Arhaus Anmeldelser

: 21
24% Ville handlet her igjen

Mest relevante positive anmeldelse

  2024-05-02
Kjøp av møbler og tilbehør til
Arhaus er en fantastisk butikk i området Plano/Frisco i Texas. Vi fikk hjelp av en dyktig ansatt ...Les mer
Cummerata

Mest relevante negative anmeldelse

  2024-05-08
Min kjopsplassering
Jeg vil bare si at kundeservicen til dette selskapet er veldig darlig. Jeg hadde problemer med a ...Les mer
M. DuBuque

Mest stemmer anmeldelse

  2023-12-13
Our recent furniture purchase
Vi har akkurat kjøpt noen møbler fra selskapet. Selv om de var ærlige med leveringstidene, bestem...Les mer
M. Boehm

Anmeldelser (21)

  (2)

 (1)

  (14)

  (2)

  (2)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Kjøp av møbler og tilbehør til soverommet

  Arhaus er en fantastisk butikk i området Plano/Frisco i Texas. Vi fikk hjelp av en dyktig ansatt ved navn Debra Cleare med å finne møbler til soverommet, tilbehør og bord. Debra viste seg å ha god smak og kreative evner som vi satte stor pris på. Hun svarte på alle spørsmålene våre og ga oss nyttige råd. Opplevelsen vår var veldig positiv, og vi er veldig fornøyde med kjøpet vårt hos denne butikken.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Our recent furniture purchase

  Vi har akkurat kjøpt noen møbler fra selskapet. Selv om de var ærlige med leveringstidene, bestemte vi oss for å gi dem en sjanse. Da vi mottok varene, oppdaget leveringspersonen at et av stykkene var litt skadet. Vi var imponert over responsen fra selskapet, og de vil erstatte bordet i løpet av neste uke. Vi er veldig fornøyde med kundeservicen deres og oppfølgingen.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Skrivebord

  Jeg kjøpte et skrivebord, en stol, en lampe, en bokhylle og et speil, og jeg må si at kvaliteten er helt fantastisk! Disse tingene har nå vært med meg i 4 år, og jeg tror jeg kommer til å beholde dem for alltid. De blir virkelig arvestykker.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Purchased ottoman

  For en stund siden kjøpte jeg en puff fra butikken, og jeg var veldig spent i begynnelsen. Men gleden min snudde raskt til skuffelse da jeg innså de høye fraktkostnadene forbundet med kjøpet. Tre år siden kjøpte jeg flere møbler fra butikken til det nye huset mitt, og brukte en betydelig sum penger. Denne gangen virket den 299 dollar fraktkostnaden for en 699 dollar puff overdreven og urimelig for meg. Jeg tok opp problemet med både butikken og hovedkontoret, bare for å bli fortalt at dette var deres nye policy og ingenting kunne gjøres med det. Denne opplevelsen har fått meg til å føle meg skuffet og misfornøyd med merket. Som et resultat har jeg bestemt meg for å ikke gjøre flere kjøp fra butikken og vil dele den negative opplevelsen min med familie og venner.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Min kjopsplassering

  Jeg vil bare si at kundeservicen til dette selskapet er veldig darlig. Jeg hadde problemer med a kontakte showromet i Boca Raton og fikk ikke noe svar, selv om de lovet det. De ansatte virket handlingslammet og kunne ikke fikse et enkelt problem engang. Pengene mine ble holdt for lenge, og na venter jeg fortsatt pa a fa dem tilbakebetalt. Jeg synes det er viktig med bedre service og kommunikasjon fra en profesjonell bedrift.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Sofakjøp med villedende garantiløfte

  Etter å ha kjøpt en sofa med "bekymringsfri flekkgaranti" fra selskapet, må jeg dessverre dele min skuffende opplevelse. Jeg ble tiltrukket av løftet om beskyttelse mot flekker, men da jeg forsøkte å benytte meg av garantien for en flekk som hadde samlet seg over tid, ble jeg skuffet. Flekkene jeg ønsket dekket var beleilig unntatt fra garantivilkårene. Garantien viste seg å være mer et markedsføringsknep enn et ekte løfte om kundetilfredshet, og jeg følte meg villedet og undervurdert som forbruker. Mangelen på gjennomsiktighet når det gjelder garantien begrensninger, reflekterer dårlig på Arhaus Furniture's forpliktelse til ærlighet og integritet i deres forretningspraksis. Det er nedslående å innse at det som ble markedsført som en beskyttelse mot flekker, viste seg å være ingenting mer enn en tom lovnad. Jeg vil anbefale potensielle kjøpere å være skeptiske til Arhaus Furniture's garantier og nøye undersøke vilkårene før de stoler på dem. Min erfaring viser viktigheten av å holde bedrifter ansvarlige for deres misvisende påstander og utilstrekkelig kundeservice.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Fabric sofas and dining room chairs

