OneTravel

Alle kundeanmeldelser

OneTravel

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Flixbus

Flixbus

1 Anmeldelser

Man blir jo stadig vekk oppfordret til å droppe fly og bruke alternative transportsmuligheter der man kan. Men lenge har det egentlig ikke ek...

Logo TrueStory

TrueStory

1 Anmeldelser

Noen ganger er det absolut nødvendig for oss å slappe av og være på ferie. Først og fremst bør du lete etter...

Logo Skytours

Skytours

1 Anmeldelser

Det å ta seg en flytur i ny og en er ikke akkurat like spesielt som det var for et par tiår siden. Før fantes det bare et f&arin...

Logo Qatar Airways

Qatar Airways

2 Anmeldelser

Når du skal på tur med fly så er det jo optimalt å reise så komfortabelt som mulig. I tidligere år var det komf...

OneTravel

Å planlegge en reise kan være vanskelig. Det er mye organisering som skal til og det er ikke alltid like lett å vite hvor du skal starte, spesielt om du heller ikke ønsker at det skal være for dyrt. Alt i alt er det mye som kan gå galt. Trikset for en vellykket reise er å gjøre resten av opplevelsen så enkel som mulig, og å kontrollere det som er kontrollerbart. Det er her OneTravel kommer inn. OneTravel er et reiseselskap som ønsker å tilby deg muligheten til å nå dine internasjonale destinasjoner, samtidig som de også har et utvalg av pakker og sammensatte turer for de som ønsker det.

Om OneTravel
OneTravel.com er et reisenettsted som tilbyr flyreiser, hoteller og pakker til destinasjoner over hele verden. De øsnker å gjøre jobben enklere for deg som skal ut og reise. OneTravel ble lansert på midten av 90-tallet i Pennsylvania. OneTravel er en av de eldste og noen vil nok også si mest anerkjente reisenettstedene for online booking av reise. De tilbyr lave flypriser, flytilbud i siste liten, billige flyreiser i businessklasse, rimelige førsteklasses priser, rabatthotell, leiebiltilbud og feriepakker. OneTravel samarbeider med alle store flyselskaper, hoteller og bilutleiefirmaer rundt om i verden. OneTravel henvender seg til alle typer forbrukerdemografi. Noen få spesialiteter inkluderer studentreiser, seniorreiser, etniske reiser med fokus på India og homofile og lesbiske reiser. OneTravel vil snart introdusere medlemsfordeler og kundeprofiladministrasjon som vil inkludere lagring av reiseprofiler for enkelt kjøp og administrasjon med historie om alle tidligere og fremtidige reiser.

Hvordan kan du bruke OneTravel
OneTravel har enkelte spesialiteter de stiller høyt. Blant annet tilbyr de business class reiser, studentreiser og seniorreiser. Dette gjør de fordi de ønsker å tilby reiser til flere målgrupper. De har også reiser til etniske destinasjoner som India, i tillegg til over 80 000 rabatterte hotellpriser som er mulig å oppnå om du booker gjennom OneTravel. De ønsker at reiser rundt i verden skal være mulig til en pris som ikke knekker lommeboka. Derfor har de rabatterte pakker og ferier til samtlige verdensomspennende destinasjoner, og har som mål å gi verdi på alle reiseprodukter.

Erfaringer med OneTravel
Har du noen gang reist med OneTravel? Uansett hva reisemålet ditt var, vil vi gjerne høre mer om din erfaring med dette selskapet. Hvor lett var det å bestille via deres nettside? Hva er din oppfatning om deres kundeservice? Har du hatt noen problem med bestilling? Hvordan var selve opplevelsen og reisen?  Skriv en kundeanmeldelse og fortell oss hva du virkelig synes om selskapet OneTraveø. Hva tenker andre kunder om denne bedriften? Les ekte tilbakemeldinger her, og finn ut om dette er et selskap du ønsker å stole på.

Les også tips om planlegging av gruppereiser her.