NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Climbing247

  Det å være i fysisk aktivitet er alltid viktig, og med tanke på at vi bruker mer og mer tid innendørs er det muligens viktigere enn noensinne. Det er heldigvis mange måter å være i aktivitet på, som blant annet trening, klatring eller løping. Uansett hva du velger å gjøre er det greit å ha det beste utstyret tilgjengelig. Da er du passet på så godt som mulig, og orker kanskje til og med litt mer? Spesielt om du skal ut og klatre, da er det spesielt viktig å ha ting på plass. Det finnes mange gode butikker å handle i, og kanskje Climbing247 er en av dem? Om du ikke har hørt om den tidligere anbefaler vi at du leser hele vår review så du får all info du behøver. Les videre!

  Informasjon om Climbing247

  Dette er en butikk som ble grunnlagt i Sverige i 2004, men da under et annet navn. Den nåværende bedriften under dagens navn ble startet i 2014 og de har hatt stor suksess siden da. De har utvidet seg til å være i Norge, men har enda ikke kommet seg til andre internasjonale marked. Det er dog ikke så farlig for oss, og de har et kontor i Norge, sammen med et norsk telefonnummer om du behøver å komme i kontakt med dem. Når du kjøper hos dem kan det lønne seg å kjøpe litt ekstra, for om du handler for over 1000 kroner får du også gratis frakt med i kjøpet. Det er kanskje ikke det aller viktigste, men vi føler uansett at det er verdt å påpeke. I tillegg har de noe som heter fornøyd kunde-garanti. Det innebærer at om du ikke er hundre prosent fornøyd med produktet kan du returnere det, også etter 90 dager. Det gir deg ganske gode vilkår for å handle hos Climbing247.

  Billige klær,dame klær,klær nettbutikk,klær på nett damer,dameklær nettbutikk

  Hva du kan kjøpe

  Fokuset er i stor grad på klatreutstyr og klatretøy som passer i omgivelsene du er i. Det gjelder både skoene, klærne og utstyret som du kan kjøpe, og selv om de naturligvis kan brukes til andre formål er dette tross alt en klatrebutikk. Det som er viktig er at kvaliteten på produktene de selger er høy nok, i tillegg til at prisene er rimelige. Da får man en god balanse mellom kvalitet og pris, for man vil gjerne unngå å betale alt for mye. Selv om man ikke bør sluntre unna på kvalitet når man skal ut å klatre. Så er også utvalget generelt godt nok, både når det kommer til mengder av produkter, men også når det gjelder merkevarer. Vi ville ikke hatt problemer med å handle hos Climbing247 for vårt utstyr, og bedre enn det kan det vel ikke sies.

  Men om du, eller noen du kjenner har kjøpt der og har noe du vil tilføye skriv gjerne inn. Det er derfor vi er her, så kan du hjelpe våre andre lesere samtidig med dine erfaringer og opplevelser. Hjelp oss med å hjelpe andre lesere her!


  Eksempel på produkter fra Climbing247

  Climbing247
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

  Skriv din egen anmeldelse om Climbing247

  Din rangering

  FAQ

  Er Climbing247 et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Climbing247. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Climbing247?

  Climbing247 opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Barn og Baby, Sport og Utendørs.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Climbing247 . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!