NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Scandic

  Er du i planleggingsfasen av en liten ferietur? Da kan du nyte godt av andres erfaringer og anmeldelser her på denne siden. Halve gleden av en ferie er ofte forventningene og planleggingen. Se for deg å kunne slenge deg på ned på en deilig hotellseng, nyte utsikt og lekker mat. Så kommer du frem, sliten etter reisen og vil bare sjekke inn og få romnøkkelen. Først går innsjekkingen dårlig, du får ikke rommet du har bedt om. Så er rommet lite og langt fra lekkert. Utsikten er til hotellets bakgård og maten var tørr. Slike opplevelser kan du unngå gjennom å sjekke hva andre har opplevd på hoteller eller andre typer overnattingssteder.

  Hva er Scandic?

  Scandic er den største hotellkjeden i Norden med sine 280 hoteller og totalt 58 000 rom. Hotellkjeden har hoteller i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Tyskland og Storbritannia. Selskapet ble dannet i 1963. med åpningen av Esso Motor Hotel i Sverige. I 1972 kom de første hotellene utenfor Sverige, med hoteller i Norge og Danmark. I 1984 solgte Esso Hotels hotellene sine til Scandic og endret navn til Scandic. Størstedelen av kundene er forretningsreisende og deltakere på konferanser. Bonusprogrummet Scandic Friends er det største lojalitetsprogrammet i Nordisk hotellsektor.

  Produkter og tjenester hos Scandic

  Scandic tilbyr overnatting til flere ulike markeder. Det største markedet er Business og konferanse, men også turister kan finne overnatting på Scandic.

  Når du bor på Scandic er det en del fordeler som alltid er inkludert, som for eksempel frokostbuffet med valgmuligheter til de fleste, deriblant allergikere og veganere. Gratis Wi-Fi, treningsrom og døgnåpen SHOP skal alltid være til stede uansett hvilket av Scandics hoteller du bor på. For reisende med dyr tilbyr Scandic tilpassede rom på nesten alle sine hoteller.

  For forretningsmarkedet tilbyr hotellkjeden flere ekstra tjenester, som blant annet Coworking hos Scandic. Dette er nesten som å leie seg et kontor på hotellet, og du kan velge om du vil dele arbeidsplass med andre, om du vil ha et eget hotellrom med bad som kontor eller du kan leie et privat møterom. Inkludert i disse pakkene kommer Wi-Fi, printing og kopieringstjenester, kaffe, te, vann og resepsjon.

  Scandic Friends

  Det er gratis å bli medlem av Scandic Friends hvor du tjener poeng når du kjøper overnatting og handler på hotellene til Scandic. Fra du blir medlem får du automatisk 20 % rabatt på overnatting og 10 % rabatt når du handler i hotellets SHOP. Opptjente poeng kan benyttes til bonusovernattinger eller i Scandic Shop. Som medlem får du også eksklusive tilbud fra Scandic og deres samarbeidspartnere (blant andre SAS, FinnAir og Wallmanns) og du kan foreta utsjekk og innsjekk på Scandic-appen.

  Erfaringer & Tilbakemeldinger

  Har du deltatt på en konferanse eller overnattet på et Scandic Hotel? Vi setter stor pris på det om du vil skrive en kundeanmeldelse slik at andre reiseglade mennesker kan få ta del i din opplevelse. Dersom du er medlem i lojalitetsprogrammet Scandic Friends ønsker vi også å høre litt om hvordan du opplever det, og hvilke fordeler du kan få.

  Scandic
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Scandic

  Din rangering

  FAQ

  Er Scandic et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Scandic. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Scandic?

  Scandic opererer for det meste innenfor Ferie, Reiser og Turer-bransjen, mer spesifikt med Overnatting.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Scandic . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!