Hilton

Alle kundeanmeldelser

Hilton

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo TrueStory

TrueStory

1 Anmeldelser

Noen ganger er det absolut nødvendig for oss å slappe av og være på ferie. Først og fremst bør du lete etter...

Logo Otel.com

Otel.com

0 Anmeldelser

Med tanke på hvor mye vi mennesker reiser og befinner oss på fremmede steder, så er det rart å tenke på at det kan v&...

Logo I amsterdam

I amsterdam

0 Anmeldelser

Det å komme seg vekk fra byen man har vokst opp i kan være bra på mange mulige måter. Spesielt om man velger å flytte...

Logo Lets Deal

Lets Deal

0 Anmeldelser

Alle er glade i gode tilbud og lave priser, det er rett og slett sånn vi fungerer, og om det finnes sider som spesialiserer i slike ting, s&a...

Hilton

Hvis du planlegger å reise på ferie, ønsker du nok å bo på det beste hotellet som er tilgjengelig. Hilton er en av de mest kjente hotellkjedene over hele verden. Men lever de egentlig opp til navnet sitt, eller er et rimeligere hoteller som er like bra eller kanskje til og med bedre? Tidligere og nåværende kunder kan gi deg svar på dette, samt andre spørsmål du skulle ha om Hilton. Les her hva kunder har å si om Hilton her på Norskeanmeldelser. Deres kundeanmeldelser, erfaringer og meninger om denne verdensomspennende grenen av hoteller og feriesteder kan hjelpe deg med å ta en bedre informert avgjørelse. La dem hjelpe deg med å finne ut om Hilton-hoteller er et bra sted å bo under din reise eller ferie.

Om Hilton
Hilton er en hotellkjede med hoteller over hele verden. Det er et av de største og raskest voksende gjestfrihetsbedriftene i verden. Ifølge dem er det viktigste å verdsette og respektere gjestene sine. Grunnleggeren, Conrad N. Hilton, startet med ett hotell med kun rom i Texas i 1919. De har nå over 540 hoteller og resorter på 104 steder over hele verden. De har lokalisert seg på steder som Tokyo, Skottland, Puerto Rico, Miami, Maladivene og Manhattan. Til sammen utgjør disse stedene 758.000 hotellrom. Hotellene har alle forskjellige stiler med forskjellige typer rom som Waldorf Astoria, Conrad, Canopy, Curio, Dubble Tree by Hilton, Embassy-suiter, Hampton by Hilton, Tru by Hilton, Homewood Suites. og Home2-suiter. De tilbyr også komplette ferier i Hiltons Grand Vacations-program.

Tjenester av Hilton
Det globale hovedkvarteret ligger i Virginia, USA, men hvis du har et spørsmål eller problem har de også operasjonssentraler og regionale kontorer i Europa, Asia og Midtøsten og Afrika som du kan ringe til. Telefonnummeret til hvert sted finner du på nettsiden. På deres kundeservice-side kan du også finne en e-postadresse som du kan skrive til og du kan gå inn i en live chat eller snakke med datamaskin hvis du har mikrofon og høyttalere på datamaskinen. De kan imidlertid også finnes på Twitter, Facebook, LinkedIn, flickr, Youtube og Instagram. Hvis du er en hyppig besøkende på ett eller flere av Hilton-hotellene, tilbyr de muligheten til Hilton-utmerkelser. Dette betyr at du får ekstra fordeler og privilegier samtidig som du tjener både poeng og airmiles. Diamand- og Gold-medlemmer kan til og med få en gratis romoppgradering, WiFi, flaskevann og med frokost. Målet er å tilby en god opplevelse for kundene, samtidig som de skal være tilgjengelig flere steder i verden. De ønsker også å tilby ulike typer opplevelser, basert på hva kunder ønsker. Det betyr at uansett hva du ønsker eller ser for deg, har Hilton noe som passer for din bestemte reise.

Erfaringer med Hilton
Har du noen gang bodd på et Hilton-hotell eller resort i løpet av en ferie eller forretningsreise? Vi vil gjerne høre om din erfaring. Fortell oss hva du synes om denne hotellavdelingen ved å legge igjen en kundeanmeldelse med din mening og tilbakemelding til dette selskapet. Hvordan var hotellrommene? Så de like rene, pene og luksuriøse ut som de gjorde på bildet? Levde utsikten og omgivelsene opp til dine forventninger? Potensielle kunder vil sette pris på om du deler din erfaring her på norskeanmeldelser.no. Takk for at du tar deg tid.

Hva synes kundene om Hilton? Les kundeanmeldelser om denne hotellkjeden med lokasjoner, hoteller og feriesteder over hele verden.