15 bedrifter

Utdanning

...

  Utdanning


  Flere og flere velger studier som de kan gjøre på avstand, hjemme. Stort sett trenger du bare en vanlig internettforbindelse og en dataskjerm. I dag finnes det ikke bare uavhengige kurs på forskjellige områder, men også fullstendig profesjonell opplæring som kan fullføres online. Både bachelor- og mastergrader er mulig å fullføre hjemme.

  Men hva er bedre - fjernundervisning eller en klassisk utdanning som foregår i gruppe med andre studenter ved et universitet? Hva er fordelene og ulempene? Hvordan håndterer utdanningsinstitusjonene studentene hvis det oppstår spørsmål eller problemer? Lærer du virkelig noe fra bare én skjerm? Og hvor sterk er din posisjon på arbeidsmarkedet med en grad fra et selvstudium? Hva bør du gjøre hvis du har en klage eller støter på andre typer problemer hvis det ikke er noe fysisk sted å besøke? På hvilken måte vil de hjelpe deg? Les anmeldelser fra studenter som har vært der før deg. La deres erfaringer, meninger og klager hjelpe deg med å gjøre det beste valget, og hjelpe andre ved å legge igjen din egen anmeldelse.

  Utdanning

  Når du skal velge utdanning eller kurs online, er det mange ting du må huske på. I tillegg til å ta hensyn til tidligere brukeres erfaringer og rådføre seg med andre som har fullført samme opplæring, bør du også tenke på hvordan opplæringen vil foregå og om det til slutt vil være verdt pengene. For å gjøre det lettere for deg å velge, har vi samlet noen tips, slik at du kan finne utdanning og kurs som passer deg!

  Fjernundervisning er vanlig
  De siste årene har fjernundervisning blitt ekstremt vanlig, og muligheten til å ta kurs online er nå en selvfølge. Mange foretrekker å studere på et fysisk sted mens noen foretrekker å studere på nett hjemmefra eller fra et bibliotek. Hva som passer deg, avhenger av hvordan du er som person. De fleste foretrekker en kombinasjon av fjernundervisning og undervisning som foregår på en fysisk skole. Fordelene med fjernundervisning er at du fleksibelt kan ta kurs uansett hvor du er. Hvis du er hjemme, på en kafé, på en buss eller med en venn, kan du delta på forelesninger på nettet så lenge du har tilgang til en datamaskin og internettforbindelse. Takket være fleksibiliteten synes mange at fjernundervisning er hyggelig og foretrekker det fremfor fysisk undervisning. Samtidig tror mange at fjernundervisning er stressende fordi sosiale kontakter lider. Mange mener at det er bedre å gå på skolen der du kan møte folk som også tar de samme kursene.

  Hvordan vet jeg om et kurs er bra for meg?
  Når du skal velge et kurs, bør du vurdere om du vil at kurset skal foregå på avstand eller om det skal foregå på et fysisk sted. Hva som passer deg, avhenger av hvordan du er som person. I tillegg til det, og lese kundeanmeldelser for å finne ut om tidligere brukeres erfaringer, er det også viktig at du gjør deg kjent med kurstilbudene på forhånd. Ved å være klar over hva som er inkludert i kursene, kan du forutsi hvordan du vil oppleve kurset. Husk imidlertid at vi mange ganger ikke helt vet hva som vil skje. Noen ganger kan du bli overrasket! Et kurs du ikke trodde ville være spesielt givende viste seg å være noe av det mest interessante du har tatt. Eller omvendt, et kurs du hadde høye forventninger til, viste seg ikke å være bra for deg i det hele tatt. For å velge riktig utdanning og riktige kurs - ta hensyn til dette når du leser anmeldelser og gjør deg kjent med kursutvalget.

  Hvilken erfaring har du fra å ta kurs online? Har du vært student eller lærer på kursene, og hvordan opplevde du kursutvalget? Oppfylte kurset dine forventninger eller var det noe som ikke gikk som det skulle? Fortell oss! Hjelp andre med å få mest mulig ut av læringen!