NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Radisson Hotels

  Det er en ting å finne en billig flyreise til et eller annet sted, men det å finne et billig hotell som også er bra nok kan være litt av en utfordring. Man skal lete lenge og bra for å finne noe helt perfekt i den man er ute etter, så noen ganger kan det kanskje være bra og mer praktisk å rette seg mot det man kjenner. Og sånn sett er Radisson Hotels noe av det mest velkjente her til lands. Det finnes kanskje større hotellkjeder, men folk har kjennskap til dette hotellet, noe som kanskje er vel så viktig som noe annet når det kommer til å stole på noen når en skal reise. Men om du ikke kjenner mye til Radisson så les videre så du får mer informasjon og blir litt mer kjent!

  Bakgrunn og informasjon om Radisson
  Til tross for et ganske skandinavisk klingende navn så er Radisson amerikansk, og det er over 100 år gammelt, etablert i 1909. Selve navnet kommer fra en fransk utforsker, Pierre-Esprit Radisson. Det er dog viktig å vite at Radisson Hotels er navnet til hotellene som selskapet hovedsaklig har i USA, men om det er til et europeisk hotell, eller asiatisk eller afrikansk, som du skal bestille så er navnet Radisson Blu. Det er en grei differensiering og selv om standarden på deres hoteller ikke er akkurat Hilton så er det noe som er veldig praktisk for deg som reisende og om du bruker Radisson ofte så har de også laget en ny app hvor det er mye smidigere å bestille.

  Hvordan det fungerer hos Radisson Hotels

  Det er en smidig og enkel prosess å bestille hos Radisson Hotels, og naturlig nok så avhenger det mye på hvor din prisklasse ligger. De har naturligvis veldig dyre rom, og da er også standarden deretter. Så alt avhenger på hva du er ute etter, og i visse rom så kan du ikke heller ikke få pengene tilbake om du må avlyse reisen. Så er jo også reisemålene veldig varierte, og de finnes nesten overalt, de har jo tross alt over 100 hotell fordelt rundt om i verden. Noe som er fint med Radisson er at fordi de er såpass kjente som de er så har man en slags tillit til det, selv om man kanskje aldri har brukt de tidligere. Det er en stor fordel de har så klart, men det hjelper ikke om de ikke har konkurransedyktige priser og en god standard på deres rom.

  Har du brukt Radisson Hotels?

  Men uansett hvor godt inntrykk man har av de så er det alltid greit å få informasjon av folk som har brukt Radisson Hotels før, for det er mye som ikke kommer ut i mediene av folks opplevelser. Så vi ønsker at dere skriver inn til oss og forteller om hva dere syntes og om dere ville brukt Radisson igjen. Om du gir en så god og detaljert forklaring som mulig så er det noe som kan hjelpe andre!


  Radisson Hotels i København

  Radisson Hotels
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Radisson Hotels

  Din rangering

  FAQ

  Er Radisson Hotels et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Radisson Hotels. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Radisson Hotels?

  Radisson Hotels opererer for det meste innenfor Ferie, Reiser og Turer-bransjen, mer spesifikt med .

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Radisson Hotels . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!