NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser DanSmoke

  Om du er ute etter å slutte å røyke, så kan du jo bare slutte! Nei, det er nok ikke så lett for de fleste av oss, og dermed trenger man hjelp, og alternativ til røyking som kan hjelpe en med å slutte med den skadelige aktiviteten. Det er der et selskap som DanSmoke kommer inn og tilbyr vaping og e-sigaretter som hjelp. Fordi de fleste som røyker er mer avhengige av bevegelsene de gjør med røykingen, i at de må føre hånda opp til munnnen, enn selve tobakken. Ellers ville ikke e-sigaretter hatt suksess i det hele tatt. Men la oss se litt nærmere på Dansmoke spesifikt og hva de tilbyr.

  Om Dansmoke
  Vaping har blitt veldig populært de siste årene, noe som kanskje ikke er overraskende med tanke på at mange synes de ser kule ut mens de gjør det, og som et fullgodt alternativ til vanlig røyking. Dansmoke ble etablert i Danmark i 2012 og de har vokst seg så store at de nå selger i hele Skandinavia, Tyskland, Østerrike og Sveits og har blitt dominerede i Europa. Det korrelerer jo greit med hvordan den generelle veksten til e-sigaretter har vært de siste årene, så folkene bak har dratt god nytte, og vært smarte, i hvordan det har utviklet seg. Måten det fungerer på er at det utvikles damp av en nikotinbasert løsning i vapepennen som man da innhalerer. Så om du liker å røyke, og er avhengig av nikotin, men vil unngå tjære og tobakk i lungene dine så er det vel egentlig ingenting å lure på.

  Hva du får hos Dansmoke

  Og det er jo det man får hos Dansmoke i et nøtteskall, man får alle de "positive" effektene å røyke, men skader ikke seg selv i prosessen. Det er dog ikke nok for mange av de som vaper og nå tilbyr Dansmoke også ulike smaker til dampen og røyken. Du kan velge det du vil ha, eller ønsker å prøve og det eneste du trenger å gjøre er å lade den med strøm. Dampen de bruker er testet av uavhengige europeiske laboratorier for å sikre det ikke er noen muligheter for giftstoffer i produktet og selve pennen er laget av rustfritt stål, som tilsier at den holder lenge og tåler en støyt. De er også laget for å være barne- og lekkasjesikre, så du kan være trygg i bruken din.

  Kontakt hos Dansmoke

  Dette er et viktig aspekt av Dansmoke, fordi de er avhengige av at produktet deres holder de de sier. De kan ikke være noen helseskadelige effekter av det, i hvert fall ikke skjulte. Folk flest forstår at vaping og e-røyking kan inneholde visse risikoer, men vi vil i det minste vite om det.

  Det sagt, så vil vi veldig gjerne høre fra dere som har kjøpt fra Dansmoke for å se om de er så dyktige og snille som de sier de er. men også om du har ros til de, slik at de som leser dette kan få den beste innsikten til Dansmoke!


  Dansmoke Startersett

  DanSmoke
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (4)

  3.8
  25% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  5
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  5
  Levering
  rating
  3.6

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Ikke min mail adr oga jeg har mistet min mobil og har meldt til politiet tar tid så dette er nin kjørestes msilb

  Jeg gar 1 apollovig 1 artimis som ikke vil lade tok kontskt og de spuetter fskturanr . Jeg sendte det til dem og først ja da skulle det ordne seg . Fikk til svar du har så mangf mail og ubet rekninger. Stemmer ikke jeg Betalte noen for min datter hu går på legestudier og mustet jobben innen eb og mars ca . Skulle det da ikke bli avklart om de 2 ikke rite og beskylde en opensjonisr for slikt tull jeg haf e flere mail dgeller ukke pc og er ikkje et går ikke ann .. svært misfornøyd med servis flikk med å mikse å lagservis yrke på hotell. Så nå bl de meg r bet i fog henne sammen de 2 eørøy e

  Dør: MargRhte Wanvik02-07-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  4.5
  rating

  Firmaet er useriøs,

  4 uker levering. Ikke VOEC registrert, tollavgift og mva gjør at prisen blir det dobbelte. Siden opplyser ikke at de ikke kan levere til Norge som andre seriøse leverandører som VOEC registrert. Uhøflig svar når man henvender seg. Umulig å forholde seg til. Ikke bruk dette firmaet!!

  Dør: Marit10-02-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2.5
  rating

  Stopp leveranse nr 1018778

  Stopp leveranse nr 1018778
  Mvh
  Gent-Arne Kristiansen

  Dør: Gent Arne01-02-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  4.5
  rating

  Får ikke varene

  Tre uker siden jeg bestilte og betalte for Dansmoke v7+filtre. Har enda ikke fått dette tilsendt. Får heller ikke kontakt hverken ved chat, e-post eller med telefon. Dansmoke har fått betalt men jeg har ikke fått varene.

  Dør: Rune Harry Johansen07-09-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  4
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om DanSmoke

  Din rangering

  FAQ

  Er DanSmoke et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om DanSmoke. I gjennomsnitt har de fått en rating på 3.8/10, hvorav 25% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr DanSmoke?

  DanSmoke opererer for det meste innenfor Generell-bransjen, mer spesifikt med E-røyking og Vaping.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til DanSmoke . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!