NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser YourSurprise

  Det å ha noen man er glad i er en lykke som man ikke helt vet verdien av før man ikke lenger har det. Det er vanskelig å sette pris på det man har, og ofte ser man at mennesker ser på andre og misunner dem, selv om man objektivt sett kan si at livet er bra som det er. Og det finnes jo så mye her i verden som man kan kjøpe for å vise noen hvor vitkige de er for deg. Og det er ikke noe som behøver nødvendigvis å være dyrt heller, da det som oftest er mest satt pris på er det som kommer fra hjertet. På siden yoursurprise.no kan det hende at du får noen gode ideer og litt inspirasjon. Det er ikke ofte man finner en så "ren" gavebutikk som dette på nettet, men dette er en av dem, så hvorfor ikke se litt nærmere på den?

  Informasjon om YourSurprise

  YourSurprise er en nederlandsk nettbutikk, og selger overalt i Europa, i tillegg til USA. Det betyr jo at dette er en butikk som har hatt stor suksess med sin virksomhet. Den er faktisk den største nettbutikken med personlige gaver i Nederland. Faktisk så selger de over 1500 gaver, så der kan du kjøpe noe for alle i familien om det er det du ønsker. Det er jo rett og slett en butikk som går bra, og det faktum at de sender ut over 13 000 gaver hver eneste dag beviser det. Om du skulle behøve det så har de en kundeservice tilgjengelig på norsk, noe som er hjelpsomt, og den er åpen frem til kl. 17 hver eneste arbeidsdag.

  YourSurprise Share A Coke 2014

  Hva du kan kjøpe hos YourSurprise

  For det meste så er det flere småting til salgs hos YourSurprise, det er ikke akkurat sånn at du kan kjøpe smykker til tusenvis av kroner der liksom. Men når det kommer til kategorier så er det blant annet for hjemmet, kjøkken, til han, eller henne, for barn, søtsaker, klær og tilbehør. Som du ser er det ganske mye variasjon i hva som er til salgs så er det alltid spennende å være på søken etter noe nytt. Noen av gavene er personlig laget av YourSurprise, mens andre er komersielle produkter, som for eksempel Toblerone. Du kan også tilpasse gavene etter eget ønske, så om du kjøper en t-skjorte kan du be de om å legge et spesielt trykk. Om du vil kjøpe en gave, men vet ikke helt hva og det er ingen spesiell anledning kan du få hjelp av YourSurprise og få litt inspirasjon. Det er ikke alltid lett å vite hva man bør kjøpe, og hjelp kan være utrolig verdifullt i visse tilfeller.

  Erfaring med YourSurprise

  Om du har kjøpt ting fra YourSurprise så vil vi gjerne vite hvor fornøyd du er med produktet, og om personen du kjøpte til satt pris på den. Jo mer i detalj du forklarer desto bedre er det, så kan våre andre lesere bestemme seg om de vil bruke YourSurprise!


  Introduksjon av YourSurprise

  YourSurprise
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (4)

  4.2
  0% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  4
  Service
  rating
  4
  Prisnivå
  rating
  4.6
  Levering
  rating
  4

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Valetinsgaven til min kjære forlovede 3r laget hos dere

  Trodde jeg #kulle få ett sengesett men &ikk 2 et til meg og et til han.

  Dør: Marthe Karoline Lund Grina 14-02-2021
  Marthe Karoline Lund Grina14-02-2021

  Trodde jeg fikk et sengesett men fikk 2 men da fikk forloveden min det ene

  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  10
  rating

  Dålig kvalitet

  Beställt strumpor med tryck (storlek 43-45) för 269kr exkl. frakt. Fick från början ett väldigt dåligt intryck, strumporna såg ut att vara väldigt dålig kvalitet då de var nästintill genomskinliga och KNAPPT passade trots att min man har 43 i storlek.
  Efter en tvätt såg de helt bedrövliga ut. Blir sopor direkt. Rekommenderar INTE att handla här.

  Dør: Julia Andersson02-08-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Bilde i julekule

  Bestilte julekuler med bilde inni, ansiktene på personene syntes ikke, dårlig produkt

  Dør: Heidi skoglund11-12-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2.5
  rating

  Ubrukelig

  Jeg bestilte en kopp med bilde og navn. Da jeg fikk den var bildet og navnet trykket på en helt mørk kopp sånn at hverken navn eller bilde var synlig.

  Dør: Aina Heimdal24-11-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om YourSurprise

  Din rangering

  FAQ

  Er YourSurprise et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om YourSurprise. I gjennomsnitt har de fått en rating på 4.2/10, hvorav 0% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr YourSurprise?

  YourSurprise opererer for det meste innenfor Generell-bransjen, mer spesifikt med Gavebutikker.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til YourSurprise . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!