NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Bubbleroom

  Bubbleroom

  er en butikk for deg som ofte er på fest, og som liker å ha på deg noe nytt nesten vær gang. Her får du alt mulig til festkvelden og med tanke på trendene de siste årene er det ikke rart at en slik butikk har mye suksess. Og om du ikke har forstått det allerede så er dette en butikk rettet mot kvinner, hvor du får kjoler, bryllupskjoler, skjørt og masse annet. Du kan også kjøpe plagg til hverdagslig bruk også på Bubbleroom, så det er et ganske godt alternativ for deg som erute etter en butikk som selger slike ting. La oss ta en nærmere titt på denne nettbutikken.

  Om Bubbleroom
  Bubbleroom er en nettbutikk som leverer kun til norske adresser, så man får en slags eksklusivitet når man handler hos de, spesielt da de fleste nettbutikker som finnes i Norge også er i Sverige. Man legger også merke til at dette er en butikk som vet hva de driver med, når det kommer til hele presentasjonen av seg selv, og hvor selvsikre de er. Så opererer de jo også i et stort marked, hvor det alltid kommer til å finnes kunder. Og sokulle du ha noe du lurer på så har de en ledig og villig kundetjeneste som er åpen for å hjelpe deg med alle problemer du skulle ha, selv om de håper på at du ikke skal treffe på noen mens du handler der.

  Hva du får hos Bubbleroom

  Om den store dagen nærmer seg, og du enda ikke har funnet den rette kjolen, så kan Bubbleroom være et godt sted å lete. Det beste med Bubbleroom er at selv om de selger i teorien ganske dyre klær, så får du rimelige priser på det aller meste i sortimentet deres. De gir deg en slags luksus uten at du blir fattig av det. Noe som må sies å være en ganske god kombinasjon. Og for deg som kvinne så har de et veldig stort utvalg også, hvor de selger treningstøy, undertøy, klær til hverdagen og til fest. Du kan få en good look ved å bruke Bubbleroom, og de har produkter fra noen av de mest kjente merkevarene som finnes. Det må vel sies å være en ganske god kombinasjon når det kommer til stykket. De selger også sko, tilbehør og vesker så alt du måtte være ute etter kan du potensielt sett finne hos Bubbleroom. Det er i hvert fall verdt en titt.

  Inntrykk av Bubbleroom

  Da erblir det viktig at de av dere som har brukt Bubbleroom forteller oss om hva dere syntes om den, og om dere ville anbefalt den til venner og familie. Det er slik ryktet til en butikk sprer seg, så vi vil veldig gjerne vite hva slags inntrykk og erfaringer dere har av denne butikken.

  Så skriv gjerne inn til oss med deres opplevelser slik at andre kan vite mer. Vær ærlige, uansett om det er positivt eller negativt. Vi vil vite alt!


  Mote og stil hos Bubbleroom

  Bubbleroom
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (1)

  3.6
  0% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  6
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  4
  Levering
  rating
  2

  Alle anmeldelser

  Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

  Tar veldig lang tid å motta varer

  Bestilte for 10 dager siden, fortsatt ikke mottatt varer. Prøvd å ringe og sende mail, men de har tydeligvis for mye å gjøre til å ordne opp!

  Av: ida Engeset06-02-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  3.5
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Bubbleroom

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Bubbleroom et pålitelig selskap?

  Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av Bubbleroom. I gjennomsnitt har de fått en rating på 3.6/10, hvor 0% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Bubbleroom?

  Bubbleroom opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen Bubbleroom nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!