NorskeAnmeldelser

    Anmeldelser Bonprix

    Noen ganger så vil man bare ha noe fint til seg selv. Eller kanskje til og med kjøpe noe fint til den du er glad i. Ofte kan det være vanskelig å finne ut av hva man skal kjøpe, fordi det er mye å tenke på. Blant annet pris kontra kvalitet på det man kjøper, spesielt om man skal kjøpe klær. Da er det smart å lete litt rundt på nettet for de beste alternativene som finnes, det er blant annet derfor vi eksisterer! Så da kan vi jo ta en titt på Bonprix, en nettbutikk som selger klær for hele familien. Kanskje du kan kjøpe noe som matcher for alle? La oss se!

    Informasjon og detaljer om Bonprix

    Som du kanskje forstår av navnet deres så er ikke Bonprix et norsk selskap, men heller et tysk et faktisk. De er basert i Hamburg, og opererer i dag 30 land rundt om i verden. Av det så forstår man også at man har å gjøre med et stort selskap, og da får man til og med litt mer tillit til de enn hva man ellers ville hatt, kanskje? Noe som også er viktig å vite om Bonprix er at de selger sine egne merker, så du finner ikke en haug med merkevarer på denne nettbutikken slik du gjør hos andre. Hvorvidt det er bra eller ei kommer an på den indivduelle kjøperen, men det gir Bonprix særpreg i det minste.

    Utvalg av klær hos Bonprix
    Som sagt så er det faktum at Bonprix har et så stort og variert utvalg av klær noe som gjør de veldig viktige å bruke. Det, sammen med de relativt rimelige prisene på deres varer så klart. Fordi det er ikke alltid slik at man skal betale tusenvis av kroner når man kjøper klær, selv om det kanskje ofte føles slik. Hos Bonprix kan du altså kjøpe klær til både barn, hustru og mann, og det faktum at de lager sine egne klær gjør at det er sannsynlig at du kan finne noe som er laget for alle tre, så du kan matche! Det er kanskje ikke det aller viktigste, men det er noe som gjør det fristende å sjekke ut hva de har å tilby i det minste.

    I tillegg så kan du kjøpe produkter til hjemmet på Bonprix, som gardiner, dekorasjonsprodukter og andre interiørprodukter. Som du ser så er det et godt og variert utvalg i deres sortiment som kan gjøre de til en favoritt i hjemmet!

    Erfaringer hos Bonprix

    Selv om det er mye positivt med Bonprix sett fra utsiden så er det ikke det ensbetydende med at det er sånn når det kommer til deres kunders erfaringer. Så derfor ønsker vi å høre fra dere som har kjøpt fra Bonprix til å fortelle oss om hva dere syntes, og hvor fornøyde dere er. Det inkluderer både for kvaliteten, leveranse, kundetjeneste, og alt annet som dere kan tenke på. Så skriv inn til oss og del deres erfaringer med oss!


    Lifehack fra Bonprix

    Bonprix
    Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (15)

    4.4
    60% Ville handlet her igjen!
    Å bestille
    rating
    4.6
    Service
    rating
    3.2
    Prisnivå
    rating
    5.2
    Levering
    rating
    4.6

    Alle kundeanmeldelser

    Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

    Strålende fornøyd så langt

    Jeg bestilte på søndag, og kjolen var hos meg på fredag! Veldig fornøyd med passform og størrelse, og prisen er svært rimelig. Så får jeg se om de klærne jeg bestilte dagen før blir sendt snart... Jeg har forståelse for at nettbutikkene opplever travle tider nå i forbindelse med Covid 19-utbruddet, så at det tar lenger tid å få varene enn det vanligvis ville gjort lever jeg med. Jeg var derfor både overraska og glad for at jeg fikk en var i dag, etter bare fem dager. :)

    Dør: Jannicke08-05-2020
    Daniela26-07-2020

    Hei må man betale toll ved å kjøpe på bonprix? :)

    Alida01-01-2021

    Har handlet hos bonprix i ca 6år, og er veldig fornøyd med både prosessen med bestilling, retur, betaling og service. Bortsett fra et par plagg har jeg også vært veldig tilfreds med kvalitet, str og priser.

    Alida01-01-2021

    Du betaler ikke toll. Det har iallefall aldri jeg blitt pålagt.

