Forskerfabrikken

Alle kundeanmeldelser

Forskerfabrikken

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Udemy

Udemy

0 Anmeldelser

Ser du etter en forandring i hverdagen? Kanskje leter du etter en ny hobby eller har du en drøm om en ny karriere? Har du alltid drøm...

Logo Pickatale

Pickatale

0 Anmeldelser

Det er vanskelig å overdrive betydningen av det å kunne lese og å ha bøker. Det er noe man tar for gitt i Vesten, men kamp...

Logo Coursera

Coursera

0 Anmeldelser

Verden endres og utvikles kontinuerlig, og vi må endre oss i takt med den. Det er ingen grenser for hva man gjøre på internett. ...

Logo Future Learn

Future Learn

0 Anmeldelser

Digital læring er bruken av virtuell teknologi og utstyr for coaching og studier. Det blir ofte referert til som Technology Enhanced Learning...

Forskerfabrikken

Utdanning og riktig informasjon er utrolig viktig, og kanskje viktigst av alt akkurat nå, da vi lever i en tid med feilinformasjon og nyheter fra upålitelige kilder. Det er vanskelig å være kildekritisk hele tiden, men om man har et visst nivå av utdanning så hjelper det, om ikke annet. I tillegg så er det slik at forretning, og skoler som BI, dominerer utdanningsvalgene til mange, noe som gjør at man ser en mangel på studenter i viktige fag som matematikk, teknologi og IT. Man ser at Norge er langt bak land som Sverige når det kommer til IT. Det er ingen spesiell grunn til at det skal være slik, og da er det smart å få barna interessert i fag og den retinngen fra de er små. Noe som Forskerfabrikken kan hjelpe med. Dette er en nettside som forsøker å motivere barn til å satse på real- og teknologifag, noe som er veldig viktig for fremtiden av landet vårt. La oss se litt nærmere på hva de gjør.

Informasjon om Forskerfabrikken
Da det finnes nok av motebutikker på nett så er det definitivt oppmuntrende å se en slik side. Den har eksistert siden 2002 og bare det forteller mye om appetitten til folk om å lære mer om realfag og teknologi. Det de gjør er at de tilbyr kurs og ulike oppgaver og aktiviteter for barn og unge, som skal gjøre dem mer interesserte. Da hjelper det om tingene barna skal gjøre er morsomme og spennende, og det er de, fordi det er mye morro å finne med for eksempel naturvitenskap. I tillegg har de kurs tilgjengelige for voksne som jobber i pedadogiske miljø, slik at de får ideer og blir inspirert om hva de kan lære elevene sine. Det er en veldig viktig tjeneste som blir gjort på Forskerfabrikken, og vi får håpe de fortsetter i mange år.

Hva du kan få hos Forskerfabrikken
De har en egen butikk, hvor du kan kjøpe leketøy og aktivitetssett for dine barn. Det inkluderer bøker, slim, dinosaurpakker og bordspill. Alle med tema rundt realfag og teknologi. Om man starter med dette fra barnet er veldig lite så er det noe som de kommer til å vokse opp med, og være glade i resten av livet. De har også et mattekurs for barn, sommerskole og mye annet. Det er virkelig verdt å sjekke ut hva Forskerfabrikken gjør, uansett om du er en forelder eller underviser. Vi har tross alt et ansvar for våre barn, og dette kan gi dem de beste forutsetningene. Da ville det i det minste være verdt å gi det en sjanse, så kan barnet bestemme selv om det er noe de ønsker å forfølge videre.

Erfaringer med Forskerfabrikken
Vi ønsker å vite hva dere som har brukt Forskerfabrikken synes. Det gjelder både barn, voksne og lærere eller pedagoger. På den måten kan våre andre lesere få mest mulig informasjon, og de kan bestemme hvorvidt de ønsker å bruke Forskerfabrikken de også. Da er det snilt om dere kan legge igjen noen få ord!


Forskerfabrikken viser hvordan du lager håndsprit