NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Marriott

  Vi elsker å reise på ferie, men det er ikke alltid lett å finne de beste tilbudene med rimelig pris og god kvalitet. For oss i Nord leter vi vanligvis etter varmere strøk og eksotiske strender. Der kan vi nyte solen fra morgen til kveld og bli kjent med den vakre kulturen og folkene som bor der. Det finnes utallige forskjellige hoteller og ikke alle er av samme kvalitet. Marriott tilbyr hotell og feriepakker over hele verden til den reiselystige. Finn ut mer om Marriott og les andre norske anmeldelser og erfaringer med selskapet.

  Om Marriott

  Marriott International Inc. er et Amerikansk multinational hotellkjede med hoteller over hele verden. Selskapet var etablert i 1927 i Washington DC av J. Willard Marriott og Alice Marriott. Familien driver fortsatt hotellkjeden i dag, med sønnen deres Bill Marriott som styreleder i dag. Marriott er den største hotellkjeden i verden når det kommer til nummer av hotellrom. Marriott har over 30 merker me 7,642 eigendommer med 1,423,044 rom i 131 land og territorier. 2,149 eigendommer er driftet av Marriott og 5,493 er driftet av andre selskaper etter avtale. Selskapet driver også 20 hotell reservasjonssenter. Siden grunnleggerne av selskapet var mormon misjonærer er kopier av "Book of Mormon" og bibelen tilgjengelig i alle selskapets hotellrom. I 2020 var Marriott listet som ett av de "Beste 75 Selskaper for Kvinnelige Ledere" publisert av Working Mothers.

  Produkter og Tjenester hos Marriott

  Marriott tilbyr på sin nettside Reise Selvtillit i henhold til COVID-19, Best Pris Garanti, Fleksibel Kansellering, Renhets Forpliktelse og Kontaktløs service. I tillegg tilbyr Marriott kredittkort med mange gunstige fordeler for den reiselystige. Hos Marriott tjener kunder poeng helt fra begynnelsen og kan opptjene gratis netter. Selskapet tilbyr sine abonnenter bedre priser, gratis Wi-Fi og mobil sjekk-inn. Marriott har en rekke forskjellige alternativer fra kule urbane steder til luksuriøse feriemuligheter. Selskapet påstår å tilby noe for alle og en hver, uansett hva slags reise du er på utkikk etter. Noen topp destinasjoner er Cancun, Costa Rica, Las Vegas, London, Los Angeles, Memphis, Miami, Myrtle Beach, New York, Orlando, Paris, Thailand, Toronto og Washinton DC. Marriott har forskjellige kategorier fra luksusmerker som Edition, The Ritz-Carlton, The Luxury Collection, og St Regis, premiummerker som Marriott, Sheraton, Marriott Vacation Club, Delta Hotels, Westin, L Meridien, Renaissance Hotels, og Gaylord Hotels, selectmerker inkluderer Courtyard, Four Points, Springhill Suites, Fairfield, Protea Hotels, AC Hotels, Aloft Hotels og Moxy Hotels, og lengre opphold alternativer hos Homes & Villas, Residence Inn, Townplace Suites, Element og Marriott Executive Apartments. Nettsiden deres er enkel og grei. Marriott aksepterer Visa, MasterCard, AmericanExpress, Discover Card, AmazonPay, PayPal og Marriott Gave Kort.

  Komplimenter, Klager og Tips til Marriott

  Har du vært en gjest hos ett av Marriotts mange hoteller? Gikk det etter dine forventninger og ifølge Marriott sin påstander? Opplevde du uforutsette problemer eller andre overraskelser? Hva er din erfaring? Del dine tanker ved å skrive en kundeanmeldelse for dem som leter etter en politelig hotellkjede, eller som tenker på å bo på et Marriott hotell. En liten tilbakemelding gjør en stor forskjell og kan hjelpe andre å bestemme om Marriott er for dem.

  Marriott
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Marriott

  Din rangering

  FAQ

  Er Marriott et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Marriott. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Marriott?

  Marriott opererer for det meste innenfor Ferie, Reiser og Turer-bransjen, mer spesifikt med En Billig Ferie, Spesielle turer, Vintersport og Aktiviteter, Overnatting.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Marriott . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!