Åshild

Alle kundeanmeldelser

Åshild

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving
Fitliving
1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

Åshild

Dameklær har i alle år vært en stor industri hvor milliarder av kroner går inn. Det er like sant om du snakker om Norge som om resten av verden, og da er det ikke rart at det stadig vekk dukker opp nye butikker, eller kanskje butikker du ikke har hørt om så mye! Har du hørt om Åshild tidligere? Om ikke så kan vi anbefale deg at du tar en titt på vår review her. Da får du all informasjon du behøver og kanskje du blir fristet til å handle der? Eller kanskje du har handlet der tidligere og har noe du vil si om dem selv? Les videre, få mer informasjon og se om Åshild er noe for deg. Kanskje blir du overrasket over hva som finnes der?

Få all informasjon du behøver om Åshild
Åshild er en butikk som har eksistert siden 1970, og vi har på følelsen at grunnleggeren het Åshild! Mer enn noe annet er dette en butikk for modne kvinner, så det er ikke akkurat en tenåringsbutikk for moteriktige tenåringsjenter! Men det har ikke satt begrensning på deres suksess, da de finnes i både Norge, Finland, Danmark og Sverige. Det er ganske imponerende, og de har også en fysisk butikk i Halden om du vil besøke dem!

Om du foretrekker å kjøpe på nett, eller kanskje ikke er i nærheten av Halden så anbefales det at du kjøper for over 799 kroner, da får du nemlig gratis frakt. Noe som er greit å vite om i det minste, og med tanke på utvlaget de har så er det sannsynlig at du kommer til å finne masse du liker der. Skulle du ha noe du lurer på kan du alltids kontakte dem for å få mer informasjon og opplysninger som du føler er viktig. Det virker i det hele tatt som om det er en god butikk, og at det er lett å stole på den!

Hva du kan kjøpe hos Åshild!
Da dette er en butikk for modne kvinner så er naturligvis sortimentet deretter også. Men om du tar en titt på kategoriene så er det mye av det du forventer fra en klesbutikk bare at klærne i seg selv har en litt mer voksen og moden stil. Det betyr at du kan kjøpe i kategorier som dameklær, undertøy, sko og tilbehør, velvære og innredningsprodukter. Vi har på følelsen av at sortimentet deres har blitt uvidet ettert hvert som butikken har vokst. Det er også en kategori for herrer, men det er litt mindre å velge fra der, noe som er naturlig. På mange måter er det jo en ganske komplett butikk i forhold til hva du kan kjøpe der, og bortimot alle behov du måtte ha blir dekket. Det er ikke mye å utsette på når det kommer til Åshild, noe som vi ser på som et stort kompliment!

Om du har handlet hos Åshild så leser vi gjerne om hva dine opplevelser er og om du ville anbefalt den til dine venner. Skriv til oss!


Test av julekjoler!