Premium White Anmeldelser

: 4
0% Ville handlet her igjen

Mest relevante negative anmeldelse

  2024-04-09
Min tidligere favoritt
Jeg har vært en trofast kunde hos dem i flere år, men den siste tannblekeformelen deres skuffet m...Les mer
zackary

Anmeldelser (4)

  (0)

 (0)

  (3)

  (0)

  (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Min tidligere favoritt

  Jeg har vært en trofast kunde hos dem i flere år, men den siste tannblekeformelen deres skuffet meg. Jeg ble overrasket da jeg oppdaget at den nye formelen faktisk gjorde tennene mine grå i stedet for å gjøre dem hvitere. Etter denne dårlige opplevelsen, har jeg bestemt meg for å holde meg borte fra selskapet. Det var spesielt irriterende å måtte betale for frakt uten å være varslet om endringen i formelen, som resulterte i misfargede tenner for meg. Jeg anbefaler alle å unngå dette produktet og selskapet generelt.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Min bestilling av varer for tusenvis av kroner

  Utrolig dårlig kundeservice! Datteren min, som er mindreårig, bestilte varer en fredagskveld for flere tusen kroner. Et par timer senere sendte jeg en e-post og ba om å få benytte angreretten. Dette var midt på natten til lørdag. Men det var først mandag lunsjtid jeg fikk svar, hvor de påsto de ikke kunne finne meg i systemet, til tross for at de hadde all nødvendig info. Etter å ha gitt dem fullt navn, adresse, e-post og telefonnummer, fant de plutselig meg. Da hadde de allerede sendt varene, men jeg var velkommen til å returnere dem. Og hvem måtte betale for frakten? Jeg fikk til slutt beskjed om at varene ble sendt tirsdag kveld. Alt i alt, en veldig dårlig opplevelse. Styr unna dette selskapet!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Uventet inkasso

  Jeg vil bare si til de som tenker å handle her: ikke gjør det. Jeg bestilte noe fra dem, og nå har jeg fått inkassovarsel, selv om jeg ikke visste at betalingen ikke var mottatt. Jeg har nå flere pakker som jeg ikke kan returnere selv om de ikke er åpnet. Det har virkelig vært skuffende, så tenk deg om før du handler her.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Premium White

  Helt på tryne hele selskapet. Fra service til måten og drive på. Sender pakker til kunder som har fått inkasso på produktene dems fra før uten at tjenesten vurderes avsluttet.


Andre så også på