NorskeAnmeldelser

    Anmeldelser Bonprix

    Noen ganger så vil man bare ha noe fint til seg selv. Eller kanskje til og med kjøpe noe fint til den du er glad i. Ofte kan det være vanskelig å finne ut av hva man skal kjøpe, fordi det er mye å tenke på. Blant annet pris kontra kvalitet på det man kjøper, spesielt om man skal kjøpe klær. Da er det smart å lete litt rundt på nettet for de beste alternativene som finnes, det er blant annet derfor vi eksisterer! Så da kan vi jo ta en titt på Bonprix, en nettbutikk som selger klær for hele familien. Kanskje du kan kjøpe noe som matcher for alle? La oss se!

    Informasjon og detaljer om Bonprix

    Som du kanskje forstår av navnet deres så er ikke Bonprix et norsk selskap, men heller et tysk et faktisk. De er basert i Hamburg, og opererer i dag 30 land rundt om i verden. Av det så forstår man også at man har å gjøre med et stort selskap, og da får man til og med litt mer tillit til de enn hva man ellers ville hatt, kanskje? Noe som også er viktig å vite om Bonprix er at de selger sine egne merker, så du finner ikke en haug med merkevarer på denne nettbutikken slik du gjør hos andre. Hvorvidt det er bra eller ei kommer an på den indivduelle kjøperen, men det gir Bonprix særpreg i det minste.

    Utvalg av klær hos Bonprix
    Som sagt så er det faktum at Bonprix har et så stort og variert utvalg av klær noe som gjør de veldig viktige å bruke. Det, sammen med de relativt rimelige prisene på deres varer så klart. Fordi det er ikke alltid slik at man skal betale tusenvis av kroner når man kjøper klær, selv om det kanskje ofte føles slik. Hos Bonprix kan du altså kjøpe klær til både barn, hustru og mann, og det faktum at de lager sine egne klær gjør at det er sannsynlig at du kan finne noe som er laget for alle tre, så du kan matche! Det er kanskje ikke det aller viktigste, men det er noe som gjør det fristende å sjekke ut hva de har å tilby i det minste.

    I tillegg så kan du kjøpe produkter til hjemmet på Bonprix, som gardiner, dekorasjonsprodukter og andre interiørprodukter. Som du ser så er det et godt og variert utvalg i deres sortiment som kan gjøre de til en favoritt i hjemmet!

    Erfaringer hos Bonprix

    Selv om det er mye positivt med Bonprix sett fra utsiden så er det ikke det ensbetydende med at det er sånn når det kommer til deres kunders erfaringer. Så derfor ønsker vi å høre fra dere som har kjøpt fra Bonprix til å fortelle oss om hva dere syntes, og hvor fornøyde dere er. Det inkluderer både for kvaliteten, leveranse, kundetjeneste, og alt annet som dere kan tenke på. Så skriv inn til oss og del deres erfaringer med oss!


    Lifehack fra Bonprix

    Bonprix
    Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (9)

    4.4
    78% Ville handlet her igjen!
    Bestilling
    rating
    4
    Service
    rating
    3.8
    Prisnivå
    rating
    5.6
    Levering
    rating
    4.2

    Alle anmeldelser

    Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

    Strålende fornøyd så langt

    Jeg bestilte på søndag, og kjolen var hos meg på fredag! Veldig fornøyd med passform og størrelse, og prisen er svært rimelig. Så får jeg se om de klærne jeg bestilte dagen før blir sendt snart... Jeg har forståelse for at nettbutikkene opplever travle tider nå i forbindelse med Covid 19-utbruddet, så at det tar lenger tid å få varene enn det vanligvis ville gjort lever jeg med. Jeg var derfor både overraska og glad for at jeg fikk en var i dag, etter bare fem dager. :)

    Av: Jannicke08-05-2020
    Daniela26-07-2020

    Hei må man betale toll ved å kjøpe på bonprix? :)

    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    10
    rating

    Fornøyd

    Har handlet hos Bonprix i mange år og aldri hatt problem hverken med kjøp/retur. Et strålende fornøyd.

    Av: Anita Danielsen01-09-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    8
    rating

    1

    1"'`--

    Av: arachni_name04-10-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    2
    rating

    Patetisk kundeservice

    Sier de sendte faktura med pakken. Gjorde ikke det. Ventet på den. Fikk den aldri. Glemte den. Så 3 mnd senere får man brev i posten om påminnelse og at de har sendt meg påminnelse flere ganger , som da var en løgn. Sier først til kundeservice at alt er betalt og summene tilsvarer ikke med det jeg hadde på min kundekonto. Viste seg å være fra en eldre kundekonto jeg hadde glemt. Ser da at denne ikke ble betalt for og selvlaget måtte jeg gjøre opp for det. Men fortsatt så samsvarte ikke kjøps dato eller sum på det de vil jeg skulle betale. Spør utallige ganger om hvorfor det ikke stemmer men blir helt målløs når de aldri svarer på Mine spørsmål men kopierer og limer inn svar. Vanskelig å forstå alt ? Fortsetter å spørre og får aldri svar men de surrer og sier flere andre summer på ting som allerede er betalt for. Og dette er i samme Mail men fra 5 forskjellige inkompetente personer. Greit å lære at man må få med seg hele situasjonen og ikke svare med feil informasjon til kunden. Aldri vært borti så dårlig kundeservice håndtering før. Helt absurd. Ble også beskyldt for å ikke ha betalt en regning fra forrige bestilling, noe jeg gjorde og iike valgte faktura som de mente jeg gjorde. Burde tatt en mer grundig opplæring på hele systemet deres.

