Radisson Hotels

Alle kundeanmeldelser

Radisson Hotels

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo TrueStory

TrueStory

1 Anmeldelser

Noen ganger er det absolut nødvendig for oss å slappe av og være på ferie. Først og fremst bør du lete etter...

Logo Otel.com

Otel.com

0 Anmeldelser

Med tanke på hvor mye vi mennesker reiser og befinner oss på fremmede steder, så er det rart å tenke på at det kan v&...

Logo I amsterdam

I amsterdam

0 Anmeldelser

Det å komme seg vekk fra byen man har vokst opp i kan være bra på mange mulige måter. Spesielt om man velger å flytte...

Logo Lets Deal

Lets Deal

0 Anmeldelser

Alle er glade i gode tilbud og lave priser, det er rett og slett sånn vi fungerer, og om det finnes sider som spesialiserer i slike ting, s&a...

Radisson Hotels

Det er en ting å finne en billig flyreise til et eller annet sted, men det å finne et billig hotell som også er bra nok kan være litt av en utfordring. Man skal lete lenge og bra for å finne noe helt perfekt i den man er ute etter, så noen ganger kan det kanskje være bra og mer praktisk å rette seg mot det man kjenner. Og sånn sett er Radisson Hotels noe av det mest velkjente her til lands. Det finnes kanskje større hotellkjeder, men folk har kjennskap til dette hotellet, noe som kanskje er vel så viktig som noe annet når det kommer til å stole på noen når en skal reise. Men om du ikke kjenner mye til Radisson så les videre så du får mer informasjon og blir litt mer kjent!

Bakgrunn og informasjon om Radisson
Til tross for et ganske skandinavisk klingende navn så er Radisson amerikansk, og det er over 100 år gammelt, etablert i 1909. Selve navnet kommer fra en fransk utforsker, Pierre-Esprit Radisson. Det er dog viktig å vite at Radisson Hotels er navnet til hotellene som selskapet hovedsaklig har i USA, men om det er til et europeisk hotell, eller asiatisk eller afrikansk, som du skal bestille så er navnet Radisson Blu. Det er en grei differensiering og selv om standarden på deres hoteller ikke er akkurat Hilton så er det noe som er veldig praktisk for deg som reisende og om du bruker Radisson ofte så har de også laget en ny app hvor det er mye smidigere å bestille.

Hvordan det fungerer hos Radisson Hotels
Det er en smidig og enkel prosess å bestille hos Radisson Hotels, og naturlig nok så avhenger det mye på hvor din prisklasse ligger. De har naturligvis veldig dyre rom, og da er også standarden deretter. Så alt avhenger på hva du er ute etter, og i visse rom så kan du ikke heller ikke få pengene tilbake om du må avlyse reisen. Så er jo også reisemålene veldig varierte, og de finnes nesten overalt, de har jo tross alt over 100 hotell fordelt rundt om i verden. Noe som er fint med Radisson er at fordi de er såpass kjente som de er så har man en slags tillit til det, selv om man kanskje aldri har brukt de tidligere. Det er en stor fordel de har så klart, men det hjelper ikke om de ikke har konkurransedyktige priser og en god standard på deres rom.

Har du brukt Radisson Hotels?
Men uansett hvor godt inntrykk man har av de så er det alltid greit å få informasjon av folk som har brukt Radisson Hotels før, for det er mye som ikke kommer ut i mediene av folks opplevelser. Så vi ønsker at dere skriver inn til oss og forteller om hva dere syntes og om dere ville brukt Radisson igjen. Om du gir en så god og detaljert forklaring som mulig så er det noe som kan hjelpe andre!