NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser DentaWorks

  Ta vare på tennene dine, vi lever ikke i steinalderen lenger! Det er i hvert fall slik det føles når en går til tannlegen, og du blir irrettesatt fordi tennene dine ikke er helt som legen vil at de skal være. Men, man må jo innrømme at de har rett, fordi det å ta vare på tennene er viktig, både for hvordan du ser ut, men også for din helse. Sunne og friske tenner viser at også du er sunn og frisk, og det er ikke til å betvile at hvite, skinnende tenner ser bedre ut enn gulblekede tenner. Du kan pusse tennene dine, men du kan også få hjelp, fra Dentaworks. Om du ikke er helt sikker på hva det er for noe, så kan vi ta en titt på de slik at du blir bedre kjent.

  Om Dentaworks

  Dentaworks er rett og slett tannbleking, og om du føler det er litt mistenksomt og tviler på om du bør bruke det eller ei, så kan du være trygg i at veldig mange gjør de. Også de største stjernene, bare se på fotballtreneren Jurgen Klopp sine tenner, før og etter tannblekning. Så det er det Dentaworks tilbyr, og som sagt, de fleste av oss har nok behov for en eller to behandlinger, og du kan selv bestemme hvor ofte og hvor mange ganger du vil bruke Dentaworks. Det er enkelt og greit å bestille og sette i gang med behandlingen, og du trenger ikke å tegne abonnement hos de, som visse lignende tjenester som dette vil at du skal gjøre.

  Hva du får hos Dentaworks

  Selve utvalget av produkter er ikke så stort, men det er jo strengt tatt ikke nødvendig heller. De har alle produktene du trenger for å utføre en behandling hjemme, uansett om det er tungeskrape, tannskinne, eller alt sammen i en boks, med Dentaworks tannbleking. Er du ute etter kun gele så kan du også kjøpe bare det, og om du er ny med dette så trenger du ikke å bekymre deg. Du får bruksanvisning på alt du kjøper, og om du skulle ha noen spørsmål så er teamet bak Dentaworks klare til å hjelpe deg med det du skulle trenge og som du vil ha hjelp til. Det er uansett ikke en veldig vanskelig prosess, og når du ser resultatet som andre har fått så blir du nok oppmuntret til å teste det ut selv. Om tannbleking er noe du har vurdert, så bør du i hvert fall også vurdere Dentaworks.

  Ville du anbefalt Dentaworks?
  Spørsmålet, som alltid, gjenstår. Ville du anbefalt Dentaworks til dine venner og familie? Det er klart, du må ha brukt produktet selv, og vi vil vite om du er fornøyd eller ei. Om du har opplevd noen bieffekter eller uventede problemer? Det er viktig, da andre lesere kan få mer informasjon på en nøytral side, hvor folk er ærlige om deres opplevelser.

  Skriv inn til oss og del med dine erfaringer og opplevelser. Vi venter på deg!


  Test av Dentaworks tannbleking

  DentaWorks
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (2)

  6.6
  0% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  5
  Service
  rating
  8
  Prisnivå
  rating
  7
  Levering
  rating
  6

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Ville ikke anbefalt

  Det er en veldig god pris og service på produktet, men min opplevelse er at det har null effekt. Jeg tok en før og etter video etter å ha brukt dette i to uker, og det er ikke det at det bare er lite forskjell... Det er null forskjell, tennene er helt like som de var før

  Dør: Erik22-04-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  8.5
  rating

  Anbefales ikke

  Har brukt det hver dag i 1,5 time i 4 uker nå. Ser ingen forskjell. Fikk kun hvite flekker på tenna, men de forsvinner etterhvert. Anbefales ikke.

  Dør: Synne 11-12-2020
  wkkhyohwte09-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  4.5
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om DentaWorks

  Din rangering

  FAQ

  Er DentaWorks et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om DentaWorks. I gjennomsnitt har de fått en rating på 6.6/10, hvorav 0% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr DentaWorks?

  DentaWorks opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til DentaWorks . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!