte da.Bruker ikke å bestille klær på nett..men i coronans kjedsomlighet så jeg 3 bluser jeg likte.Søkte etter plagg kun i bomull.Og målte opp alle 3 etter målene,at de passet meg,str large....blir nesten litt som julaften dette her da ,man vet ikke hva man får tydligvis,,,Men jeg har en god følelse at jeg får det jeg har bestillt.Tilbakemld evnt legges ut her etter mottatte varer....

    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2.5
    rating

    Grusomt

    Dette er den verste kvalitet jeg noen gang har sett. Ufattelig dårlig kundeservice. Merkelig at Klarna bistår de. Hold unna

    Dør: Nrit08-09-2020
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    2
    rating

    Skriv din egen anmeldelse om Floryday

    Din rangering

    FAQ

    Er Floryday et pålitelig selskap?

    Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Floryday. I gjennomsnitt har de fått en rating på 4/10, hvorav 21% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

    Hvilke tjenester og produkter tilbyr Floryday?

    Floryday opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Barn og Baby, Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie.

    Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

    Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Floryday . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!