NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Åshild

  Dameklær har i alle år vært en stor industri hvor milliarder av kroner går inn. Det er like sant om du snakker om Norge som om resten av verden, og da er det ikke rart at det stadig vekk dukker opp nye butikker, eller kanskje butikker du ikke har hørt om så mye! Har du hørt om Åshild tidligere? Om ikke så kan vi anbefale deg at du tar en titt på vår review her. Da får du all informasjon du behøver og kanskje du blir fristet til å handle der? Eller kanskje du har handlet der tidligere og har noe du vil si om dem selv? Les videre, få mer informasjon og se om Åshild er noe for deg. Kanskje blir du overrasket over hva som finnes der?

  Få all informasjon du behøver om Åshild

  Åshild er en butikk som har eksistert siden 1970, og vi har på følelsen at grunnleggeren het Åshild! Mer enn noe annet er dette en butikk for modne kvinner, så det er ikke akkurat en tenåringsbutikk for moteriktige tenåringsjenter! Men det har ikke satt begrensning på deres suksess, da de finnes i både Norge, Finland, Danmark og Sverige. Det er ganske imponerende, og de har også en fysisk butikk i Halden om du vil besøke dem!

  Om du foretrekker å kjøpe på nett, eller kanskje ikke er i nærheten av Halden så anbefales det at du kjøper for over 799 kroner, da får du nemlig gratis frakt. Noe som er greit å vite om i det minste, og med tanke på utvlaget de har så er det sannsynlig at du kommer til å finne masse du liker der. Skulle du ha noe du lurer på kan du alltids kontakte dem for å få mer informasjon og opplysninger som du føler er viktig. Det virker i det hele tatt som om det er en god butikk, og at det er lett å stole på den!

  Komplett Umulig - Episode 2 - Bærbar, nettbrett eller stasjonær - hva fungerer best på skolen?

  Hva du kan kjøpe hos Åshild!

  Da dette er en butikk for modne kvinner så er naturligvis sortimentet deretter også. Men om du tar en titt på kategoriene så er det mye av det du forventer fra en klesbutikk bare at klærne i seg selv har en litt mer voksen og moden stil. Det betyr at du kan kjøpe i kategorier som dameklær, undertøy, sko og tilbehør, velvære og innredningsprodukter. Vi har på følelsen av at sortimentet deres har blitt uvidet ettert hvert som butikken har vokst. Det er også en kategori for herrer, men det er litt mindre å velge fra der, noe som er naturlig. På mange måter er det jo en ganske komplett butikk i forhold til hva du kan kjøpe der, og bortimot alle behov du måtte ha blir dekket. Det er ikke mye å utsette på når det kommer til Åshild, noe som vi ser på som et stort kompliment!

  Om du har handlet hos Åshild så leser vi gjerne om hva dine opplevelser er og om du ville anbefalt den til dine venner. Skriv til oss!


  Test av julekjoler!

  Åshild
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Åshild

  Din rangering

  FAQ

  Er Åshild et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Åshild. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Åshild?

  Åshild opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie, Hjemmeartikler.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Åshild . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!