3 bedrifter

Veldedighet

...

  Veldedighet


  Du kan sikkert nevne minst et par veldedige formål du har tenkt på bruke penger på. De fleste er klar over at minst en eller to kommersielle kampanjer sirkulerer når julen nærmer seg, for hva kan være bedre enn å gi deg selv en gave i form av å hjelpe noen andre eller hjelpe til med frivillig arbeid?

  I denne kategorien finner du en oversikt over veldedigeorganisasjoner. Les kundeanmeldelser for å sammenligne organisasjoner og finn ut hvilken som passer til formålet du ønsker å donere til. Har du noen egne erfaringer? Ikke glem å legge igjen din egen anmeldelse!

  Veldedighet

  Mange mennesker velger i dag å sette av en viss del av fastinntekten til veldedige formål. Det kan handle om donasjoner til alt fra forskning som vil hjelpe mennesker, dyr og natur, til ulike prosjekter som krever finansiering eller andre frivillige organisasjoner.

  Men hvilken organisasjon er best å donere til? I dag finnes det mange veldedige organisasjoner, og det kan være vanskelig å velge hvilken du ønsker å henvende deg til, spesielt hvis du har et begrenset beløp du vil bruke. Mange organisasjoner ser ut til å være veldig like så hva er egentlig forskjellen? Hvilken organisasjon gjør hva og hvilken organisasjon jobber hardest for de som trenger pengene mest? Holder de deg oppdatert om fremdriften deres? Og bruker de virkelige pengene slik de sier de skal? Bygger de den bygningen og brønnen, eller ender en stor sum av pengene i organisasjonens egen lomme?

  Den beste måten å finne ut av dette på er ved å lese anmeldelser, erfaringer og meninger fra sjenerøse givere som har donert før deg. Bruk dem til å finne det formålet som trenger pengene dine mest og som bruker dem på den beste måten. Legg gjerne igjen din egen anmeldelse og hjelp andre med å finne den riktige organisasjonen!