Nordic Choice Hotels

Alle kundeanmeldelser

Nordic Choice Hotels

0% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

I fokus: Hva sier kundene våre?

A
Anja Sjursen
Fikk et oppgradert rom som hadde dårlig belysning på bad. Ved frokost spurte jeg etter majones, som dere visstnok ikke har. Fikk et kort svar at «nei det har vi ikke» Elendig internett som fa...Les mer

Alle kundeanmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Kundeanmelding

  Fikk et oppgradert rom som hadde dårlig belysning på bad.

  Ved frokost spurte jeg etter majones, som dere visstnok ikke har. Fikk et kort svar at «nei det har vi ikke»

  Elendig internett som faller ut hele tiden.


Andre så også på

Logo TrueStory

TrueStory

1 Anmeldelser

Noen ganger er det absolut nødvendig for oss å slappe av og være på ferie. Først og fremst bør du lete etter...

Logo Flixbus

Flixbus

1 Anmeldelser

Man blir jo stadig vekk oppfordret til å droppe fly og bruke alternative transportsmuligheter der man kan. Men lenge har det egentlig ikke ek...

Logo Trainline

Trainline

0 Anmeldelser

2019 har vært et godt år for tog. Med tanke på hvordan klimadebatten har gått, hvor folk oppfordres til å ikke fly, s...

Logo Lufthansa

Lufthansa

0 Anmeldelser

Når en skal reise så er det flere ting en må ta med i betraktningen, avhengig på hvor destinasjonen ligger, din prisklasse,...

Nordic Choice Hotels

Vi har alle vært på et hotell en eller annen gang i vårt liv, slik er det bare. Til og med de aller rikeste av oss kan ikke ta med seg sitt hus på reisen, så da får de ta til takke med fem stjerners hotell! Men valget av et hotell kan være veldig avgjørende for hvordan ferien din blir, fordi man vil jo ha det så komfortabelt som mulig, til en så rimelig pris som mulig. Sånn sett så kan Nordic Choice Hotels være et godt valg, da det er en kjent norsk hotellkjede som man på en måte har automatisk tillit til. 

Informasjon om Nordic Choice Hotels
Det er hele Norges Petter Stordalen som er grunnleggeren av denne hotellkjeden, og han er jo en av våre mest kjente forretningsmenn. Kjeden har eksistert siden 1990, og er i så måte en kjede med ganske lang historie, og mye erfaring i bransjen. De er fokusert i Skandinavia, noe som man kanskje forstår ut i fra navnet deres, men de har dog i de siste årene forsøkt å ekspandere til Baltikum. I begynnelsen gikk kjeden under navnet Choice Hotels Scandinavia, men det ble forandret til sitt nåværende navn i 2010. De er på mange måter i forkant av hvordan tidene utvikler seg, og forsøker å holde seg moderne. I 2007 ble de verdens første røykfrie hotellkjede, og selv om det kanskje ikke er verdens mest eksklusive hotellkjede så er det mye sjarmerende med det uansett. 

Hva du får med Nordic Choice Hotels
Hva du får avhenger egentlig mye på hvor du skal. Da dette er en kjede spredt ut over hele Norden så er det også tilpasset til byene den befinner seg i. Så det er ulike stiler hvor du kan finne et hotell som passer til det du er ute etter og til og med kanskje for din personlighet. Blant annet så har de noe som de kaller for Packactivity som innebærer at du booker både hotell og en spesiell aktivitet som de arrangerer, eller en tur. For eksempel så kan du delta på Nordlyssafari og samtidig bestille et rom på Nordic Choice. Du kan velge mellom spahotell, hotell som har treningsstudio, og de tilbyr også hotell med basseng. I alt så er det mye variasjon i typer av hotell de har, så det er noe for alle. Om du er på en arbeidsreise så er Nordic Choice Hotels et perfekt valg. 

Imponert over Nordic Choice Hotels?
Siden dette er en norsk hotellkjede så er det på en måte viktig for oss nordmenn at den er av høy standard. Det er kanskje ikke en Hilton, men for våre standarder så er det høy kvalitet. Det er sjeldent en hører noe dårlig om hotellkjeden på nyhetene, og det er jo et godt tegn om ikke annet. I tillegg så har jo kjeden gått igjennom en konstant vekst, og det må det være en grunn til.

Har du brukt Nordic Choice Hotels, og er det noe du ville anbefalt til andre?


Nordic Choice i Malmø