Ferratum

Alle kundeanmeldelser

Ferratum

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Finanstipset

Finanstipset

0 Anmeldelser

Det å ta hånd om økonomien er utrolig viktig, uansett hvilken fase i livet du er i. Kanskje enda mer om du har familie og barn, ...

Logo easyMarkets

easyMarkets

0 Anmeldelser

Det med trading kan virke ganske skremmende og overveldende, spesielt om man ikke har noen kunnskap eller informasjon om det. Spesielt fordi man "l...

Logo L'EASY

L'EASY

0 Anmeldelser

Petter fra L'EASY! Husker du den reklamen fra noen år tilbake så virker nok L'EASY kjent for deg. L'EASY er en av de mer kjente l&...

Logo ArcadiaFinans

ArcadiaFinans

0 Anmeldelser

Er det en ting mange er enige i, så er det at det bør være lettere å få lån. Spesielt om du er i fas...

Ferratum

Til tross for hva man skulle tro så er ikke det å ta et lån verdens undergang, og ikke noe som behøver nødvendigvis å bli sett på som noe negativt. Det kan sågar være noe som hjelper deg ut av et problem, eller som kanskje kan hjelpe deg med å oppfylle en drøm. Og om du ikke låner mer enn du trenger, og som du vet du kan betale tilbake, så behøver ikke bekymringene å være så store. Det er jo viktig så klart, men det er mange steder du kan låne fra, som Ferratum, som har ulike løsninger for deg som er ute etter lån og ikke helt vet hvordan du kan gjøre det på best mulig måte. Så om dette er av interesse for deg så bør du lese videre for å vite hva slags alternativ du har.

Informasjon om Ferratum
Ferratum Bank er en bank, og en digital en i tillegg, som har eksistert siden 2005. De finnes over hele verden med 25 kontor spredt rundt over planeten og med mer enn 2 millioner kunder. Det viser at hva Ferratum har gjort er noe som bør interessere alle som er ute etter et lån, fordi man vil jo gjerne låne fra et sted man kan ha tillit til. Lån er jo alltid noe som er sensitivt, og en side som gjør det så ukomplisert som mulig, samtidig som det er noe man kan stole på er perfekt for de aller fleste mennesker. Når du besøker siden deres så ser du en proff side, hvor det er tydelig at de har erfaring i bransjen, og om du ikke får lån via tradisjonelle banker som DNB eller Storebrand så kan dette være et godt alternativ.

Hvordan det fungerer
Og om du har vært igjennom en slik prosess tidligere så vet du nok hvordan det gjøres, og det er ganske enkelt. Du bare går inn på siden deres, velger hvor mye du vil låne og trykker på "søk nå!". Da blir du ført til en annen side hvor du får mer informasjon og hvor de vil ha litt mer detaljer om deg. Hos Ferratum kan du akkurat nå ikke låne mer enn 30 000 kroner, men du behøver ingen sikkerhet for ditt lån, og du behøver heller ikke å fortelle dem om hva du vil ha pengene til. Noe som er ganske deilig egentlig, da man vil ha ting privat som oftest. Det er dog veldig viktig å være obs på krav og vilkår som Ferratum er ute etter, fordi rentene på slike type lån kan være svært høye. Noen ganger så høyt at det koster mer enn det smaker. Men det er noe man bør ha oversikt over før man signerer avtalen. Og om du har behov for litt ekstra penger så er dette en utmerket mulighet.

Har du lånt fra Ferratum?
Om du har det leser vi gjerne det du har å si, og det du ønsker å dele med oss. Så detaljert som mulig hadde vært bra!


Rabatt på renten