NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser ASOS

  Noen ganger så vil man bare skjemme seg selv bort. Man glemmer på en måte bort andre man er glad i og vil kjøpe noe bare for seg selv. Det er kanskje spesielt klær akkurat det er mest aktuelt med, og det er ikke så rart. Klær kan ha den positive effekten av å gi deg bedre selvtillit, om du kjøper klær som passer godt og som ser bra ut. Det er ikke akkurat få butikker på nettet som selger klær som kan passe deg godt, men "godt" er ofte ikke bra nok. Spesielt ikke om man kan finne den perfekte butikken. Og hvem vet, kanskje ASOS er det, eller kanskje ikke. Men det er ingen tvil om at de selger produkter som er komfortable å ha på seg, samtidig som de er stilige og fine. En god kombinasjon, så la oss se litt nærmere på hva ASOS har å gi.

  Informasjon om ASOS

  ASOS er et britisk selskap, og noe av sjarmen med dem er at de designer og produserer sine egne produkter, i tillegg til at du også kan kjøpe kjente merkevarer i deres butikk. Det ble etablert i London i 2000, og er målrettet mot unge voksne. Noe som man forstår raskt når man ser på sortimententet deres. Opprinnelig stod ASOS for AsSeenOnScreen, men dette er noe som egentlig ikke gjelder for dem lenger. Konseptet var at du kunne kjøpe klær fra populære filmer, men det har forandret seg helt fra begynnelsen og er nå en vanlig klesbutikk, i mangel på et bedre ord. ASOS er kanskje ikke så godt kjent her i Norge da vi har andre butikker vi kjenner bedre til, men de er veldig store internasjonalt og har omsetning i milliardklassen. Om moderne mote er det du er ute etter bør du starte jakten hos ASOS.

  W2S and FREEZY Do My Asos Shop

  Hordan sortimentet dere ser ut

  Vi har jo allerede nevnt dette litt, men ASOS lager altså sine egne produkter, noe som er ganske kult. Det betyr at du får en særegen stil om du handler hos dem da de selger i alle mulige kategorier. Klokker, sportstøy, jakker, sko og utetøy som jakker og lignende. I tillegg har den en egen plus size kategori, som sannsynligvis blir hyppig brukt. Om du er ute etter andre merkevarer så selger de også fra adidas, Polo, North Face og andre. Det er bokstavelig talt hundrevis av merkevarer å se gjennom, også i skjønnhetskategorien. Du kan kjøpe produkter for ansikte og kropp hos ASOS, og det gjelder for både kvinner og menn. Dette ser ut som en komplett nettbutikk for mote og design, og det er virkelig verdt å gi ASOS en sjanse for å se hva du kan finne der.

  Har du kjøpt fra ASOS?

  Om svaret er ja, så vil vi vite hva du synes. Ble du imponert over det du kjøpte, var det ASOS-produsert eller et annet merkevare. Uansett om det er positivt eller negativt vil vi gjerne vite mer om det, så skriv til oss og fortell mer!


  Test av ASOS produkter

  ASOS
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

  Skriv din egen anmeldelse om ASOS

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er ASOS et pålitelig selskap?

  Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av ASOS. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvor 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr ASOS?

  ASOS opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Barn og Baby, Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen ASOS nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!