NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser THORN

  Det å ta lån har blitt en naturlig del av livet, og det er svært få, om noen, som ikke har gjeld. Det må i så fall være blant de aller rikeste i vårt samfunn, fordi "alle" har gjeld. Kanskje ikke nødvendigvis til selskap som Thorn, men definitivt til tradisjonelle banker som Storebrand og DNB. Økonomer sier også at gjeld kan være en god ting, fordi det reduserer skatten din og det hjelper på selvangivelsen på slutten av året. Så tar man også lån fordi man vil ha noe, som man kanskje ikke har pengene til, og det er derfor sider som Thorn eksisterer. Så la oss se nærmere på hva de tilbyr.

  Informasjon om Thorn

  Noe som Thorn har gående for seg i forhold til sine konkurrenter i Norge, er at de faktisk er norske, de er basert i Norge, og har sitt hovedkontor i Oslo. Hvor viktig det er for deg kan jo spekuleres i, men det er i det minste betryggende at låneselskapet er norsk og "rett i nærheten". spesielt om du skulle treffe på problemer. Det er lettere å komme i kontakt med noen som er i samme land som deg, og må operere under det strenge lovverket her i Norge. De har også holdt på siden 1970 med dette, så det gir de en erfaring og slags ekspertise man kanskje ikke finner hos de nyere låneselskapene. De har også et kundesenter i Oslo som besvarer alle dine problemer og spørsmål, noe man ikke får med mange av de andre konkurrentene der ute.

  Hvordan lån hos Thorn fungerer

  Thorn er et låneselskap, ikke en sammenligningsside som finner det beste tilbudet for deg. Her er det eneste tilbudet du får fra Thorn, hvor de har en øvre grense på lån som ligger på 100 00 kroner. Det er mindre enn hva mange andre sider tilbyr, men samtidig så begrenser det potensielle økonomiske problemer en kan få ved å ta for mye penger i lån. Fordi rentene er høye på slike sider, hos Thorn kan den komme på opp til 31.10%, noe som varierer avhengig på hvor lang tilbakebetalingsperioden skal være. Det som er spesielt med Thorn, sammenlignet med andre låneselskap, er at du kan sette avdragene på en pause, for en periode uten noen ekstra kostnader. Du kan også endre hvor mye du betaler per måte, etter at du har skrevet kontrakt, noe som gjør det mer smidig for deg som kunde og enklere å håndtere.

  Fungerer det bra?

  Da er jo spørsmålet, alt tatt i bektratning, fungerer Thorn like bra som det høres ut som? Har du, eller noen du kjenner, lånt fra Thorn? Og i så fall, hva slags erfaringer hadde de, eller du, med Thorn? Selv om de lover mye er det ikke sikkert at de holder det, og det vil vi vite om. Slik at andre der ute, som er ute etter et lån og som vil vite mer.

  Så uansett om det er positive eller dårlige opplevelser så vil vi vite om de. Skriv til oss!


  Hvordan lån hos Thorn fungerer

  THORN
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (2)

  4.2
  0% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  5
  Service
  rating
  5
  Prisnivå
  rating
  2
  Levering
  rating
  5

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Lureri

  Ble lurt til å kjøpe en tv for å få lån. Visste at de ville prakke på med noe så jeg valgte det produktet jeg trodde ville bli overkommelig. Men tv ble minst tre ganger dyrere enn det koster i butikk.

  Dør: Vibbe22-01-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  5
  rating

  Er blitt LURT. SKIKKELIG

  Søkte om et lån hos dere. Det gikk greit. Fikk spørsmål om det var noen produkter jeg ønska meg, svarte NEI, men sa at ut ifra det han "ramsa opp" måtte det i så fall være en kjøkkenmaskin. Men at jeg ikke trengte det nå. LIKEVEL kom det en kjøkkenmaskin...... og ikke minst: En faktura på 14660.- Dette er LURERI PÅ ABSOLUTT HØYESTE PLAN. Jeg skal IKKE ha noen maskin. Dessuten koster denne maskinen 5320.- IKKE 14660.-

  Dør: Elisabeth Louise Weiberg-Aurdal29-12-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  3.5
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om THORN

  Din rangering

  FAQ

  Er THORN et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om THORN. I gjennomsnitt har de fått en rating på 4.2/10, hvorav 0% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr THORN?

  THORN opererer for det meste innenfor Kreditt og Lån-bransjen, mer spesifikt med Boliglån, Lån.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til THORN . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!