NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Fitliving

  For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter for trening. Det vil si proteiner, treningsprodukt og lignende. Men det er det ikke, det er en klesbutikk for sporty kvinner som samtidig ønsker å vise seg som motebevisste. Det er en spennende side å besøke, fordi det er massevis av fine klær der. Så la oss se litt nærmere på hva Fitliving tilbyr deg.

  Om Fitliving

  Det er visse butikker som retter seg inn på et spesifikt marked, og det må vel være lov til å si at Fitliving gjør akkurat det. Ikke at det er noe galt med det, og med tanke på at de har eksistert i flere år nå, så har de gjort noe riktig. Til og med bakgrunnen til Fitliving er ganske sjarmerende, med tanke på at den er eid og drevet av et ektepar, som faktisk også eier mimmis.no, en nettbutikk for babyer. Den nettbutikken vant faktisk beste nettbutikk i sin kategori i 2018, så det viser at Marita og Ole Johan W. Bredland vet hva de driver med. Fitliving er lokalisert i Sandefjord hvor de har lager og et pickup point der. Det er egentlig mye som er sjarmerende med Fitliving, så får vi se om hva de faktisk gir deg som kunde holder like bra kvalitet.

  Hva du får hos Fitliving

  Som sagt så kan du kjøpe treningstøy og utendørstøy på Fitliving, selv om det jo også finnes klær der du kan bruke til hverdagen. Det er klart, om du er aktiv og er mye utendørs og du trener så er det bra å ha klær som passer til anledningen, og ser man på produktene hos Fitliving virker det som de vet hvilket marked de selger til. For å si det sånn, du har ikke klær med massevis av X-er i størrelsen, så det kommer an på om Fitliving passer alle typer av kropper. XL er den største størrelsen de selger, noe som er greit å vite før du setter i gang med shoppingen din. Men om du er typen som trener ofte så er Fitliving midt i blinken for deg sannsynligvis. Det er mange ulike varemerker å velge fra, så om du har en favoritt så finner du den kanskje her.

  Service fra Fitliving

  Denne nettbutikken lover deg leveranse innen 1-3 dager, med fri frakt for kjøp over 599 kroner. Du får også fri retur ved bytte, og 100 prosent fornøydgaranti og 100 prosent prisgaranti. Det er massevis av lovnader, og ærlig talt, om alt dette stemmer så er det en veldig god butikk å kjøpe fra. Men det vil vi vite mer om, så om du har kjøpt hos Fitliving vil vi høre om dine erfaringer. Om du var fornøyd med hele prosessen, om varen var som lovet og om du traff på problem, hvordan du ble behandlet. Alt dette er veldig viktig, og vi håper du skriver inn til oss.


  Hvordan komme i form for klær fra Fitliving

  Fitliving
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Fitliving

  Din rangering

  FAQ

  Er Fitliving et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Fitliving. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Fitliving?

  Fitliving opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Sport og Utendørs.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Fitliving . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!