Bladkongen

Alle kundeanmeldelser

Bladkongen

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo InkClub
InkClub
1 Anmeldelser

Blekk har vært viktig for mennesket i flere hundre, om ikke tusen, år. Vi har brukt det til å skrive våre beskjeder, og om ...

Logo Babyshop
Babyshop
1 Anmeldelser

Nå er snart Black Friday her, og som alltid så er det stor spenning knyttet til hva som kommer til å komme på tilbud som vi...

Logo Coolstuff
Coolstuff
1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

Bladkongen

Det føles ganske lenge siden vi leste blader, eller hva? Kanskje det er noe du fortsatt gjør, men bare om du sitter på venterommet til legen, eller kanskje om du er på besøk hos bestemor. Da ser man muligens Se & Hør som er noen måneder gammelt eller noe lignende. Med tanke på at alt har blitt digitalisert så har vi mistet noe av det der, å ha noe fast i våre hender som vi kan bla igjennom. Ikke at det er gjøre altså, fordi Bladkongen eksisterer fortsatt, og det er et sted hvor du kan kjøpe både Donald Duck og Hjemmet, noe det ikke finne altfor mange steder du kan gjøre. Om dette er noe som interesserer deg så anbefaler vi virkelig at du leser videre så du kan se hva Bladkongen tilbyr og hvor mye det eventuelt kan koste deg. Så les videre!

Informasjon om Bladkongen
Dette er et selskap som ble opprettet i 2001, akkurat rundt den tiden som nettet begynte virkelig å ta over. Så de har blitt tvunget til å gå igjennom en stor forandring i hvordan de opprettholder sitt selskap, og det er en god start ved at du finner bortimot alle nasjonale og internasjonale magasin hos de. De har både franske og italienske magasin i sitt sortiment, noe som er uvanlig for et norskt selskap. Så det er ikke en dum ide å dra nytte av hva de tilbyr, spesielt om det er av stor interesse for deg. Du kan til og med bestille Playboy via Bladkongen, og selv om Playboys prestisje har falt noe de siste årene, så er det fortsatt interessant å vite at man kan gjøre dette via en norsk nettside. Det er også bra at Bladkongen er et norsk selskap, noe som gir deg sjansen til å få enklere kontakt ved spørsmål, og klager behandles raskere.

Hva Bladkongen selger
Det har vi på mange måter gått igjennom allerede, og det er viktig å vite at av det vi kan se så selger de kun abonnement. Du kan ikke bestille et eksemplar av Vi Menn liksom. Kanskje de tillater deg å gjøre det om du prater direkte med de, men det er ikke noe som eksisterer i deres bestillingsvindu. Og utvalget når det kommer til kategorier og interesser du måtte ha er virkelig stort og variert. Alt fra økonomi, manneblader, kvinnemagasin, til barn, og alt der i mellom. Det er nesten slik at man blir fristet til å abonnere på noe bare ved å se på størrelsen av deres utvalg, noe som er imponerende bare det. Det er ikke slik at det finnes bare plass til motebutikker på nettet, tross alt, så det er på mange måter bra at Bladkongen eksisterer.

Inntrykk av Bladkongen
Det er mye bra hos Bladkongen, og prisene er ikke så avskrekkende. Et problem kan være at de viser prisen for hele abonnementet, dvs at det koster over 7000 kroner for et abonnement for Campaign. Men vi vil gjerne vite hva deres kunder har å si, så skriv gjerne inn til oss og fortell!


Vi Menn hos Bladkongen