Atelier Gyldne Snittet Anmeldelser

: 4
0% Ville handlet her igjen

Mest relevante negative anmeldelse

  2021-09-07
Klage
Dere var engang et firma man kunne stole på, men dessverre er det ikke slik lenger. Varer man be...Les mer
Randi Ostrø

Mest stemmer anmeldelse

  2020-09-21
Skuffet
Produkt helt annerledes enn bestilt. Dårlig kvalitet. Les mer
Siw

Anmeldelser (4)

  (0)

 (0)

  (0)

  (0)

  (4)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Klage

  Dere var engang et firma man kunne stole på, men dessverre er det ikke slik lenger. Varer man bestiller kan ikke skaffes, eller feilsendes slik at man ikke mottar dem. Man får allikevel regning. Hvor seriøst er dette ? Når man klager blir man fortalt at saken nå er rettet opp, men så glemmer man det viktigste, nemlig Tyskland. Jeg kan ikke på noen måte anbefale firma AGS mer. Og vær sikker: Jeg kommer ikke til å betale for en vare jeg ikke har mottatt - Og dere kommer ingen vei med flere purringer - dere får legge frem min underskrift på mottatt vare.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Svindelfirma - USERIØST FIRMA - Hold dere unna dette!!!

  Bestilte, dvs forsøkte å bestille, varer (håndklær og putevar) fra dere 4. mai 2021. Fikk bekreftelse på bestilling, men hørte aldri noe mer fra dere. Forsøkte å ringe dere flere ganger uten å få svar, sendte mange epost, men fikk heller ikke respons der. Sendte så KANSELLERING av de tingene jeg forsøke å bestille - selv da uten repons.
  Plutselig i slutten av august 2021 kommer det purring på regning, med denne setningen på faktura: "Håper du er fornøyd med klærne"
  Ingen pakke er mottatt kun denne 2. gangs purring.
  Igjen forsøker jeg å ringe, nå hver dag denne uken og hele tiden får jeg denne beskjeden: "Kundeservice er stengt i dag"
  Har sendt flere eposter uten repons.
  DETTE KALLER JEG ET USERIØST FIRMA OG SLETT KUNDEBEHANDLING !!!!
  Sende ut purring på varer en ikke har mottatt - kommer ikke til å betale. Blir det flere av de blir det politianmeldelse av firmaet!!!

  Bestilt vare ble feilsendt og kom aldri frem til meg. Dette er bekreftet av AGS. Kundebehandler sa at saken ble fjernet fra systemet. Allikevel mottok jeg purring nr 2. Ny telefon - ny forsikring om at alt ble fjernet fra systemet mens vi pratet sammen. Så kom purring nr 3 med trussel om inkasso. En ting kan jeg forsikre dere om - jeg kommer IKKE til å betale en vare jeg ikke har mottatt. Flere purringer nå, så går dere rett ut i media med alt det medfører av negativ omtale.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  purring på betaling på varer ikke har mottatt!!

  Jeg benyttet meg av mulighet for å bestille før dere la ned i Norge.

  Har en stund lurt på hvorfor jeg ikke har hørt noe.
  I dag mottok jeg brev ((på norsk fra Tyskland) hvor de purrer meg på betalingen på NOK 3778.- inkl et purregebyr de har lagt på (!)

  Men jeg IKKE mottatt varene jeg bestilte.

  Dette er da toppen på frekkhet.

  Jeg har handlet her i årevis. Betalt punktlig hver gang.

  Jeg har penger tilgode Kr.594.-og jeg snakket med dere på telefon og dere lovte og overføre penger til min konto men det har ikke kommet. Nå vil jeg melde ifra til forbrukerrådet. Vennligst ring meg snarest. Har ringt mange ganger , men dere svarer ikke?

  Jeg forventer snarest at der betaler meg tilbake penger jeg har hos dere!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Skuffet

  Produkt helt annerledes enn bestilt. Dårlig kvalitet.


Andre så også på