NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Bedre Nætter

  Noen ganger undervurderer mennesker hvor viktig er god natts søvn er for å trives om dagene. Uten å ha dyp natts søvn, vil du ha mer problemer med å klare hverdags oppgaver. For å sove godt er det viktig å velge en riktig seng og madrass. Vet du noen butikker for å velge og kjøpe slike? Bedre Nætter kan tiby deg en stor valg av madrasser, senger og dyner. Men hvor behagelig er dyner? Er de være mykt og varmt? Hvor holdbare er sengene deres? Vil Bedre Nætters kundeservice levere deg den nye madrassen din raskt nok? Og hvordan omgås kundeservicen av Bedre Nætter med deg hvis det dykker opp noen problem med varers kvalitet. Og hvordan svarer kundeservicen av Bedre Nætter deg hvis det dykker opp noen problem med varers kvalitet. Den beste måte å finne ut det er å lese vurderinger av folk som har allerede brukt selskapets produksjon. Kunders erfaringer, kommentarer, meninger og karakterer er de beste indikatorene for Bedre Nætters service.

  Om Bedre Nætter

  Selskapet Bedre Nætter har eksistert siden 2013, og det ser ut sånn, at dette har lyktes hver eneste dag. Som hevder selskapet selv, de kan tilby senger av høy kvalitet til ekstremt fordelaktige nettpriser. Den hovegrunnen av det er at de sparer på utgiftene til butikker og showrooms, gjør kundene deres selvfølgelig også det. Bedriften arbeider hardt for å ha bransjens beste rådgivere, slik at hele Skandinavia kan nyte seg med bedre netter. Selskapet lover å finne en seng som passer nettopp dine behov.Bedre Nætter er en dansk virksomhet med medarbeidere fra hele Skandinavia.

  Se denne korte videoen fra Bedre Nætter om 30-dagers prøvetid

  Tjenester Bedre Nætter

  Ønsker du kjøpe enten en dyne eller en seng, kan du velge og bestille dem på Bedre Nætters nettside. Her kan man du velge deg en ramemadrass, en regulerbare seng, en kontinentalseng, en overmadrass eller en dyne. Rammemadrasser er en madrass med en innebygget treramme, hvilket betyr at du bare skal montere de medfølgende benene på trerammen med skruer, der du etterfølgende har en seng som er klar til bruk. Kontinentalsenger er særlig populære på grunn av deres utseende. Og dessuten har selskapet 30 dagers prisgaranti. Hvis du finner et produkt billigere andre steder, så samsvarer de med denne prisen. Hvis du ikke er fornøyd med produktet ditt, tilbyr de 30 dagers returrett der du vil få pengene tilbake på ubrukte varer. Og endelig har de gratis levering. De leverer til fortauskanten, du har også mulighet for å velge oppbæring og montering. Kundeservice deres er tilgjengelig alle dager kl.09 - 23 via telefone, eller du kan få 24-timrs støtte via e-post.

  Klager, vurderinger og tips for Bedre Nætter

  Har du allerede sovet på en Bedre Nætters seng? Selv om du har bare en dyne fra dem, er vi nysgjerrige på din egen erfaring med dette merket. Er en Bedre Nætters seng virkelig så komfortabel som selskapet hevder? Må du vente lenge på Bedre Nætters leveringstjeneste for å få din bestilling? Og hva slags kundeservice har Bedre Nætter gitt deg da du har hatt et spørsmål? Skriv din anmeldelse om Bedre Nætter og gi oss beskjed om hva din erfaring med denne nettbutikken var.

  Bedre Nætter
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (1)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

  Virkelig bedre netter!

  Vi slet lenge med å finne sengen for min mann og meg, og vi leita rundt i mange butikker før vi til slutt fant Bedre Nætter. Det var en lettelse å se det store utvalget av produkter de hadde i tillegg til de veldig rimelige prisene. Om du noen gang har hatt problemer med å sove på grunn av dårlig seng så vet du nøyaktig hva vi prater om. Da vi så sengen som vi ville ha hos Bedre Nætter så var det bare å bestille.
  Selve prosessen var enkel og grei, og vi ble tilbudt å betale med avdrag. Vi trenger heldigvis ikke å gjøre det, men det er greit å bli forespurt, faktisk! Så var det den svært rimelige prisen for en veldig god seng da! Vi kjøpte Senses Natural, som hadde en rabatt på 10 000 kroner, levert innen 3 uker. Vi får til og med lov til å teste sengen når vi får den, og kan returnere den om vi er misfornøyde!
  Alle bør se hva Bedre Nætter selger, og vi anbefaler det til alle som er ute etter en god seng!

  Av: Johanna Norli05-02-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  10
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Bedre Nætter

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Bedre Nætter et pålitelig selskap?

  Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av Bedre Nætter. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvor 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Bedre Nætter?

  Bedre Nætter opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Hjemmeartikler.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen Bedre Nætter nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!