ELON Anmeldelser

: 3
0% Ville handlet her igjen

Mest relevante negative anmeldelse

  2023-12-09
Kjøpte ovn
Kjøpte en ovn og etter bare tre uker sprakk platen. De sa det var vår skyld og at vi måtte bruke ...Les mer
Douglas Goldner

Mest stemmer anmeldelse

  2023-01-30
Vaskemaskin
Har alltid vært fornøyd med elon Lambertseter... men etter at de byttet transportbyrå og skadet p...Les mer
Wenche Loeken

Anmeldelser (3)

  (0)

 (1)

  (1)

  (1)

  (0)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Oppvaskmaskin og montering

  Jeg kjøpte en oppvaskmaskin og monteringskontrakt fra dere, men det oppsto en uheldig situasjon. Håndverkeren sa at den gamle maskinen var montert feil og at det manglet nødvendig verktøy. Dette førte til ekstra kostnader og forsinkelser i leveringen. Jeg hadde forventet bedre service og klarhet når det gjelder fastprisavtaler. Det er viktig å være godt forberedt og ha alt nødvendig utstyr klart før levering og montering.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Kjøpte ovn

  Kjøpte en ovn og etter bare tre uker sprakk platen. De sa det var vår skyld og at vi måtte bruke innboforsikringen vår. Selv om vi var medlem av kundeklubben, fikk vi ingen hjelp. Opplevde veldig dårlig kundebehandling og måtte ringe flere ganger uten at de klarte å hjelpe oss.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Vaskemaskin

  Har alltid vært fornøyd med elon Lambertseter... men etter at de byttet transportbyrå og skadet parkettgulvet mitt får jeg ingen tilbakemelding . Har vært og klaget samt sendt mailer... sjefen påstår at skadene ikke er forårsaket av dem og her står jeg . Dette er ikke bra for ryktet. Opplever de ansatte som serviceorienterte og dyktige... men styr unna ting som skal transporteres... nedlatende holdning fra sjefen som skulle be transportør ringe meg- noe som selvsagt ikke har skjedd.👎👎👎


Andre så også på