NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser 24hshop.no

  Teknologi

  har tatt over livene våre, og det er vel i og for seg ikke noe galt med det. Det betyr dog at prioriteringene våre er litt annerledes sammenlignet med tidligere, og at man hele tiden er ute etter det nye og det beste. Og med tanke på hvor dyrt det er, spesielt nye telefoner, så vil man gjerne passe på dem så mye som mulig så de holder lenge. I tillegg har vi sett en tendens til at mennesker liker å ha butikker som selger bortimot alt på et sted, slik at vi ikke trenger å lete rundt etter alternativ. Ofte er det snakk om kinesiske butikker, men i dette tilfellet har man 24hshop.no, som selger alt du trenger og som har et gedigent produktsortiment. Om det høres interessant ut så bør du lese videre!

  2019 Dag 221 | Arendal - Malmö

  Informasjon om 24hShop.no

  24hshop er en svensk nettbutikk, med base i Kalmar, og som sagt så er det et nordisk alternativ til lignende kinesiske butikker. Det eneste som de ikke selger er klær, men det bør vel ikke føre til noen større problemer sånn sett. Og det er jo noe fristende ved å handle i en slik butikk, fordi man får alt sammen på et sted, og når frakten koster kun 49 kroner så er det noe man drar nytte av. Om du lurer på hvorfor prisene deres er så lave er det fordi de kjøper i store mengder fra billige marked, og de har kun nettbutikk. Så kostnader fra en butikk, med ansatte og alt det der, har de altså ikke, noe som er til kundens fordel. Selskapet ble startet helt tilbake i 1992, noe som tilsier en svært lang historie og mye erfaring, spesielt for markedet de opererer i. Nettbutikken startet først i 2004, så dette er mennesker som har svært god kunnskap om hva som kreves med en slik butikk.

  Hva du kan kjøpe hos 24HShop

  Det er lettere å vite hva de ikke selger, enn hva de selger. De har så mange ulike kategorier som de selger i, som dekker alt fra mobiltilbehør, datatilbehør, lyd og bilde, i tillegg til hjem og fritid og andre kategorier. Det å ha en butikk hvor du kan kjøpe treningstilbehør på samme sted hvor du kan kjøpe ting til bilen og veldig yme annet gjør det til en optimal side å kjøpe fra. Da 24hshop har sitt eget lager, unngår du å vente i flere uker på at produktet ditt skal bli levert. Du kan bestille et deksel til mobilen, blekk til printeren, verktøy til hage og belysning for bilen på et og samme sted og forvente å få varene hjem i løpet av noen dager. Da er det strengt tatt kke så yme å lure på, spesielt når det er så billige priser.

  Har du handlet hos 24HShop.no vil vi gjerne vite mer om det og om du er fornøyd med kjøpet og hvordan du ble behandlet av butikken. Skriv til oss så mye i detalj som mulig slik at andre som leser får vite mer. Hvorfor ikke hjelpe oss?


  Powerbank fra 24shop!

  24hshop.no
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

  Skriv din egen anmeldelse om 24hshop.no

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er 24hshop.no et pålitelig selskap?

  Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av 24hshop.no. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvor 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr 24hshop.no?

  24hshop.no opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie, Sport og Utendørs, Hjemmeartikler, Handelsvarer, Multimedia og Abonnementer, Kontor, Hobby og Fest, Fitness.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen 24hshop.no nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!