NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Club Creo

  Barn og unge har det ganske godt i disse dager. Underholdningsmulighetene deres er uendelige og de har verden ved sine fingertupper. Det er ikke akkurat noe som var tilgjengelig for oss da vi var yngre, men det er litt usikkert om det er de eller vi som hadde det best. For mye sitting med iPad og PC er ikke akkurat bra for deg, verken psykisk eller fysisk, så noen ganger kan det være greit å ta bort det de leker med. Det å la dem leke med noe fysisk, med hendene sine er bra for dem på mange forskjellige områder, og det kan være noe Club Creo kan hjelpe deg med. Det er en hobbyklubb for barn, på nett. Det er dessverre slik at de klubbene vi gikk på da vi var yngre ikke lenger eksisterer. Men om dette er av interesse for deg og ditt barn bør du lese videre. Kanskje du melder ditt barn på?

  Ting du bør vite om Club Creo

  Det Club Creo har som mål til å oppnå er å få barns fantasier i gang igjen. Det er noe man kan gjøre med smarttelefoner og slikt, men å faktisk bruke hendene og hjernen på den "gamle" måten er kanskje enda bedre. Og om du er en som registrerer ditt barn på noe slikt så kommer du til å se hvor fort de kommer til å like å gjøre det. Du husker kanskje gleden selv når du var liten å lagde noe av leire eller lignende. Det er blant annet noe av det Club Creo gir barn muligheten til, hvor formålet er at det skal være både gøy og lærerikt for dem. Man vet jo aldri, plutselig blir de inspirert av noe de aldri visste eksisterte. Det ville jo vært helt perfekt sånn sett.

  Film på norsk med generell informasjon og råd om koronavirus

  Hvordan det fungerer hos Club Creo

  For å gjøre det enklere for deg så kan du registrere et abonnement hos Club Creo, hvor du da får pakker jevnlig tilsendt deg og din lille. Dere får da et hobbykit som inneholder blant annet leire, isopor, dusker i ulike farger, magneter og mye annet. Du får også en beskrivelse som er steg-for-steg slik atdere vet hva dere skal gjøre. Du kan jo bare lage noe selv uten å følge noen anvisning, og litt av poenget er å bruke fantasien med det. En bonus er at ingen pakker er de samme, så du kommer ikke til å få tilsendt det samme hobbykittet hver eneste måned. Det ville det ikke vært noe stort poeng i, og du kan alltids avslutte abonnementet. Om du føler det blir for dyrt eller om barnet har mistet interesse så er det ikke så fordelaktig om det skulle vært bindningstid på noe sånt. Men om du er ute etter å få barnet ditt litt mer aktivt og stimulert kan Club Creo være en svært god start på det!

  Er det slik at du har abonnement hos Club Creo eller har hatt det tidligere så vil vi vite mer om det!


  Hva du kan få fra Club Creo

  Club Creo
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (1)

  2
  0% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  2
  Levering
  rating
  2

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Styr unna!

  Hold dere unna! De sender ut faktura selv om man har avbestilt.Når man kontaktet kundeservice så påstår de at kunden lyver og at varene ikke er avbestilt. Noe som ikke er sant.De truer også med inkasso på varene man ikke har bestilt. Fin måte å svindle kundene sine på! Jeg ser at det er mange som sliter med det samme desverre. Best å holde seg unna.

  Dør: Lene Svendsen18-05-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Club Creo

  Din rangering

  FAQ

  Er Club Creo et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Club Creo. I gjennomsnitt har de fått en rating på 2/10, hvorav 0% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Club Creo?

  Club Creo opererer for det meste innenfor Generell-bransjen, mer spesifikt med Utdanning.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Club Creo . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!