    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    10
    rating

    Fornøyd

    Har handlet hos Bonprix i mange år og aldri hatt problem hverken med kjøp/retur. Et strålende fornøyd.

    Dør: Anita Danielsen01-09-2020
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    8
    rating

    Styr unna de svindel useriøse folk

    Svindel og styr unna dem elendig kundeservice og svarer aldri på det du spør om hverken på telefon eller mail. Dem skylder meg 560 kr det har de aldri betalt ut ! Aldri mere bonprix

    Dør: S09-04-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Service

    Dårlig gjort å sende purremelding da faktura ikke er mottatt.
    Fakturarotet deres må dere rydde opp i. Er det så mange ansatte at den ene vet ikke hva den andte gjør?
    GRRRR😠😠

    Dør: Rigmor Johansen07-04-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    7
    rating

    Elendig kundeservice

    Krever betalt for varer som ikke er levert samt gebyrer. Styr unna

    Dør: Pål11-02-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    5.5
    rating

    Verste jeg har vært med på

    For det første jeg bruker aldri på skrive anmeldelser, men i dette tilfelle syntes jeg det burdes slik at andre kan styre seg unna.

    Jeg bestilte noe for min mor, og den kom når den skulle komme. Men når hun betaler, og pakken sto i min mor's navn. Så fikk vi en epost på at det ikke har blitt betalt. Ikke har internett bank, og kunne ikke skrive min kundenummer når hun betalte. Etter flere måneder med å si at pakken har blitt betalt, så står de enda å sier at det ikke har blitt betalt. Kontoutskrift har blitt sendt, som endte med at hun hadde tilgode penger. Vi har ringt og vi har sendt epost, men fortsatt så vil ikke kundesupporten lese eposten ordentlig. Til og med spurt om å få snakke med sjefen uten uhell.

    Styr unna dem!

    Dør: Mona06-02-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    5
    rating

    Fusk og fanteri.

    Å bestille er for så vidt ekelt. Jeg har kjøpt et par ganger gjennom ViaTrumf for å få noen Trumf poeng. men den sletter de bare. Har klaget, men det nytter lite. Kundeservice er en vits. Ser ikke ut til at de har de samme opplysningene som jeg har. Klærne er også av så dårlig kvalitet at de krymper og knapper og sømmer løsner etter få vask. Så jeg har nok kjøpt mitt siste plagg eller gardin fra det firmaet.

    Dør: Svein11-12-2020
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Svært dårlig kundebehandling

    Har bestilt mange gardiner og det fungerte greit frem til for en mnd. siden. Når varen er ankommet postbutikken ,så sender Postnord en hentekode til mobilen. Dette sluttet plutselig å fungere. Postnord påstår at de ikke får enten tlf.nr.mitt eller e-postadresse fra Bonprix. Bonprix på sin side påstår at de sender alle opplysninger til Postnord ,men ikke ønsker å kontakte Postnord for å finne det ut hvor er feilen. En hissig medarbeider fra den butikken sa at det er jeg som må ordne opp med Postnord.
    Bonprix har et hovedkontor i Hamburg (Tyskland). Det lønner sannsynligvis seg å skrive til arbeidsgiveren der slik at de vet hvordan Bonprix i Norge behandler kundene sine.

    Dør: Natalia Amundsen22-10-2020
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    4.5
    rating

    1

    1"'`--

    Dør: arachni_name04-10-2020
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    2
    rating

    Patetisk kundeservice

    Sier de sendte faktura med pakken. Gjorde ikke det. Ventet på den. Fikk den aldri. Glemte den. Så 3 mnd senere får man brev i posten om påminnelse og at de har sendt meg påminnelse flere ganger , som da var en løgn. Sier først til kundeservice at alt er betalt og summene tilsvarer ikke med det jeg hadde på min kundekonto. Viste seg å være fra en eldre kundekonto jeg hadde glemt. Ser da at denne ikke ble betalt for og selvlaget måtte jeg gjøre opp for det. Men fortsatt så samsvarte ikke kjøps dato eller sum på det de vil jeg skulle betale. Spør utallige ganger om hvorfor det ikke stemmer men blir helt målløs når de aldri svarer på Mine spørsmål men kopierer og limer inn svar. Vanskelig å forstå alt ? Fortsetter å spørre og får aldri svar men de surrer og sier flere andre summer på ting som allerede er betalt for. Og dette er i samme Mail men fra 5 forskjellige inkompetente personer. Greit å lære at man må få med seg hele situasjonen og ikke svare med feil informasjon til kunden. Aldri vært borti så dårlig kundeservice håndtering før. Helt absurd. Ble også beskyldt for å ikke ha betalt en regning fra forrige bestilling, noe jeg gjorde og iike valgte faktura som de mente jeg gjorde. Burde tatt en mer grundig opplæring på hele systemet deres.

