NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Atelier Gyldne Snittet

  Vi har alle ulike smaker og preferanser, noe som jo er ganske naturlig. Det gjør at forskjellige typer av butikker kan ha suksess samtidig, spesielt i motebransjen. Klær er noe man hele tiden kjøper om og om igjen, og har man en butikk som taler til et spesifikt marked så har man noe man kan tjene penger på. Verdensdominans er litt vanskelig, men det er ikke veldig vanskelig å tjene penger på å selge klær, og ser man på hvordan Atelier Gyldne Snittet har gjort det så ser man en svært god metode. Det er en butikk du får lyst til å kjøpe fra med en gang du besøker den, og selv om den er langt i fra alene om å selge det den gjør så er den fortsatt veldig god. Om det høres interessant ut, og du er kvinne, så les gjerne videre. Kanskje du finner noe?

  Informasjon om Atelier Gyldne Snittet

  Dette er et mye eldre selskap enn du kanskje skulle tro, da de har eksistert siden 1926. De startet ikke i sin nåværende form, men dagens selskap har sine røtter fra en liten handelsbutikk i byen Munchberg. Det er altså en tysk butikk, men den norske versjonen åpnet først i Grimstad i 2004. Dette er et datterselskap av det opprinnelige selskapet, og poenget er å selge klær som passer deg godt. Atelier Gyldne Snittet er en butikk for kvinner, modne kvinner dertil. De har ikke så mye i sortimentet sitt for tenåringer, men akkurat den gruppen har nok av andre steder å kjøpe fra. Om du vil kan du bestille en katalog slik at du hele tiden holder deg oppdatert på hva de nye og fine er i butikken. Og når du ser hva du kan kjøpe der så er det kanskje noe du synes er verdt å gjøre?

  Bilder fra Anines Atelier.

  Utvalget hos Atelier Gyldne Snittet

  Dette er en moden motebutikk noe som også reflekteres i klærne de selger, og stilen de er ute etter. Det er noe som kommer til å sjarmere mange til å gå til innkjøp der, fordi de har alt en kvinne trenger. Både når det kommer til utetøy, undertøy, sko, nattøy, sport og fritid, tilbehør og mye annet. Tilbudet er komplett og det er noe som forteller mye om hvorfor de har hatt suksess i så mange år. Så er det også en viss sjarm i å kjøpe fra en butikk som lager sine egne produkter, hvor det gyldne snittet virkelig kommer til sin rett! De selger også andre merkevarer.
  Om du er ute etter produkter for hjemmet så selger de også det, noe som inkluderer bad, spisestue, kjøkken og mye mer. Men det er tilbehør og innredningsdetaljer du kan kjøpe. De selger bordsduken, ikke selve bordet!

  Erfaringer

  Har du kjøpt fra Atelier Gyldne Snitt så skriv gjerne inn til oss og fortell mer om det. Er du fornøyd med ditt kjøp og er det noe du ville anbefalt andre? Uansett hva svaret er vil vi gjerne lese om det!


  Reklame for Atelier Gyldne Snitt

  Atelier Gyldne Snittet
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (2)

  2
  0% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  2
  Levering
  rating
  2

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Nekter meg avreistrering

  Dårlig kundebehandling! De nekter meg avregistrering.

  Dør: Petra Amundsen30-03-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Skuffet

  Produkt helt annerledes enn bestilt. Dårlig kvalitet.

  Dør: Siw21-09-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Atelier Gyldne Snittet

  Din rangering

  FAQ

  Er Atelier Gyldne Snittet et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Atelier Gyldne Snittet. I gjennomsnitt har de fått en rating på 2/10, hvorav 0% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Atelier Gyldne Snittet?

  Atelier Gyldne Snittet opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Sport og Utendørs, Hjemmeartikler.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Atelier Gyldne Snittet . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!