NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser THORN

  Det å ta lån har blitt en naturlig del av livet, og det er svært få, om noen, som ikke har gjeld. Det må i så fall være blant de aller rikeste i vårt samfunn, fordi "alle" har gjeld. Kanskje ikke nødvendigvis til selskap som Thorn, men definitivt til tradisjonelle banker som Storebrand og DNB. Økonomer sier også at gjeld kan være en god ting, fordi det reduserer skatten din og det hjelper på selvangivelsen på slutten av året. Så tar man også lån fordi man vil ha noe, som man kanskje ikke har pengene til, og det er derfor sider som Thorn eksisterer. Så la oss se nærmere på hva de tilbyr.

  Informasjon om Thorn

  Noe som Thorn har gående for seg i forhold til sine konkurrenter i Norge, er at de faktisk er norske, de er basert i Norge, og har sitt hovedkontor i Oslo. Hvor viktig det er for deg kan jo spekuleres i, men det er i det minste betryggende at låneselskapet er norsk og "rett i nærheten". spesielt om du skulle treffe på problemer. Det er lettere å komme i kontakt med noen som er i samme land som deg, og må operere under det strenge lovverket her i Norge. De har også holdt på siden 1970 med dette, så det gir de en erfaring og slags ekspertise man kanskje ikke finner hos de nyere låneselskapene. De har også et kundesenter i Oslo som besvarer alle dine problemer og spørsmål, noe man ikke får med mange av de andre konkurrentene der ute.

  Hvordan lån hos Thorn fungerer

  Thorn er et låneselskap, ikke en sammenligningsside som finner det beste tilbudet for deg. Her er det eneste tilbudet du får fra Thorn, hvor de har en øvre grense på lån som ligger på 100 00 kroner. Det er mindre enn hva mange andre sider tilbyr, men samtidig så begrenser det potensielle økonomiske problemer en kan få ved å ta for mye penger i lån. Fordi rentene er høye på slike sider, hos Thorn kan den komme på opp til 31.10%, noe som varierer avhengig på hvor lang tilbakebetalingsperioden skal være. Det som er spesielt med Thorn, sammenlignet med andre låneselskap, er at du kan sette avdragene på en pause, for en periode uten noen ekstra kostnader. Du kan også endre hvor mye du betaler per måte, etter at du har skrevet kontrakt, noe som gjør det mer smidig for deg som kunde og enklere å håndtere.

  Fungerer det bra?

  Da er jo spørsmålet, alt tatt i bektratning, fungerer Thorn like bra som det høres ut som? Har du, eller noen du kjenner, lånt fra Thorn? Og i så fall, hva slags erfaringer hadde de, eller du, med Thorn? Selv om de lover mye er det ikke sikkert at de holder det, og det vil vi vite om. Slik at andre der ute, som er ute etter et lån og som vil vite mer.

  Så uansett om det er positive eller dårlige opplevelser så vil vi vite om de. Skriv til oss!


  Hvordan lån hos Thorn fungerer

  THORN
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

  Skriv din egen anmeldelse om THORN

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er THORN et pålitelig selskap?

  Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av THORN. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvor 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr THORN?

  THORN opererer for det meste innenfor Kreditt og Lån-bransjen, mer spesifikt med Boliglån, Lån.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen THORN nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!