ELON

Alle kundeanmeldelser

ELON

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Lampeguru
Lampeguru
1 Anmeldelser

Lamper er vel noe vi aldri kan få nok av. Det er noe som er både praktisk for våre hjem, men samtidig noe som gir personlighet og...

Logo Xplora
Xplora
1 Anmeldelser

Det er alltid vanskelig å vite hva man skal kjøpe noen til jul eller til bursdag, med mindre de spesifikt ønsker seg noe. Da m&...

Logo Gearbest
Gearbest
1 Anmeldelser

Gearbest er en butikk hvor du kan kjøpe massevis av elektronisk utstyr og "dingser" til en rimelig pris. Det er en slags tvilling av AliExpr...

Logo GamesDeal
GamesDeal
1 Anmeldelser

Spill er alltid populært, og i dag kanskje mer enn noen gang er det et så stort krav til spill og butikker at det ikke er rart at sider...

ELON

Er du på utkikk etter en nettbutikk som selger det meste du har behov for innen elektronikk og hvitevarer? Det finnes selvfølgelig en rekke ulike butikker å velge mellom innen dette segmentet noe som kan gjøre det vanskelig å velge. Elon er en nettbutikk innen dette segmentet, men hvordan finner du ut om de er det beste alternativet for deg? Les hva tidligere kunder har å si om selskapet her på NorskeAnmeldelser slik at du kan føle deg trygg på avgjørelsen din.

Om Elon
Elon er opprinnelig et svensk selskap som i dag opererer i hele norden. I Norge tok Elon over den kjente elektronikkjeden Euronics Norge. Per i dag har Elon over 600 utsalgssteder fordelt over landene Norge, Sverige, Danmark, Finland og Island. Selskapets visjon er å bli en av de ledende aktørene innen sitt felt i hele norden. I følge selskapet selv så hevder de å ha god kunnskap om det nordiske markedet, noe som gjør at de vet hva kundene deres er ute etter. Elons visjon er å kunne tilby et bredt utvalg av varer innen sitt felt til en konkurransedyktig pris.

Produkter og tjenester av Elon
Elon er en nettbutikk innen segmentet elektronikk og hvitevarer. Sortimentet deres deles inn i hovedkategoriene hvitevarer, hjem & hage, personlig pleie, inneklima, lyd & bilde, mobiler & klokker, pc & nettbrett og smarte hjem. Du kan også sortere utvalget etter hvilket rom de hører til i som for eksempel kjøkken eller baderom. Det brede utvalget til Elon gjør at du kan forvente å finne alt fra støvsugere til smartklokker. I tillegg til elektronikkprodukter finner du også andre hjemmeartikler som blant annet gryter, mobiltilbehør og kjøkkenkniver. Dersom du bestemmer deg for å handle fra denne nettbutikken så kan du forvente en leveringstid på mellom 1-3 virkedager for de fleste lagerførte produkter. Du har automatisk 30 dager åpent kjøp på alle ordrer, noe som vil si at du i denne perioden står fritt til å returnere produktet så lenge det fremstår som nytt, ubrukt og i originalemballasjen. Du kan velge mellom flere ulike betalingsalternativ som blant annet VISA, Mastercard og Klarna. Dersom du benytter deg av Klarna som betalingsmetode kan du også velge å betale via faktura, delbetaling eller utsettelse av betalingen. Som forhandler av elektronikk så er Elon også forpliktet til å ta i mot ee-avfall av egne produkter, men selskapet tilbyr også innlevering av elektronisk avfall som ikke er kjøpt hos dem. For mer informasjon om nyheter, tilbud og kampanjer så kan du melde deg på et nyhetsbrev.

Komplimenter, klager og tips om Elon
Har du noen erfaringer med produkter fra Elon? Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg og alle våre lesere å finne frem til de beste og tryggeste nettbutikkene. Derfor blir vi svært takknemlige om du legger igjen en kundeanmeldelse med din tilbakemelding. Fortell gjerne litt om din erfaring med blant annet leveringstiden, kvaliteten, kundeservicen, produktene eller annen informasjon som kan være til hjelp for andre som vurderer å handle fra denne nettbutikken.