NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser DARK Department

  Dersom du er ute etter et sted hvor du kan lese kundeanmeldelser og erfaringer gjort av andre om produkter og tjenester, da har du kommet rett. Den beste måten å finne pålitelig informasjon om et selskap, er å høre fra tidligere kunder. I dag kan man kjøpe hva som helst hjemmefra, og netthandel er blitt en stor del av hverdagen vår. Gjennom kundeanmeldelser får du ofte vite litt om vilkår og betingelser hos et selskap, slik som for eksempel hvilke betalingsmåter de har tilgjengelige. Det er også viktig at man føler seg sikker på ett nettsted, særlig når man skal dele betalingsinformasjon.

  De aller fleste kvinner er glad i å shoppe, og det gjelder også på nett. Hva er vel ett antrekk uten riktig tilbehør? Når man kjøper en kjole, vil man også gjerne ha riktige accessoirer. Et armbånd som passer eller en veske som får frem det beste i antrekket. På nettet florerer det av netthandler som tilbyr store utvalg av accessoirer, derfor er det så gøy når man finner en nettbutikk som tilbyr akkurat det man leter etter.

  Om DARK Department

  DARK Department er en nettbutikk som selger ulike accessoirer, som smykker, vesker, hårpynt og lignende. Rett og slett alt du behøver for å føle at antrekket og stilen din er komplett og gjennomført. Selskapet startet opp fra intet og har i løpet av 20 år utviklet seg til å bli et solid selskap som samarbeider med noen av de største moteselskapene i Norge. I tillegg har de bygd et av Norges mest suksessfulle smykkemerker. Ryggraden i organisasjonen er et intenst fokus på detaljer og kvalitet.

  DARK Department består av 3 engasjerte kvinner som jobber tett sammen med alt fra produktutvikling til markedsføring, salg og frakt. Alle 3 bringer hver sin særegne stil til produktene og selskapet.

  Produkter du kan finne hos DARK Department

  Produktene kan klassifiseres som tilbehør av ulike slag, med kvinner som målgruppe.

  Hvis vi starter på toppen, har vi håret og du kan finne hårpynt som hårbånd, klips, strikk og bøyler i alle slags farger og stiler. Her er noe både for hverdags og fest. Noe er stilig, noe er kult, noe er elegant og noe er lekent.

  Fortsetter vi nedover, står smykker, øyredobber, armbånd og ringer for tur. Her finner du også et svært variert utvalg med alt fra perler og krystaller til metall, ull og silke.

  Intet antrekk er komplett uten en veske som står i stil, og her finner vi både clutcher, håndvesker, skuldervesker og totes i tillegg til annet tilbehør som kortholdere, pengebøker, sminkevesker og toalettmapper.

  Til sist bør kanskje hjemmet også være stilfullt og hos DARK Department kan du finne smykkeskrin, kopper, glassbokser og mye annet.

  Vilkår og betingelser

  For leveranser innad i Norge er frakt gratis for ordrer over 499 kroner. Posten/Bring leverer pakkene og det tar omtrent opptil 5 arbeidsdager før du får pakken. DARK Department har også et eget showroom i Oslo hvor du kan hente ordren din dersom du ønsker.

  Erfaring & Tilbakemelding

  Send oss gjerne en kundeanmeldelse dersom du har handlet hos DARK Department.

  DARK Department
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om DARK Department

  Din rangering

  FAQ

  Er DARK Department et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om DARK Department. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr DARK Department?

  DARK Department opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Hjemmeartikler.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til DARK Department . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!