NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Boutiquefeel

  Det kan være vanskelig å finne klær som passer, fordi det handler jo ikke bare om at de skal passe kroppen din, men at de også skal være fine nok. I tillegg må jo prisen på plagget være rimelig for det er jo ikke slik at vi alltid vil kjøpe det dyreste som finnes. Så det å finne en butikk som har en kombinasjon av alt dette er ikke det letteste, men kanskje Boutiquefeel er den rette for deg? Sett fra utsiden er det ikke mye som skiller de fra konkurrentene sine, som det er veldig mange av, så da lønner det seg kanskje å ta en nærmere titt? Det kan jo hjelpe deg med å bestemme deg for hvilken butikk du vil gjøre din neste handel i.

  Hva du bør vite om Boutiquefeel

  De har lagt sin kontaktinformasjon til en adresse i Kypros, men om det virkelig er der de er basert eller ei forteller de ikke noe om. Da det finnes mange motebutikker generelt så er Boutiquefeel nødt til å gjøre seg bemerket på visse måter for at folk skal legge merke til de, og huske butikken. Det som er gjort her er at de selger bare produkter for kvinner, ikke for menn og ikke for barn. Noe som er uvanlig siden de aller fleste butikkene er ute etter å maksimere inntektene sine og gjøre kundebasen sin så stor som mulig. Den store fordelen er at fokuset ligger kun på kvinner, på deres kjøpevaner og hva de seneste trendene er. Det kan man jo gjøre om man også selger til menn, men det er dyrere og da må det nødvendigvis begrensninger til. Heldigvis så unngår man det med Boutiquefeel, noe som gjør det verdt å besøke dem.

  BoutiqueFeel Review Haul Rush Shipping for my Vacation Package??!??

  Hva du kan kjøpe hos Boutiquefeel

  Vi har jo allerede nevnt det litt, men det er altså et komplett tilbud for kvinner, i alle aldre og størrelser. Så om det er plus-size du er ute etter kan du finne det du behøver hos Boutiquefeel. Selv om det er et økende antall butikker som selger plus-size så er det fortsatt ikke like utbredt som man kanskje skulle tro. Dermed setter man pris på butikker som dette, som gjør det lettere for alle typer av kvinner til å finne det de vil ha.

  De selger også undertøy, svømmetøy, smykker og annet tilbehør, som gjør at du i teorien ikke vil behøve å besøke noen annen butikk. De har også en "New In" kategori, som du kan se på for å se det seneste som har kommet inn til butikken. Da kan det jo være verdt å gi butikken en sjanse?

  Erfaringer og opplevelser med Boutiquefeel

  Det er mye vi kan si og skrive om Boutiquefeel, og vi kan gi deg masse fakta om den, men det viktigste er hva kundene selv sier om den. Uansett om det er positivt eller negativt, og det er viktig for deg som potensiell kunde å ha informasjon om butikken. Så skriv gjerne til oss og fortell om dine opplevelser.


  Anmeldelse av Boutiquefeel

  Boutiquefeel
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (4)

  6.8
  50% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  8.6
  Service
  rating
  6
  Prisnivå
  rating
  7
  Levering
  rating
  6

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  bikinien passet perfekt og jeg elsket absolutt dressen!

  Jeg mottok bikinien min så snart som mulig, bikinien passet perfekt og jeg elsket absolutt dressen! Jeg har vanskelig for å finne den perfekte badedrakten til en bra pris og med en enda bedre passform! Jeg har anbefalt Boutiquefeel til vennene mine for deres neste bikini!

  Dør: Kenia03-06-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  10
  rating

  Virkelig flott kjole.

  Virkelig flott kjole. flott nettsted, bestilte en trykkjole, denne kjolen er pen og konservativt sexy. Den hadde stor vekt på den uten at den var tung. Jeg er sporty, så jeg bruker ikke kjoler ofte, men jeg elsker denne.

  Dør: Sahra19-05-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  10
  rating

  Aldri mer

  Fikk aldri det jeg bestilte, og heller ikke pengene refundert.

  Dør: Gerd Jakobsen28-07-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  4
  rating

  terningkast 1

  Bestilte varer her i januar varene kom i slutten av mars. tynt stoff. Har fortsatt ikke fått alt jeg bes. å bet. for. aldri handle her mere

  Dør: Tove Seker23-05-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  3.5
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Boutiquefeel

  Din rangering

  FAQ

  Er Boutiquefeel et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Boutiquefeel. I gjennomsnitt har de fått en rating på 6.8/10, hvorav 50% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Boutiquefeel?

  Boutiquefeel opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Boutiquefeel . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!