NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Unicef

  Unicef

  trenger sannsynligvis ikke den største og mest informative introduksjonen da vi alle kjenner til denne organisasjonen. Dette er en organisasjon som på mange måter gir deg håp om at verden kan bli et bedre sted da de hele tiden kjemper for barns rettigheter. Det er FNs barnefond og om barns rettigheter ikke er noe du kan støtte, så kommer du ikke til å finne mange likesinnede. Og det denne siden gjør er å tilby deg muligheten til å delta i et lotteri, hvor både du og barna kan vinne litt penger. Det høres vel helt optimalt ut, så la oss sjekke det litt nærmere!

  Hva er Unicef-lotteriet

  Unicef-lotteriet er, vel, Unicef-lotteriet. Det er et lotteri arrangert av FNs barnefond som en måte på å få fler mennesker og mer penger til å hjelpe i deres prosjekt. På mange måter er det litt trist at de skulle behøve å gjøre det på den måten, men det kan jo "inspirere" folk til å hjelpe da det selv kan vinne litt penger. Selve lotteriet er et nettbasert, ukentlig lotteri, og hittil så har det blitt delt ut 4.5 millioner kroner. Det er verdt å tenke på at de hjelper barn i over 190 land så det å betale for et lodd kan vel ikke være så ille. Og da toppremien er på to millioner kroner så kan man faktisk vinne ganske mye penger også.

  Hvordan det fungerer

  Selve lotteriet fungerer jo på samme måte som de fleste andre lotteri, i at du kjøper et lodd, velger tall og kombinasjoner og håper på det beste. Det de fleste lurer på er nok hva pengene går til og hvordan de blir distribuert. Enkelt og greit så går 40 prosent av omsetningen tilbake til spilerne. Det er der de to millionene i toppremie kommer fra. 30 prosent går til driften av selve lotteriet, som for eksempel markedsføring og diverse investeringer. Det er det Lottovante som står for, og som altså får 30 prosent av inntektene. Resten, altså 30 prosent, går til Unicef og deres arbeid for barn. Det høres kanskje ikke helt optimalt ut, men med tanke på hvor mange som spiller, og at omsetnigen er høy, så er det definitivt verdt det og ikke bortkastet tid. Grunnen til at du bør delta i Unicef-lotteriet er at du kan både ha det gøy og vinne penger, samtidig som du hjelper Unicef i deres prosjekt for å redde liv hos barn og unge.

  Bør du delta?

  Som sagt, det er få argument for å ikke delta i et slikt lotteri, spesielt om du er en av de som spiller Lotto og VikingLotto. Da bør det være innafor å delta også her. Unicef sier selv at hvert femte lodd gir utbetaling i snitt. Det betyr ikke at alle vinner 2 millioner, men du vinner litt og det føles bra samtidig. En ganske god kombinasjon tør vi påstå.

  Om du har deltatt i dette lotteriet ønsker vi å få tilbakemeldinger fra deg hvor du beskriver dine opplevelser, både positive og negative.


  Unicef-lotteriet

  Unicef
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Unicef

  Din rangering

  FAQ

  Er Unicef et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Unicef. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Unicef?

  Unicef opererer for det meste innenfor Generell-bransjen, mer spesifikt med Veldedighet.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Unicef . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!