NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Atelier Gyldne Snittet

  Vi har alle ulike smaker og preferanser, noe som jo er ganske naturlig. Det gjør at forskjellige typer av butikker kan ha suksess samtidig, spesielt i motebransjen. Klær er noe man hele tiden kjøper om og om igjen, og har man en butikk som taler til et spesifikt marked så har man noe man kan tjene penger på. Verdensdominans er litt vanskelig, men det er ikke veldig vanskelig å tjene penger på å selge klær, og ser man på hvordan Atelier Gyldne Snittet har gjort det så ser man en svært god metode. Det er en butikk du får lyst til å kjøpe fra med en gang du besøker den, og selv om den er langt i fra alene om å selge det den gjør så er den fortsatt veldig god. Om det høres interessant ut, og du er kvinne, så les gjerne videre. Kanskje du finner noe?

  Informasjon om Atelier Gyldne Snittet

  Dette er et mye eldre selskap enn du kanskje skulle tro, da de har eksistert siden 1926. De startet ikke i sin nåværende form, men dagens selskap har sine røtter fra en liten handelsbutikk i byen Munchberg. Det er altså en tysk butikk, men den norske versjonen åpnet først i Grimstad i 2004. Dette er et datterselskap av det opprinnelige selskapet, og poenget er å selge klær som passer deg godt. Atelier Gyldne Snittet er en butikk for kvinner, modne kvinner dertil. De har ikke så mye i sortimentet sitt for tenåringer, men akkurat den gruppen har nok av andre steder å kjøpe fra. Om du vil kan du bestille en katalog slik at du hele tiden holder deg oppdatert på hva de nye og fine er i butikken. Og når du ser hva du kan kjøpe der så er det kanskje noe du synes er verdt å gjøre?

  Bilder fra Anines Atelier.

  Utvalget hos Atelier Gyldne Snittet

  Dette er en moden motebutikk noe som også reflekteres i klærne de selger, og stilen de er ute etter. Det er noe som kommer til å sjarmere mange til å gå til innkjøp der, fordi de har alt en kvinne trenger. Både når det kommer til utetøy, undertøy, sko, nattøy, sport og fritid, tilbehør og mye annet. Tilbudet er komplett og det er noe som forteller mye om hvorfor de har hatt suksess i så mange år. Så er det også en viss sjarm i å kjøpe fra en butikk som lager sine egne produkter, hvor det gyldne snittet virkelig kommer til sin rett! De selger også andre merkevarer.
  Om du er ute etter produkter for hjemmet så selger de også det, noe som inkluderer bad, spisestue, kjøkken og mye mer. Men det er tilbehør og innredningsdetaljer du kan kjøpe. De selger bordsduken, ikke selve bordet!

  Erfaringer

  Har du kjøpt fra Atelier Gyldne Snitt så skriv gjerne inn til oss og fortell mer om det. Er du fornøyd med ditt kjøp og er det noe du ville anbefalt andre? Uansett hva svaret er vil vi gjerne lese om det!


  Reklame for Atelier Gyldne Snitt

  Atelier Gyldne Snittet
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (6)

  2
  0% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  2
  Levering
  rating
  2

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Enda en purring på IKKE MOTTATT VARE :(

  Har forsøkt å ringe AGS opptil 10 ganger og sendt ca 10 eposter og ingen respons!
  Har i dag mottatt purring igjen på varer jeg IKKE HAR MOTTATT :(
  Faktura sendes fra Tyskland.
  Hvordan i all verden skal en få dette bort når det ikke er respons å få fra firma.
  Forsøker en å ringe så er det ingen som svarer og nettsiden er nede. Sender en epost og vil ha melding tilbake om at eposten er lest er det ingen reaksjon. Vil en har tilbakemelding om at eposten er mottatt for en bare beskjed tilbake om at det er feil og denne meldingen: Mail Delivery System <MAILER-DAEMON@mx0.ateliergs.com>
  HAR IKKE MOTTATT VARER FRA AGS OG VIL DERMED HELLER IKKE BETALE NOE.
  Hva kan en da gjøre - melde dette inn til Forbrukerrådet? Til Politiet?
  Flere som mottar purringer på varer de ikke har mottatt?
  Er det noen i det hele tatt som får tak i noen fra AGS som en kan snakke med?