    Dør: Silver K 27-09-2020
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    4.5
    rating

    Ikke bestill hos dem

    Virkelig forferdelig kundeservice på tlf. Jeg ble flere ganger avbrudd midt i setningen og han snakket med meg om jeg var fem år. Frekt! Samtidig snakket så utydelig og på svensk at han ikke var å forstå og kunne ikke tilpasse seg en utlending som snakker norsk. Samtidig skal jeg betale 300 kr inkludert en purregebyr for tilbakesendte varer. Jeg fikk aldri en beskjed før om det. Hvor arrogant kan man være.

    Dør: Nicole Inge Arndt Sivertsen11-09-2020
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    2
    rating

    Svindel

    Dette er bare svindel. Ble trukket 600kr og varene ble aldri sendt.verste kundeservice som finnes. Anbefales ikke!!

    Dør: Kari23-05-2020
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Ikke fått varen

    Dette er andre gang kjøper jeg fra Bonprix. Første gang ventet jeg 1 mnd på varene for å kom til meg. den andre gangen også venter jeg siden 3 uker og varene ikke kommet enda, og kundeservice kunne ikke forklare hva som har skjedd eller hvor feilen står. Bare de sender meg sporingsnummer som viser er varene er på vei. Detter er siste gangen som jeg handler fra Bonprix.

    Dør: Ashraf Mahmoud Aly16-05-2020
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    3
    rating

    Skulle ønske jeg kunne gi -1 stjerne

    Skulle ønske jeg kunne gi -1 stjerne. Bestilte en pakke, to uker senere var den ikke sendt fra lager engang. Kontaktet kundeservice, og de sa den ikke var sendt engang. Jeg spurte da om det var mulig å omadressere pakken da jeg bestilte pakken i god tro om at den ville komme før jeg flytta til et annet fylke. Fikk NEI til svar. Spurte da om jeg bare kunne kansellere den, siden den ikke var sendt. Fikk da beskjed om at jeg selvsagt kunne omadressere. Jeg ba om bekreftelse på at den første pakken som ikke ble sendt ble kansellert, og at ny pakke var bestilt til ny adresse. Chatten ble da lukket av personen som var på andre siden av kundeservice. Måtte kontakte på nytt, og da fikk jeg beskjed om at pakken som de hadde kansellert var sendt igår, og at ny pakke til min mye adresse også var sendt. Etter jeg konfronterte med lovnaden om at pakke 1 var kansellert ble chat igjen lukket. Måtte starte på nytt, fikk da beskjed om at de skulle sende bekreftelse på mail, og at jeg ville få denne mailen om 5-10 minutter. 20 minutter senere og den var ikke kommet. Kontaktet chat igjen, og fikk da beskjed om at de ikke hadde gitt meg noen lovnad om dette. Konfronterte da med at jeg hadde tatt bilder av all chat fra dagen, og da fikk jeg beskjed om at jeg skulle få mail iløpet av dagen. Nå venter jeg bare for å se om de faktisk har sendt en mail. Kommer ALDRI til å handle fra de igjen når alt virker så usikkert somd et gjør. Får lovnader om det ene og det andre, for så at det viser seg at det er løgn. Utrolig frustrerende at de som er ansatt i kundeservice ikke tar jobben på alvor og faktisk fortelelr meg at slik er ståa. Jeg antar at jeg ikke blir å få noen som helst pakke fra de, og skal kanskje være lettet over dette.

    Dør: may05-05-2020
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    3.5
    rating

    Skriv din egen anmeldelse om Bonprix

    Din rangering

    FAQ

    Er Bonprix et pålitelig selskap?

    Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Bonprix. I gjennomsnitt har de fått en rating på 4.4/10, hvorav 60% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

    Hvilke tjenester og produkter tilbyr Bonprix?

    Bonprix opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Barn og Baby, Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie, Hjemmeartikler.

    Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

    Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Bonprix . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!