4 bedrifter

Elsigaretter & Vaping

...

  Elsigaretter & Vaping


  E-røyking eller elektronisk røyking er en nyere og mer trendy måte å røyke på. I dette tilfellet trenger du ikke ekte sigaretter for å røyke, men en elektronisk variant av en vanlig sigarett, det vil si en elektronisk sigarett. E-røyking brukes til og med som en metode for å slutte å røyke, dels fordi noen tror at det kan være bedre for helsen din sammenlignet med vanlig røyking og dels fordi e-sigaretter ikke inneholder visse skadelige stoffer som vanlige sigaretter inneholder.

  Vil du slutte å røyke, og som mange andre gjøre overgangen enklere ved å bytte fra vanlige sigaretter til e-sigaretter? Vi har laget en oversikt over alle selskapene som selger e-sigaretter, slik at du kan se hva andre kunder synes. Vil du vite hvilket av alle produktene som er best? Les anmeldelser, erfaringer, meninger og klager fra andre som allerede har handlet fra disse selskapene for å finne ut hvilket du skal velge. Har du noen erfaring å dele? Hjelp andre ved å legge igjen din egen anmeldelse!

  Elsigaretter & Vaping

  De siste årene har e-sigaretter blitt stadig mer vanlige og mange velger å bytte fra tradisjonelle sigaretter. Mange tror at det er sunnere å røyke e-sigaretter og derfor velger å bytte, mens andre velger e-sigaretter bare på grunn av en personlig preferanse. Samtidig mener andre at e-sigaretter ikke er sunnere og ifølge WHO er e-sigaretter også helseskadelig.

  Damp i stedet for røyk
  E-sigaretter skiller seg fra tradisjonelle sigaretter på mange måter. E-sigaretter er elektroniske, og i motsetning til vanlige sigaretter som tennes med ild, brukes i stedet en elektronisk enhet som omdanner kjemiske stoffer til damp.

  Fordi e-sigaretter fungerer annerledes, tror mange at e-sigaretter ikke er skadelige. Dette er imidlertid ikke sant; E-sigaretter inneholder fortsatt nikotin som kan gjøre deg avhengig, og i tillegg inneholder e-sigaretter fortsatt skadelige stoffer som kan være helseskadelig. Det anbefales sterkt at du også avstår fra e-sigaretter under svangerskapet, da det kan være skadelig for fosteret.

  Er det virkelig lettere å slutte å røyke hvis du bytter til e-sigaretter?
  Mange velger å bytte til e-sigaretter nettopp av den grunn at det anses lettere å slutte å røyke. Samtidig finnes det ikke nok forskning som viser fordeler i forhold til e-sigaretter og røykeslutt - tvert imot er det forskning som tyder på at E-sigaretter ikke er særlig effektive i det hele tatt for de som ønsker å slutte å røyke.

  Har du noen egne erfaringer med e-sigaretter? Hva er din mening? Har du kjøpt e-sigaretter fra et selskap og vil dele dine synspunkter? Legg igjen din anmeldelse hos oss!