NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Premium White

  Skjønnhet

  og egenpleie er blitt en viktig del av hverdagen. Mye kan sies om influensere og sosiale media, men en ting er sikkert og det er at skjønnhet har fått mye større fokus enn før. Og hva er juvelen i et ansikt? Mange sier smilet. Premium White er bare ett av mange selskaper som selger produkter for tannbleking. Det fins mange ulike produkter, noen dyrere enn andre og hvordan skal man vite hva som funker og ikke? En måte er å gå etter popularitet, eller hvor kjent et merke er. Premium White er godt kjent, og man regner med at når et produkt er populært, så er det sannsynligvis også bra. En mer pålitelig metode for å finne et godt produkt vil være å lese kundeanmeldelser fra de som allerede har prøvd produkter.

  Om Premium White

  Norisma AS er et selskap som forhandler produkter innen helse, skjønnhet og livsstil. Selskapet selger Premium White som er et komplett tannblekingssett. Premium White som produkt har gjennomgått mange års produktutvikling. Det som var viktig under prosessen var å skape et tannblekingsprodukt som var både effektivt og skånsomt.

  Svært mange tannblekingsprodukter skader tennene over lengre bruk, og målet var et produkt som ville gi et vakkert, hvitt smil uten at tennene måtte lide av den grunn. Det er ikke alltid det stemmer at man må lide for skjønnheten. Og når det kommer til tenner, så ønsker vi gjerne å beholde de sterke og friske lengst mulig.

  Før man går til innkjøp av tannblekingsprodukter bør man undersøke innhold i produktet, da noen produkter kan være skadelige for tennene. Et annet smart forslag er å lese kundeanmeldelser fra de som allerede har prøvd produktet.

  Produkter og tjenester fra Premium White

  Premium White er et komplett sett for hjemmebleking. Settet inneholder 10 ml tannblekingsgele, som er hovedingrediensen for tannblekingen. I geleen finnes mindre enn 0,1 % hydrogenperoksid. I små doser er ikke hydrogenperoksid skadelig for tennene, og innholdet er i henhold til EUs reglement.

  Geleen skal sprøytes inn i tannskinnene som følger med pakken. Skinnen er formbar og skal formes til tennene dine før første behandling.

  I pakken finnes også et LED-lys. Lyset plasseres utenfor tannskinnene etter man har satt de på, og bidrar til at skinnene ikke sklir av.

  Når du abonnerer på Premium White får du tilsendt refill annenhver måned. Slik kan du fortsette behandlingen, og den kan du gjøre når du ønsker. Dersom du ikke ønsker å abonnere, kan du velge å bare kjøpe settet pluss to refillsett. Du kan også velge å kjøpe bare enkelte deler av settet. Om du abonnerer er det ingen bindingstid. Du kan også be om pause i abonnement, for eksempel når reiser bort på ferie eller flytter.

  Selve leveringen etter bestilling fullføres på mellom 3 og 10 virkedager, det kan være ulikt fra hvor man bor i landet. Pakken sendes med posten og frakt er gratis.

  Erfaring & Tilbakemelding

  Vi ønsker å høre fra deg som har prøvd Premium White. Dersom du forteller om din opplevelse av dette produktet, kan mange andre dra nytte av din informasjon. Slik kan vi alle hjelpe hverandre helt gratis og man kan undersøke om et produkt har gode eller dårlige tilbakemeldinger før man selv kjøper.

  Premium White
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Premium White

  Din rangering

  FAQ

  Er Premium White et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Premium White. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Premium White?

  Premium White opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Premium White . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!