    Av: Silver K 27-09-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    4.5
    rating

    Ikke bestill hos dem

    Virkelig forferdelig kundeservice på tlf. Jeg ble flere ganger avbrudd midt i setningen og han snakket med meg om jeg var fem år. Frekt! Samtidig snakket så utydelig og på svensk at han ikke var å forstå og kunne ikke tilpasse seg en utlending som snakker norsk. Samtidig skal jeg betale 300 kr inkludert en purregebyr for tilbakesendte varer. Jeg fikk aldri en beskjed før om det. Hvor arrogant kan man være.

    Av: Nicole Inge Arndt Sivertsen11-09-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    2
    rating

    Svindel

    Dette er bare svindel. Ble trukket 600kr og varene ble aldri sendt.verste kundeservice som finnes. Anbefales ikke!!

    Av: Kari23-05-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Ikke fått varen

    Dette er andre gang kjøper jeg fra Bonprix. Første gang ventet jeg 1 mnd på varene for å kom til meg. den andre gangen også venter jeg siden 3 uker og varene ikke kommet enda, og kundeservice kunne ikke forklare hva som har skjedd eller hvor feilen står. Bare de sender meg sporingsnummer som viser er varene er på vei. Detter er siste gangen som jeg handler fra Bonprix.

    Av: Ashraf Mahmoud Aly16-05-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    3
    rating

    Skulle ønske jeg kunne gi -1 stjerne

    Skulle ønske jeg kunne gi -1 stjerne. Bestilte en pakke, to uker senere var den ikke sendt fra lager engang. Kontaktet kundeservice, og de sa den ikke var sendt engang. Jeg spurte da om det var mulig å omadressere pakken da jeg bestilte pakken i god tro om at den ville komme før jeg flytta til et annet fylke. Fikk NEI til svar. Spurte da om jeg bare kunne kansellere den, siden den ikke var sendt. Fikk da beskjed om at jeg selvsagt kunne omadressere. Jeg ba om bekreftelse på at den første pakken som ikke ble sendt ble kansellert, og at ny pakke var bestilt til ny adresse. Chatten ble da lukket av personen som var på andre siden av kundeservice. Måtte kontakte på nytt, og da fikk jeg beskjed om at pakken som de hadde kansellert var sendt igår, og at ny pakke til min mye adresse også var sendt. Etter jeg konfronterte med lovnaden om at pakke 1 var kansellert ble chat igjen lukket. Måtte starte på nytt, fikk da beskjed om at de skulle sende bekreftelse på mail, og at jeg ville få denne mailen om 5-10 minutter. 20 minutter senere og den var ikke kommet. Kontaktet chat igjen, og fikk da beskjed om at de ikke hadde gitt meg noen lovnad om dette. Konfronterte da med at jeg hadde tatt bilder av all chat fra dagen, og da fikk jeg beskjed om at jeg skulle få mail iløpet av dagen. Nå venter jeg bare for å se om de faktisk har sendt en mail. Kommer ALDRI til å handle fra de igjen når alt virker så usikkert somd et gjør. Får lovnader om det ene og det andre, for så at det viser seg at det er løgn. Utrolig frustrerende at de som er ansatt i kundeservice ikke tar jobben på alvor og faktisk fortelelr meg at slik er ståa. Jeg antar at jeg ikke blir å få noen som helst pakke fra de, og skal kanskje være lettet over dette.

    Av: may05-05-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    3.5
    rating

    ENDA IKKE FÅTT TILBAKE PENGENE FOR ØDELAGTE PRODUKTER ETTER 10 MÅNEDER!

    Kjolene og skjørtene er kjempefine, men ALLE tightsene jeg har kjøpt fra Bonprix har gått i stykker iløpet av 1 ukes bruk! Bonprix har også den verste kundeservicen jeg har vært borti, og jeg har enda ikke fått tilbake pengene for de ødelagte tightsene jeg kjøpte for 10 måneder siden!! Kundeservice ignorerer meg helt, og nekter å betale meg tilbake selv om de leverte elendige produkter som overhode ikke sto til forventningen. IKKE støtt denne butikken, er overhode ikke verd det, for skulle det oppstå produkter får du overhode ikke hjelp.

    Av: Ariel Samdahl12-04-2020
    Bestilling
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    4.5
    rating

    Skriv din egen anmeldelse om Bonprix

    Din anmeldelse

    FAQ

    Er Bonprix et pålitelig selskap?

    Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av Bonprix. I gjennomsnitt har de fått en rating på 4.4/10, hvor 78% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

    Hvilke tjenester og produkter tilbyr Bonprix?

    Bonprix opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Barn og Baby, Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie, Hjemmeartikler.

    Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

    Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen Bonprix nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!