ABOUT YOU

Alle kundeanmeldelser

ABOUT YOU

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes

Cellbes

1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen

Sporten Beitostølen

1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg

Stormberg

1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving

Fitliving

1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

ABOUT YOU

Klær kan løfte alle og enhver. Ikke bare kan de forvandle måten du ser ut på, men de har også makt til å transformere måten du føler deg. Det er mye som kan gå galt med klær, og det er mye som kan være riktig. Men det er vitktig at man finner noe som passer for sin kroppsform, stil, forventninger, anledninger og mål. Ikke bare handler klær om å se bra ut, det å se bra ut handler mye om stedet og anledningen. Noen ganger har man som mål å løfte sitt selvbilde, og andres bilde av deg. Noen ganger ønsker man å gi et bra førsteinntrykk, og noen ganger er det en del av jobben din. Det å skaffe seg ny jobb kan være vanskelig, og da er det viktig at klærne sier det vi ønsker at de gjør. About You er en klesleverandør som har deg og din stil i fokus. Les mer nedenfor for å lære mer. 

Om About You
About You er et av Europa's raskest voksende e-handel selskaper og har blitt Hamburgs første enhjørning-selskap i 2018. De ønsker å digitalisere tradisjonel shopping ved å skape en inspirerende og personlig shopping opplevelse på smarttelefoner, med over 2 000 merker, 400 000 produkter og 26 millioner app nedlastinger. About You har som mål at alle burde føle seg bra ved å vise seg fra. De aksepterer folk akkurat slik de er og støtter dem i å uttrykke deres personalitet gjennom sin stil og mote, fordi mote kan hjelpe folk å skille seg ut og passe inn på samme tid. 

Produkter og Tjenester hos About You
About You har et stort utvalg av moderne klær og tilbehør til kvinner av siste mote. De har en rekke merker som selges på deres nettbutikk inkludert Only, Nike Sportswear, Pieces, Filippa K, Michael Kors, Vero Moda, Tommy Hilfiger, About You, Gant, NA-KD, Levi's, Vila, Tamaris, Helly Hansen, Ragwear, Adidas Originals, UGG, Mango, Karl Lagerfelt, og Hunkermøller. Kategoriene for dammer er yogaklær, snowboardbukser, buser, gensere, klassiske blazere, vesker, jumpsuits, jeans, smykker, bodies, øredobber, ponchos og kimonos, strikkekjoler, dufflecoats, støvletter, vinterjakker, sneakers, leggings, strikk, og joggesko. De har et stort utvalg av varer med en pris som varierer med merket man ser på. 

About You tilbyr 14 dagers angrerett, i tillegg til en frivillig 100 dagers tilbakelevering uten at man trenger å oppgi en grunn. Aksepterte betalingsmetoder inkluderer Mastercard, Maestro, Visa, PayPal og Klarna. De tilbyr gratis frakt og retur, og 100 dagers returrett. Levering er tilgjengelig over hele Norge utenom Svalbard og Jan Mayer. About You har en moderne og brukervennlig nettside. 

Komplimenter, Klager og Tips til About You
Leter du etter en ny og personlig shopping opplevelse med stort utvalg av stilige klær? Da kunne du kanskje tenke deg å prøve About You sine produkter. Allerede erfaren? Da setter vi stor pris på om du kan gi oss en liten tilbakemelding om din erfaring med selskapet. Hos oss kan du skrive en kundeanmeldelse om priser, utvalg eller kundeservice. Hva enn du har på hjertet må du gjerne dele det med oss, og andre potensielle kunder!