Lendo

Alle kundeanmeldelser

Lendo

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Finanstipset

Finanstipset

0 Anmeldelser

Det å ta hånd om økonomien er utrolig viktig, uansett hvilken fase i livet du er i. Kanskje enda mer om du har familie og barn, ...

Logo ArcadiaFinans

ArcadiaFinans

0 Anmeldelser

Er det en ting mange er enige i, så er det at det bør være lettere å få lån. Spesielt om du er i fas...

Logo easyMarkets

easyMarkets

0 Anmeldelser

Det med trading kan virke ganske skremmende og overveldende, spesielt om man ikke har noen kunnskap eller informasjon om det. Spesielt fordi man "l...

Logo L'EASY

L'EASY

0 Anmeldelser

Petter fra L'EASY! Husker du den reklamen fra noen år tilbake så virker nok L'EASY kjent for deg. L'EASY er en av de mer kjente l&...

Lendo

Det er mange forskjellige sider å få et lån fra, det er ikke så vanskelig. Om kreditten din er god nok, så kan du også få lån fra banker som DNB eller Storebrand uten problemer også. Det er det dog ikke alle som kan si at de har, så da er långivere som Lendo viktige, og de spiller faktisk en stor rolle i samfunnet vårt, kanskje større enn det vi vil innrømme. Det er dog en annen sak, for om du trenger penger så kan Lendo være et sted for deg. Av vår erfaring er det mange som trenger litt ekstra penger, uansett om det er for hobby, regninger eller noe annet. Om du vil vite litt mer om Lendo så anbefaler vi deg å lese vår kundeanmeldelse og få vår tilbakemelding. Da vet du litt mer i det minste før du bestemmer deg for om du vil bruke siden eller ei.

Hva du bør vite om Lendo
Dette er sannsynligvis et selskap du har hørt om før, og du har i hvert fall sett reklamer for selskapet på TV. Lendo er faktisk en del av Schibstedt-konsernet, som blant annet eier VG, så man kan i det minste regne med at det er et seriøst selskap som tar dette med penger på alvor. Og som ikke minst har krav på seg i forhold til hvordan de skal behandle sine kunder. Og da snakker vi fra et lovmessig sett, ikke hva føler moralsk sett. Blant annet har jo Schibstedt et rykte å iverate, så de tillater nok ikke datterselskap til å drive som de vil. Om det er bra for deg som potensiell kunde avhenger nok på hva du selv vil, og hvor mye du er ute etter å låne. Heldigvis kan dog Lendo hjelpe deg både med refinansiering og lån, så muligheter har du jo. Det høres vel bra ut?

Hvordan det fungerer hos Lendo
Det er flere typer av lån man kan søke for hos Lendo. Seks typer faktisk, og alle har naturligvis forskjellige vilkår og lignende knyttet til seg. Du kan søke om forbrukslån, refinansiering, refinansiering med pant, billån, kredittlån og MC-lån. Så det er mye ulikt å ta seg til, og se det an etter behovet ditt så klart. Når du velger typen av lån, så får du da fylle ut med opplysningene, og hvor mye du vil låne, og hvor lang tilbakebetalingstid du er ute etter. Ellers er det mye informasjon å finne på selve siden, som forteller deg hva du kan forvente, og du kan også ringe dem direkte for å få enda mer informasjon. Så den tryggheten har du i det minste, så er det jo alltid opp til deg til å bestemme. Føler du deg komfortabel kan du søke, ellers så kan du bare lukke siden og fortsette med livet!

 Mange har nok hatt erfaring og kontakt med Lendo, og om du vil dele litt med deg angående din opplevelse så gjør gjerne det. Vi og vår andre lesere venter på dine innspill!