NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Nordic Choice Hotels

  Vi har alle vært på et hotell en eller annen gang i vårt liv, slik er det bare. Til og med de aller rikeste av oss kan ikke ta med seg sitt hus på reisen, så da får de ta til takke med fem stjerners hotell! Men valget av et hotell kan være veldig avgjørende for hvordan ferien din blir, fordi man vil jo ha det så komfortabelt som mulig, til en så rimelig pris som mulig. Sånn sett så kan Nordic Choice Hotels være et godt valg, da det er en kjent norsk hotellkjede som man på en måte har automatisk tillit til.

  Informasjon om Nordic Choice Hotels
  Det er hele Norges Petter Stordalen som er grunnleggeren av denne hotellkjeden, og han er jo en av våre mest kjente forretningsmenn. Kjeden har eksistert siden 1990, og er i så måte en kjede med ganske lang historie, og mye erfaring i bransjen. De er fokusert i Skandinavia, noe som man kanskje forstår ut i fra navnet deres, men de har dog i de siste årene forsøkt å ekspandere til Baltikum. I begynnelsen gikk kjeden under navnet Choice Hotels Scandinavia, men det ble forandret til sitt nåværende navn i 2010. De er på mange måter i forkant av hvordan tidene utvikler seg, og forsøker å holde seg moderne. I 2007 ble de verdens første røykfrie hotellkjede, og selv om det kanskje ikke er verdens mest eksklusive hotellkjede så er det mye sjarmerende med det uansett.

  Hva du får med Nordic Choice Hotels

  Hva du får avhenger egentlig mye på hvor du skal. Da dette er en kjede spredt ut over hele Norden så er det også tilpasset til byene den befinner seg i. Så det er ulike stiler hvor du kan finne et hotell som passer til det du er ute etter og til og med kanskje for din personlighet. Blant annet så har de noe som de kaller for Packactivity som innebærer at du booker både hotell og en spesiell aktivitet som de arrangerer, eller en tur. For eksempel så kan du delta på Nordlyssafari og samtidig bestille et rom på Nordic Choice. Du kan velge mellom spahotell, hotell som har treningsstudio, og de tilbyr også hotell med basseng. I alt så er det mye variasjon i typer av hotell de har, så det er noe for alle. Om du er på en arbeidsreise så er Nordic Choice Hotels et perfekt valg.

  Imponert over Nordic Choice Hotels?

  Siden dette er en norsk hotellkjede så er det på en måte viktig for oss nordmenn at den er av høy standard. Det er kanskje ikke en Hilton, men for våre standarder så er det høy kvalitet. Det er sjeldent en hører noe dårlig om hotellkjeden på nyhetene, og det er jo et godt tegn om ikke annet. I tillegg så har jo kjeden gått igjennom en konstant vekst, og det må det være en grunn til.

  Har du brukt Nordic Choice Hotels, og er det noe du ville anbefalt til andre?


  Nordic Choice i Malmø

  Nordic Choice Hotels
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Nordic Choice Hotels

  Din rangering

  FAQ

  Er Nordic Choice Hotels et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Nordic Choice Hotels. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Nordic Choice Hotels?

  Nordic Choice Hotels opererer for det meste innenfor Ferie, Reiser og Turer-bransjen, mer spesifikt med Byturer, Overnatting, Gruppeferier.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Nordic Choice Hotels . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!