Unicef

Alle kundeanmeldelser

Unicef

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Indiegogo

Indiegogo

0 Anmeldelser

Det er alltids smarte mennesker der ute som jobber med noe kan være til nytte for mennesket. Det trenger ikke nødvendigvis å v&a...

Logo Omaze

Omaze

0 Anmeldelser

Hva handler livet egentlig om? Hva er det man skal gjøre? Skal man leve for seg selv bare, eller skal man gjøre et forsøk p&ar...

Logo Interflora

Interflora

1 Anmeldelser

Blomster er noe alle er glade i, det kan vi vel være enige i. Det er noe som er satt pris på som gave i nesten uansett hva slags situas...

Logo Smartphoto

Smartphoto

1 Anmeldelser

Bilder er utrolig viktige, og noe av det mest dyrbare vi faktisk har. Om der du bor skulle begynne å brenne så ville du sannsynligvis p...

Unicef

Unicef trenger sannsynligvis ikke den største og mest informative introduksjonen da vi alle kjenner til denne organisasjonen. Dette er en organisasjon som på mange måter gir deg håp om at verden kan bli et bedre sted da de hele tiden kjemper for barns rettigheter. Det er FNs barnefond og om barns rettigheter ikke er noe du kan støtte, så kommer du ikke til å finne mange likesinnede. Og det denne siden gjør er å tilby deg muligheten til å delta i et lotteri, hvor både du og barna kan vinne litt penger. Det høres vel helt optimalt ut, så la oss sjekke det litt nærmere!

Hva er Unicef-lotteriet
Unicef-lotteriet er, vel, Unicef-lotteriet. Det er et lotteri arrangert av FNs barnefond som en måte på å få fler mennesker og mer penger til å hjelpe i deres prosjekt. På mange måter er det litt trist at de skulle behøve å gjøre det på den måten, men det kan jo "inspirere" folk til å hjelpe da det selv kan vinne litt penger. Selve lotteriet er et nettbasert, ukentlig lotteri, og hittil så har det blitt delt ut 4.5 millioner kroner. Det er verdt å tenke på at de hjelper barn i over 190 land så det å betale for et lodd kan vel ikke være så ille. Og da toppremien er på to millioner kroner så kan man faktisk vinne ganske mye penger også. 

Hvordan det fungerer
Selve lotteriet fungerer jo på samme måte som de fleste andre lotteri, i at du kjøper et lodd, velger tall og kombinasjoner og håper på det beste. Det de fleste lurer på er nok hva pengene går til og hvordan de blir distribuert. Enkelt og greit så går 40 prosent av omsetningen tilbake til spilerne. Det er der de to millionene i toppremie kommer fra. 30 prosent går til driften av selve lotteriet, som for eksempel markedsføring og diverse investeringer. Det er det Lottovante som står for, og som altså får 30 prosent av inntektene. Resten, altså 30 prosent, går til Unicef og deres arbeid for barn. Det høres kanskje ikke helt optimalt ut, men med tanke på hvor mange som spiller, og at omsetnigen er høy, så er det definitivt verdt det og ikke bortkastet tid. Grunnen til at du bør delta i Unicef-lotteriet er at du kan både ha det gøy og vinne penger, samtidig som du hjelper Unicef i deres prosjekt for å redde liv hos barn og unge. 

Bør du delta?
Som sagt, det er få argument for å ikke delta i et slikt lotteri, spesielt om du er en av de som spiller Lotto og VikingLotto. Da bør det være innafor å delta også her. Unicef sier selv at hvert femte lodd gir utbetaling i snitt. Det betyr ikke at alle vinner 2 millioner, men du vinner litt og det føles bra samtidig. En ganske god kombinasjon tør vi påstå.

Om du har deltatt i dette lotteriet ønsker vi å få tilbakemeldinger fra deg hvor du beskriver dine opplevelser, både positive og negative.


Unicef-lotteriet