NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Farfetch

  Om du vil ha et alternativ til en butikk som Harrods, så er Farfetch stedet for deg. Dette er en klesbutikk på nettet med noen av de dyreste og mest eksklusive merkene som finnes. Men er det noe du bør hoppe inn i?

  Info om Farfetch

  Farfetch er et selskap som ble grunnlagt i 2007 av portugiseren Jose Neves. Neves hadde allerede en butikk da han dro til moteuken i Paris for å hente inn produkter at han fikk ideen om Farfetch. Siden har det bare vokst og vokst, men han klarte å forutse den store veksten e-commerce ville gå igjennom, og hvordan luksusvarer på nett, og dermed tilgjengeligheten det gir, ville friste folk over hele verden. Dyre ting har alltid fristet folk, men om det var på den andre siden av verden så var det ikke mulig å få det. Det har selskap som blant andre Farfetch forandret på. Farfetch har i dag kontor i elleve land og har over 3000 ansatte. Det er kanskje ikke så rart de har det, når en genser fra Givenchy, som de selger, kan koste 30 000 kroner. Da får man raskt råd både til det ene og det andre. De selger klær, sko, smykker og juveler, tilbehør og andre ting som verdenskjente designere er blandet inn i.

  Hva du kan kjøpe på Farfetch

  Et mer betimelig spørsmål her ville kanskje være; hva kan du ikke kjøpe på Farfetch? Spesielt når det kommer til produkter fra kjente designere. De selger både til kvinner og menn, og produkter for barn, og blant designerne som selger der har du Balenciaga, Dolce & Gabbana, Givenchy, Nike og Balmain. Og her snakker vi om ekte vare altså, hvor et par sko kan koste 15 000 kroner. Altså, det finnes klokker der, fra Mad Paris, som koster over 200 000 kroner. Så sånn sett er det klart at dette ikke er en butikk for alle, med mindre du vil ta opp et forbrukslån for å shoppe der. Du får faktisk også kjøpt treningsklær på Farfetch, som relativt sett er rimeligere enn annen slags type klær. Du kan få en t-skjorte du kan trene med til 2000 kroner blant annet. Men om du virkelig har lyst til å shoppe på Farfetch så har de også salg, med opp til 30 prosent rabatt, så det finnes naturligvis visse produkter som de fleste av oss har råd til.

  En luksuriøs kundetjeneste

  Til tross for at prisene er så høye på Farfetch så tilbyr de faktisk ikke gratis frakt. Det kan være litt skuffende, men du må kjøpe for over 1000 kroner for å få det. Det sagt, med tanke på de høye prisene kommer du nok raskt over 1000 kroner. Men om du har råd til å shoppe på Farfetch så bryr du deg nok ikke om fraktprisen! Du kan alltids kontakte de med spørsmål om du lurer på noe.

  Har du kjøpt hos Farfetch?

  Om du har kjøpt hos Farfetch vil vi virkelig høre om dine erfaringer og om du var fornøyd med Farfetch.


  Jose Neves om Farfetch

  Farfetch
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Farfetch

  Din rangering

  FAQ

  Er Farfetch et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Farfetch. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Farfetch?

  Farfetch opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Farfetch . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!