  Dør: Anne Hole10-09-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Klage

  Dere var engang et firma man kunne stole på, men dessverre er det ikke slik lenger. Varer man bestiller kan ikke skaffes, eller feilsendes slik at man ikke mottar dem. Man får allikevel regning. Hvor seriøst er dette ? Når man klager blir man fortalt at saken nå er rettet opp, men så glemmer man det viktigste, nemlig Tyskland. Jeg kan ikke på noen måte anbefale firma AGS mer. Og vær sikker: Jeg kommer ikke til å betale for en vare jeg ikke har mottatt - Og dere kommer ingen vei med flere purringer - dere får legge frem min underskrift på mottatt vare.

  Dør: Randi Ostrø07-09-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Svindelfirma - USERIØST FIRMA - Hold dere unna dette!!!

  Bestilte, dvs forsøkte å bestille, varer (håndklær og putevar) fra dere 4. mai 2021. Fikk bekreftelse på bestilling, men hørte aldri noe mer fra dere. Forsøkte å ringe dere flere ganger uten å få svar, sendte mange epost, men fikk heller ikke respons der. Sendte så KANSELLERING av de tingene jeg forsøke å bestille - selv da uten repons.
  Plutselig i slutten av august 2021 kommer det purring på regning, med denne setningen på faktura: "Håper du er fornøyd med klærne"
  Ingen pakke er mottatt kun denne 2. gangs purring.
  Igjen forsøker jeg å ringe, nå hver dag denne uken og hele tiden får jeg denne beskjeden: "Kundeservice er stengt i dag"
  Har sendt flere eposter uten repons.
  DETTE KALLER JEG ET USERIØST FIRMA OG SLETT KUNDEBEHANDLING !!!!
  Sende ut purring på varer en ikke har mottatt - kommer ikke til å betale. Blir det flere av de blir det politianmeldelse av firmaet!!!

  Dør: Anne Hole03-09-2021
  Randi Ostrø07-09-2021

  Bestilt vare ble feilsendt og kom aldri frem til meg. Dette er bekreftet av AGS. Kundebehandler sa at saken ble fjernet fra systemet. Allikevel mottok jeg purring nr 2. Ny telefon - ny forsikring om at alt ble fjernet fra systemet mens vi pratet sammen. Så kom purring nr 3 med trussel om inkasso. En ting kan jeg forsikre dere om - jeg kommer IKKE til å betale en vare jeg ikke har mottatt. Flere purringer nå, så går dere rett ut i media med alt det medfører av negativ omtale.

  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  purring på betaling på varer ikke har mottatt!!

  Jeg benyttet meg av mulighet for å bestille før dere la ned i Norge.

  Har en stund lurt på hvorfor jeg ikke har hørt noe.
  I dag mottok jeg brev ((på norsk fra Tyskland) hvor de purrer meg på betalingen på NOK 3778.- inkl et purregebyr de har lagt på (!)

  Men jeg IKKE mottatt varene jeg bestilte.

  Dette er da toppen på frekkhet.

  Jeg har handlet her i årevis. Betalt punktlig hver gang.

  Dør: Elisabeth16-08-2021
  Oddveig Faraasen18-08-2021

  Jeg har penger tilgode Kr.594.-og jeg snakket med dere på telefon og dere lovte og overføre penger til min konto men det har ikke kommet. Nå vil jeg melde ifra til forbrukerrådet. Vennligst ring meg snarest. Har ringt mange ganger , men dere svarer ikke?

  Oddveig Faraasen25-08-2021

  Jeg forventer snarest at der betaler meg tilbake penger jeg har hos dere!

  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Nekter meg avreistrering

  Dårlig kundebehandling! De nekter meg avregistrering.

  Dør: Petra Amundsen30-03-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Skuffet

  Produkt helt annerledes enn bestilt. Dårlig kvalitet.

  Dør: Siw21-09-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Atelier Gyldne Snittet

  Din rangering

  FAQ

  Er Atelier Gyldne Snittet et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Atelier Gyldne Snittet. I gjennomsnitt har de fått en rating på 2/10, hvorav 0% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Atelier Gyldne Snittet?

  Atelier Gyldne Snittet opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Sport og Utendørs, Hjemmeartikler.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Atelier Gyldne Snittet . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!