NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Lendo

  Det er mange forskjellige sider å få et lån fra, det er ikke så vanskelig. Om kreditten din er god nok, så kan du også få lån fra banker som DNB eller Storebrand uten problemer også. Det er det dog ikke alle som kan si at de har, så da er långivere som Lendo viktige, og de spiller faktisk en stor rolle i samfunnet vårt, kanskje større enn det vi vil innrømme. Det er dog en annen sak, for om du trenger penger så kan Lendo være et sted for deg. Av vår erfaring er det mange som trenger litt ekstra penger, uansett om det er for hobby, regninger eller noe annet. Om du vil vite litt mer om Lendo så anbefaler vi deg å lese vår kundeanmeldelse og få vår tilbakemelding. Da vet du litt mer i det minste før du bestemmer deg for om du vil bruke siden eller ei.

  Hva du bør vite om Lendo

  Dette er sannsynligvis et selskap du har hørt om før, og du har i hvert fall sett reklamer for selskapet på TV. Lendo er faktisk en del av Schibstedt-konsernet, som blant annet eier VG, så man kan i det minste regne med at det er et seriøst selskap som tar dette med penger på alvor. Og som ikke minst har krav på seg i forhold til hvordan de skal behandle sine kunder. Og da snakker vi fra et lovmessig sett, ikke hva føler moralsk sett. Blant annet har jo Schibstedt et rykte å iverate, så de tillater nok ikke datterselskap til å drive som de vil. Om det er bra for deg som potensiell kunde avhenger nok på hva du selv vil, og hvor mye du er ute etter å låne. Heldigvis kan dog Lendo hjelpe deg både med refinansiering og lån, så muligheter har du jo. Det høres vel bra ut?

  DAN BALAN - Lendo Calendo (ft. Tany Vander & Brasco) Клип | Official video

  Hvordan det fungerer hos Lendo

  Det er flere typer av lån man kan søke for hos Lendo. Seks typer faktisk, og alle har naturligvis forskjellige vilkår og lignende knyttet til seg. Du kan søke om forbrukslån, refinansiering, refinansiering med pant, billån, kredittlån og MC-lån. Så det er mye ulikt å ta seg til, og se det an etter behovet ditt så klart. Når du velger typen av lån, så får du da fylle ut med opplysningene, og hvor mye du vil låne, og hvor lang tilbakebetalingstid du er ute etter. Ellers er det mye informasjon å finne på selve siden, som forteller deg hva du kan forvente, og du kan også ringe dem direkte for å få enda mer informasjon. Så den tryggheten har du i det minste, så er det jo alltid opp til deg til å bestemme. Føler du deg komfortabel kan du søke, ellers så kan du bare lukke siden og fortsette med livet!

  Mange har nok hatt erfaring og kontakt med Lendo, og om du vil dele litt med deg angående din opplevelse så gjør gjerne det. Vi og vår andre lesere venter på dine innspill!

  Lendo
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Lendo

  Din rangering

  FAQ

  Er Lendo et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Lendo. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Lendo?

  Lendo opererer for det meste innenfor Kreditt og Lån-bransjen, mer spesifikt med Boliglån, Lån.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Lendo . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!