NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Batteriexperten

  Det er mye smått man trenger i dag for å få hverdagen til å gå smidig, ikke minst når det kommer til teknologi. Er det ikke det ene så er det det andre. Man setter seg ned på sofaen for å se på tv, trykker på fjernkontrollen bare for å oppdage at den ikke fungerer. Ja, selvsagt er batteriene tomme akkurat da, akkurat når du satte deg ned. Så går til stedet du har batteriene dine, men du finner ingen. Orker du å dra til butikken? Du må vel sannsynligvis gjøre det uansett, men hva om du deretter bestiller batteriene dine hos Batteriexperten? Bestill såpass mange så du har nok for den overskuelige fremtiden. Det høres vel ganske interessant ut, og til og med litt nyttig? Om du synes det så bør du lese videre for å få mer informasjon og hva annet du kan forvente hos Batteriexperten.

  Ting å vite om Batteriexperten

  Som du kanskje forstår av navnet er dette et svensk selskap, og det ble startet i Halmstad i 2006. Det begynner jo å bli en del år siden det, så det er tydelig at folkene bak har mye erfaring og ekspertise når det kommer til slike ting. Det ligger jo tross alt litt i navnet! Ideen i seg selv er jo ganske god, for ved å ha et så stort fokus på et type produkt er det klart at folk vil ta det litt mer seriøst når det gjelder akkurat det. Gratis frakt får du også om du bestiller for over 600 kroner, og velger du å betale med faktura tilkommer det ingen ekstrakostnader, noe vi liker! Faktum at du har 30 dagers åpent kjøp på produkter som batterier sier ganske mye positivt om butikken også, så det virker plutselig som det er mange gode grunner til å handle der. Utenom det at de har et gedigent utvalg av batterier, til bortimot alle behov du måtte ha!

  Facebook-annonsering for nettbutikker

  Hva du kan kjøpe hos Batteriexperten

  Vel, det ensidige fokuset i dene butikken er batterier, noe som ikke vil sjokkere deg vil vi tro! Og vi prater ikke om bare AA-batterier heller, da de selger også batterier for biler, for telefoner, for pc, for verktøy og for veldig mye annet egentlig. Det er rett og slett litt imponerende og man vil gjerne handle hos dem, da man får tillit til butikken i forhold til det at de vet hva de driver med. Men de har også utvidet sortimentet i at de også selger blekkpatroner, hørselprodukter og kabler. De har også en kategori for ladning, men vi anser det som ganske likt batterier. De har også en kategori som heter "Øvrig", så det er faktisk verdt å sjekke ut hva Batteriexperten har, selv om du kanskje ikke behøver batterier. Det er i hvert fall mye bra der, noe som er det viktigste og vi tror deres kunder er fornøyde.

  Du som har kjøpt der vil vi oppfordre til å skrive til oss og fortelle!


  En underholdende reklame for radio fra Batteriexperten!

  Batteriexperten
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Batteriexperten

  Din rangering

  FAQ

  Er Batteriexperten et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Batteriexperten. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Batteriexperten?

  Batteriexperten opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Hjemmeartikler, Elektronikk.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Batteriexperten . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!