  Jeg ble veldig skuffet over kjøpet mitt av stoffsofaer og spisestuestoler fra butikken. Til tross for at jeg fikk en demonstrasjon i utstillingslokalet om at "krypton"-stoffet kunne rengjøres lett med oppvaskmiddel og vann, fant jeg ut at dette var falskt. Etter bare 18 måneders bruk ser møblene mine utrolig slitte og aldrende, overhodet ikke slik som lovet om holdbarheten. Som om ikke det var nok, ble jeg overtalt til å kjøpe den 5-årige "bekymringsfrie garantien", bare for å få avslag på kravet mitt da jeg trengte den. Kundeservicerfaringen var også skuffende, med uhjelpsomme og avvisende ansatte. Dette har ødelagt oppfatningen min av butikken, og jeg kommer ikke til å handle der igjen i fremtiden.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Kjøp av møbler

  Jeg bestilte møbler for en stor sum penger fra butikken i Birmingham, Alabama etter å ha besøkt den. Opplevelsen med å få møblene var en skikkelig mareritt. De som jobbet der og sjefen var skikkelig uinteresserte etter at vi hadde betalt for møblene. De virket ikke interesserte i når vi skulle få dem. Vi fikk beskjed om at sengen vi kjøpte ville passe med en justerbar base, men det gjorde den ikke, så vi måtte selge basen. Møblene virker å ha god kvalitet, men jeg vil ikke anbefale butikken på grunn av dårlig kundebehandling fra de ansatte og sjefen.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Avbestilling av bestilling uten varsel!

  Alt i alt vil jeg si at min erfaring med dette selskapet har vært positiv. Møblene har god kvalitet og størrelse generelt sett! Frakttidene derimot er forferdelige. Jeg pleier vanligvis å unngå å skrive negative anmeldelser, men jeg ble skuffet over å høre at de hadde kansellert en bestilling jeg la inn for måneder siden uten varsel (Ingen e-poster). Da jeg ringte kundeservice, sa representanten at hun kunne se i notatene at jeg hadde sendt en e-post med forespørsel om kansellering (noe jeg aldri gjorde). Dessverre tok hun ikke ansvar for feilen (selv om jeg sannsynligvis allerede har brukt over $25,000 på møbler fra dem). Hun foreslo bare at jeg skulle legge inn bestillingen på nytt (selv om prisen nå har økt betydelig)! De kan miste en lojal kunde her!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Stolen money for chairs

  Jeg prøvde å bestille disse stolene, vet du? De kostet mindre enn 5k, så egentlig ikke så dyre. Og gjett hva? Fraktkostnaden var på hele 10k! Det er helt sprøtt! Jeg mener, seriøst, hvorfor ville de gjøre det på den måten? Bare prøver å stjele penger om du spør meg. Og det verste er at det finnes andre steder som sender til Canada mye billigere. Åh, så frustrerende! Og da jeg snakket med kundeservice, så var de overhodet ikke til hjelp. Forferdelig opplevelse, ass.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Bordkjøp med problemer

  Jeg kjøpte et spisebord, men det var en del problemer med kjøpet. Selgeren regnet feil og glemte rabatten, så jeg måtte dra tilbake for å få pengene tilbake. Da bordet kom, passet ikke sokkelen og toppen sammen. Jeg måtte be om en erstatning, men endte opp med samme problem. Til slutt måtte jeg returnere det og har ventet i over tre uker på refusjon. Jeg har ringt dem seks ganger, men de har fremdeles ikke ordnet med pengene. Veldig frustrerende opplevelse, jeg vil ikke handle der igjen.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Problems with initial order

  Hadde noen problemer med en bestilling, måtte tilkalle butikksjefen for å løse det. Misfornøyd med kvaliteten, ble ikke dekket av kundeservice. Får bedre service og kvalitet andre steder.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Kjøp av fire skjenker som ikke passet korrekt

  Jeg vil ikke anbefale Arhaus. Jeg kjøpte fire skjenker som ikke passet riktig. Jeg ringte dem med en gang og ble belastet en omlastingsavgift og en annen leveringsavgift for å returnere dem. Til slutt endte jeg opp med å betale dem $700 for å sende tilbake skjenkene på under 24 timer! Jeg ønsket å kjøpe andre skjenker, men fikk beskjed om at det ville være en annen avgift på $299 for å kjøpe og levere dem. Er de seriøst? De ville ikke gi seg og dermed mistet de min virksomhet. Nå bruker jeg RH, som er fantastiske å handle med og driver en flott virksomhet. De gjør alt de kan for å beholde min virksomhet. Ingen omlastingsavgifter og bare en engangs leveringsavgift. Hold deg unna Arhaus, veldig dårlig kundeservice!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Kjøkkenbord, spisestoler og sideskap

  Vi kjøpte et nytt kjøkkenbord, fine spisestoler og et sideskap for å oppgradere spisestuen vår. Dessverre var det slik at spisestolene ikke passet ordentlig under bordet, selv om det så bra ut i butikken. Da vi kontaktet kundeservice og ba om å returnere produktene, ble vi møtt med en helt urimelig avgift på 399 dollar pluss 10% bare for å returnere stolene. Dette til tross for at leveringspersonalet uansett skulle komme tilbake for å levere sideskapet. Stolene var feil størrelse og helt annerledes enn de vi så i butikken. Det er rett og slett utrolig. Vi har vært lojale kunder hos Restoration Hardware og Crate and Barrel i mange år av denne grunn. Skulle aldri ha gitt Arhaus en sjanse.


Andre så også på